בוקר ולאוהבי ואן גוך יום טוב לכולם נגה.
נ נגה... New member 18/12/01 #1 בוקר ../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif ולאוהבי ואן גוך יום טוב לכולם נגה.
א אפרת@הבית New member 18/12/01 #2 בוקר טוב יקירה, ושלומך? ../images/Emo13.gif ובכן, ואן גוך הוא כאן אמן מדהים, אין ספק, וכמו ששמתי לב את יודעת איפה למצוא דברים אז קבלי משימה - בואי נראה אותך מביאה לנו קצת קישורים של אמנים בהקשר של מחאה חברתית שזה בעצם נושא החודש שלנו... אפרת
בוקר טוב יקירה, ושלומך? ../images/Emo13.gif ובכן, ואן גוך הוא כאן אמן מדהים, אין ספק, וכמו ששמתי לב את יודעת איפה למצוא דברים אז קבלי משימה - בואי נראה אותך מביאה לנו קצת קישורים של אמנים בהקשר של מחאה חברתית שזה בעצם נושא החודש שלנו... אפרת
נ נגה... New member 18/12/01 #3 צהריים פורום... ושלומי מצויין אפרת בחירה אישית שלי גוסטאב קורבה וכשיהיה לי זמן..אוסיף עוד כמה צ´או נגה.
צהריים פורום... ושלומי מצויין אפרת בחירה אישית שלי גוסטאב קורבה וכשיהיה לי זמן..אוסיף עוד כמה צ´או נגה.
נ נגה... New member 18/12/01 #4 ולא יכולתי שלא... להוסיף את אדוארד הופר אחד מציירי הסצינה החברתית- הנוף החברתי האמריקאי(ת) הבולטים לדעתי.. ואת הפרשנויות נוסיף בפעם אחרת נגה.
ולא יכולתי שלא... להוסיף את אדוארד הופר אחד מציירי הסצינה החברתית- הנוף החברתי האמריקאי(ת) הבולטים לדעתי.. ואת הפרשנויות נוסיף בפעם אחרת נגה.