בוקרטוב
נ נירהמ1 New member 21/7/05 #3 ../images/Emo25.gifבוקר טוב ויום נעים לכולם../images/Emo140.gif בתמונה הקפה ששתיתי הבוקר בלוויית "נקניק שוקולד". המתכון יגיע בהמשך.
../images/Emo25.gifבוקר טוב ויום נעים לכולם../images/Emo140.gif בתמונה הקפה ששתיתי הבוקר בלוויית "נקניק שוקולד". המתכון יגיע בהמשך.
ו ורד 34 New member 21/7/05 #4 נירה הנקניק ניראה מדהים בא לי חתיכה אחת. אבל לא עם קפה עם תה. אני באה אלך עוד 10 ד' עם החמולה ושיהיה לכולם בוקר מושלם וכיפי וקריר
נירה הנקניק ניראה מדהים בא לי חתיכה אחת. אבל לא עם קפה עם תה. אני באה אלך עוד 10 ד' עם החמולה ושיהיה לכולם בוקר מושלם וכיפי וקריר
א אילנית12 New member 21/7/05 #5 בוקר טוב לכולם,נירה הנקניק ניראה 10 ומגרה,החזרת אותי אחורה,ההיתי אוכלת את זה בחדר אוכל בבית ספר היסודי. היתי מחכה לזה.
בוקר טוב לכולם,נירה הנקניק ניראה 10 ומגרה,החזרת אותי אחורה,ההיתי אוכלת את זה בחדר אוכל בבית ספר היסודי. היתי מחכה לזה.
נ נירהמ1 New member 21/7/05 #6 אילניתי - התגעגעתי לאן נעלמת לנו? בדיוק חשבתי עלייך הבוקר. איזו טלפתיה.
א אילנית12 New member 21/7/05 #8 נירוש, לא נעלמתי,פשוט לקחתי פסק זמן מהאינטרנט, (אני יותר מידי "רגישה"זה פוגע לי בבריאות).
נ נירהמ1 New member 21/7/05 #9 זה בסדר - כולנו צריכים לקחת מדי פעם "פסק זמן מהאינטרנט". העולם הווירטואלי מלא עניין וקסם, אבל בלי לשים לב אנחנו מתמכרים לו יותר ויותר. אז כדי לא להישאר בפרופורציות הנכונות צריך מדי פעם לקחת "פסק זמן" - אחרת זה בהחלט פוגע בבריאות. באמת תהיתי לאן נעלמת. שמחה שחזרת.
זה בסדר - כולנו צריכים לקחת מדי פעם "פסק זמן מהאינטרנט". העולם הווירטואלי מלא עניין וקסם, אבל בלי לשים לב אנחנו מתמכרים לו יותר ויותר. אז כדי לא להישאר בפרופורציות הנכונות צריך מדי פעם לקחת "פסק זמן" - אחרת זה בהחלט פוגע בבריאות. באמת תהיתי לאן נעלמת. שמחה שחזרת.