היום היה לי בגרות ראשונה בצרפתית!
והלך לי ממש טוב!!! אני מקווה.... חחח.... בכל מקרה, השאלה שלי היא- מה אתם מוצאים אצל ירמי? ירמי מדהים מכל הבחינות, הוא כותב ומלחנין 99% מהשירים שלו והוא עושה את זה בצורה כל כך מרגשת, יסודית, נוגעת, פשוט מושלם! השירים שלו יכולים להיות מכל סוג, ולא משנה אם הם מקפיצים או שקטים הם תמיד יגעו בי בצורה כלשהי. וכמובן יש את הקטע עם ההופעות המדהימות!!!! מה התכונה שלו שהכי נוגעת אצלכם בלב? האמת היא שאני לא מכירה אותו מספיק זמן ובטח שלא אישית כדי לדעת אבל בכל זאת יש בו משהו קסום כזה, הוא מסוגל לרגש אותי כל כך... בייחוד בהופעה חיה, ולאו דווקא בשיר קופצני, יותר בשירים רגועים כשהוא אינטימי. מה המיוחד בו? הוא פרפורמר אמיתי, יואב קוטנר כתב עליו פעם שבשנייה שהוא עולה על הבמה רואים שהוא קורץ מחומר של כוכבים. יש בו משהו שגורם לך להמשך אליו בצורה מטורפת, והוא מוכשר כל כך!!! חוץ מזה ששמעתי אותו אומר פעם שהוא מסוגל לכתוב רק כשקשה לו בחיים וזה מעיד על הרבה מאוד לפי דעתי. מה גורם לכם להתחיל לשמוע את הדיסק ולא להפסיק? אני יכולה להתקף פתאום געגועים לירמי, ואז אני ישים את הדיסק וישמע אבל אני יותר מתרגשת כשאני שומעת אותו ברדיו פתאום שתם ככה או כשבדיוק פתחתי 24 ויש קליפ שלו... ממש נהנתי מהשירשור הזה!!! תודה רבה!!! זה סיכם לי את היום הטוב שהיה לי.