בוקרטוב אנחנו יוצאים לפיקניק...
נ נירהמ1 New member 24/9/05 #3 ../images/Emo25.gifבוקר טוב ושבת שלום../images/Emo24.gif מאחלת לכולם שבת שקטה ורגועה. ראיתם פעם תינוקות של קיפודים? ונויה תיהנו בפיקניק.
../images/Emo25.gifבוקר טוב ושבת שלום../images/Emo24.gif מאחלת לכולם שבת שקטה ורגועה. ראיתם פעם תינוקות של קיפודים? ונויה תיהנו בפיקניק.
נ נירהמ1 New member 24/9/05 #5 יש להם באמת פרצוף מתוק - רק כמה חבל שאי אפשר ללטף אותם . מאמצת את התמונה - היא מקסימה.
Y yifatushc New member 24/9/05 #7 אחה"צ נעימים!! ../images/Emo140.gif איזה קיפודים חמודייייייים!!! הם יצורים פשוט מתוקים, לא יעזור כלום! המשך שבת קסומה לכולם! יפעת
אחה"צ נעימים!! ../images/Emo140.gif איזה קיפודים חמודייייייים!!! הם יצורים פשוט מתוקים, לא יעזור כלום! המשך שבת קסומה לכולם! יפעת
R Rebeccan New member 24/9/05 #8 שבוע טוב ../images/Emo39.gif ומבורך לכולם ../images/Emo13.gif הנה החמודים שיש לי במרפסת בין העציצים חמודים כי יש משפחה שלמה שלהם - יש להם גור חדש וגם כי הם מחסלים כל מיני מזיקים פרינצסה בגן הפרחים
שבוע טוב ../images/Emo39.gif ומבורך לכולם ../images/Emo13.gif הנה החמודים שיש לי במרפסת בין העציצים חמודים כי יש משפחה שלמה שלהם - יש להם גור חדש וגם כי הם מחסלים כל מיני מזיקים פרינצסה בגן הפרחים
Y yifatushc New member 25/9/05 #10 מצטרפת לשאלתה של נויה....../images/Emo6.gif הם נושכים? הם ידידותיים לסביבה? יפעת
R Rebeccan New member 25/9/05 #11 מאוד ידידותי - לטאה זריזה א - הם חמודים נורא ב - הם מחסלים כל מיני מזיקים אחרים ג - תראו איך הוא מסתכל על האצבע שלי כשבאתי לצלם ... לא מפחיד בכלל ד - בד"כ הם בורחים הרבה לפני שאני מתקרבת עם המצלמה ... זה פשוט התחיל לשחק איתי ... אז הצלחתי לצלם עם האצבע ... פרינצסה בגן הפרחים
מאוד ידידותי - לטאה זריזה א - הם חמודים נורא ב - הם מחסלים כל מיני מזיקים אחרים ג - תראו איך הוא מסתכל על האצבע שלי כשבאתי לצלם ... לא מפחיד בכלל ד - בד"כ הם בורחים הרבה לפני שאני מתקרבת עם המצלמה ... זה פשוט התחיל לשחק איתי ... אז הצלחתי לצלם עם האצבע ... פרינצסה בגן הפרחים
Y yifatushc New member 26/9/05 #12 הממ... אם ידידותי- אז גם הוא מוזמן לשכון בביתינו החמים! (משעשע אותי שתמונתו מופיעה, והוא נושא לדיון, ואפילו בלי ידיעתו.. ). הגדלתי את התמונה, הוא באמת נראה בלתי מזיק וחביב, וכשראיתי את האצבע בצד- הבנתי את הפרופורציות...הוא ממש קטנטן! יפעתל
הממ... אם ידידותי- אז גם הוא מוזמן לשכון בביתינו החמים! (משעשע אותי שתמונתו מופיעה, והוא נושא לדיון, ואפילו בלי ידיעתו.. ). הגדלתי את התמונה, הוא באמת נראה בלתי מזיק וחביב, וכשראיתי את האצבע בצד- הבנתי את הפרופורציות...הוא ממש קטנטן! יפעתל