בוקר
טוב

נירהמ1

New member
../images/Emo25.gifבוקר אור../images/Emo24.gif

מה שלומכם הבוקר? מאחלת לכולם יום נעים.

pirge

New member
שלומי עצוב.. ואת? רציתי לספר לכם

משהו שכדאי שתדעו. אחותי הצעירה בבנות המשפחה -בת 50- התחילה לפני שבועיים לסבול מכאבי ראש חזקים. הכאבים לא הרפו. הרופאים רשמו כדורים וכדורים וכדורים....... היא שכבה בבית בלי יכולת להרים את הראש וכמובן שלא הלכה לעבודה . לפני 4 ימים היא קיבלה חום גבוה-40- היא הלכה לבית חולים ושם אחרי בדיקות לגמרי שגרתיות שלחו אותה הביתה. אחרי יומיים התחילו הקאות והרגשה כללית גרועה. אתמול היא הגיע לבית חולים במצב גרוע ביותר--על הפנים. אחרי יום שלם של בדיקות מצאו בבדיקת מח עצם שהיא סובלת מדלקת קרום המח היא נכנסה לבידוד ל-10 ימים. כמובן עם טיפול אנטיביוטי מתאים. מאחלת לה בריאות והקלה בכאבים. מה צריך לעשות כדי שהטיפול לא יגיע באיחור? לשמחתינו הרבה הגיע בדקה האחרונה? שנהיה בריאים. חיבוקים, פירגה.

פירגה מה שלומך היום?

היי קראתי מה שכתבת ואני בטוחה שעכשיו שגילו מה יש לה היא תרגיש הרבה יותר טוב אחרי הטיפולים,את צריכה להיות חזקה ואני בטוחה שבקרוב היא תרגיש הרבה יותר טוב הרי גיליתם את זה די מוקדם אז בקיצור אל תדאגי יהיה בסדר ואנחנו כן לצידך מחזיקות אצבעות. שרון

ורד 34

New member
פריגה אני לא יודעת רייקי ../images/Emo101.gif

אבל אני יכולה לישלוח אנרגיות בריאות מידה ואתן מעוניינות. ולכל השאר שיהיה בוקר ממוזג וכיפי.

pirge

New member
תודה רבה ורד, כל מה שעושה טו

טוב, כמובן, יבורך. חיבוקים,פירגה.

satr

New member
פריגה היקרה הרבה בריאות והחלמה

מהירה לאחותך
ורד

silvey

New member
../images/Emo24.gifבוקר טוב לכולנו ועוד ../images/Emo24.gif

למי שזקוק/ה לו היום במיוחד... פירגה, מה שכתבת בהתחלה הדאיד אותי יותר ויותר ככל שקראתי...דלקת קרום המוח זה הרע במיעוטו...
וטוב שכבר איבחנו את המחלה. מאחלת לכם בריאות במשפחה והחלמה מהירה לאחותך הצעירה...(הכל יחסי...)
ותשימי
לציטוט החדש שלי :- "אין גוף שלא יכול-יש נפש שלא רוצה"...עידוד מאסיבי ואופטימיות יזרזו את ריפוי הגוף.
ות, צביה.

pirge

New member
תודה צביה יקרה, והציטוט החדש

אכן, אומר הכל. ואני חושבת שלכולם יש סיפורים שמחזקים את הציטוט הזה. תודה על החיזוקים.

yifatushc

New member
צהריים טובים../images/Emo70.gif ופירגוש...../images/Emo26.gif

מאחלת החלמה מהירה מהירה לאחותך, מכל ה-
! מחזיקה אצבעות ומקווה שהיא תחזור הביתה בקרוב בריאה ומחוזקת. מסכימה לגמרי עם החתימה החדשה של סילבי.
לא אהיה בסביבה עד מחר אחה"צ... יש חתונה לידיד במזל טוב, ומחר עבודה ולכן לא אהיה בסביבת מחשב עד אחה"צ. אז מאחלת מעכשיו לכולם יום טוב, וגם לילה טוב, ו
ענק. יפעת

pirge

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif|וגם תודה| רבה

למעלה