בוקר
מעולה..:)

../images/Emo171.gif../images/Emo172.gif

לכל אחד יש מישהו, שאליו הוא מתחבר, מסיבה מסויימת.. השאלה שלי היא- מה אתם מוצאים אצל ירמי
מה התכונה שלו שהכי נוגעת אצלכם בלב
מה המיוחד בו
מה גורם לכם להתחיל לשמוע את הדיסק ולא להפסיק
וזה כדי שהשרשור בוקר טוב לא יהיה מבוזבז לחלוטין..

r e u t 123

New member
חחחח../images/Emo13.gif

השאלה שלי היא- מה אתם מוצאים אצל ירמי? אני אוהבת את הכתיבה שלו וגם את הלחן
, את ההופעות המדהימות שלו עם האנרגיות שלא נגמרות
מה התכונה שלו שהכי נוגעת אצלכם בלב? לא מכירה אותו אישית אז אני לא ממש יודעת. מה המיוחד בו? הוא בנאדם מקסים מיוחד בפני עצמו, גם יפה וגם אופה
(סתם
) אמרתי כבר בהתחלה שהוא כותב בצורה שנוגעת בי. מה גורם לכם להתחיל לשמוע את הדיסק ולא להפסיק? מה גורם להתחיל לשמוע? חחח כשאני במצב רוח מסוים ובא לי לשמוע מוזיקה אני שומעת דיסק שלו, וכשאני מתחילה לשמוע אני מתמכרת אז אני לא מסוגלת להפסיק
--> זה בדיוק מה שקרה לי אתמול אחרי שהרבה זמן לא שמעתי את אחד האלבומים שלו

נ ע ם 7

New member
צהריים טובים !!!

לכל אחד יש מישהו, שאליו הוא מתחבר, מסיבה מסויימת..
השאלה שלי היא- מה אתם מוצאים אצל ירמי מה אני מוצאת !? הוא מדהים הוא שר מדהים וכותב מדהים ומלחין מדהים אם יש דבר שאני ממש אוהבת זה את ההופעות שלו (בעיקר בבארבי) עם כל שבירת כוסות וצלחות אין הוא פשוט מתוק
מה התכונה שלו שהכי נוגעת אצלכם בלב וואי שאלה קשה אבל כל מה שהזכרתי בשאלה הקודמת
מה המיוחד בו מה גורם לכם להתחיל לשמוע את הדיסק ולא להפסיק - לא יודעת השירים והמילים היפות ה-כ-ו-ל !
וצהריים טובים לכולם !! סיימתי צרפתיתי להשנה !!! (=

היום היה לי בגרות ראשונה בצרפתית!

והלך לי ממש טוב!!! אני מקווה.... חחח.... בכל מקרה, השאלה שלי היא- מה אתם מוצאים אצל ירמי? ירמי מדהים מכל הבחינות, הוא כותב ומלחנין 99% מהשירים שלו והוא עושה את זה בצורה כל כך מרגשת, יסודית, נוגעת, פשוט מושלם! השירים שלו יכולים להיות מכל סוג, ולא משנה אם הם מקפיצים או שקטים הם תמיד יגעו בי בצורה כלשהי. וכמובן יש את הקטע עם ההופעות המדהימות!!!! מה התכונה שלו שהכי נוגעת אצלכם בלב? האמת היא שאני לא מכירה אותו מספיק זמן ובטח שלא אישית כדי לדעת אבל בכל זאת יש בו משהו קסום כזה, הוא מסוגל לרגש אותי כל כך... בייחוד בהופעה חיה, ולאו דווקא בשיר קופצני, יותר בשירים רגועים כשהוא אינטימי. מה המיוחד בו? הוא פרפורמר אמיתי, יואב קוטנר כתב עליו פעם שבשנייה שהוא עולה על הבמה רואים שהוא קורץ מחומר של כוכבים. יש בו משהו שגורם לך להמשך אליו בצורה מטורפת, והוא מוכשר כל כך!!! חוץ מזה ששמעתי אותו אומר פעם שהוא מסוגל לכתוב רק כשקשה לו בחיים וזה מעיד על הרבה מאוד לפי דעתי. מה גורם לכם להתחיל לשמוע את הדיסק ולא להפסיק? אני יכולה להתקף פתאום געגועים לירמי, ואז אני ישים את הדיסק וישמע אבל אני יותר מתרגשת כשאני שומעת אותו ברדיו פתאום שתם ככה או כשבדיוק פתחתי 24 ויש קליפ שלו... ממש נהנתי מהשירשור הזה!!! תודה רבה!!! זה סיכם לי את היום הטוב שהיה לי.

למעלה