בוקר טוב!!! יווו יש לי לנסוע לתל אביב עכשו! איזה ביאוסססססססססס.... שיהיה לכולם יום נעים
נ נרקיסטית New member 17/5/04 #1 בוקר../images/Emo42.gif טוב!!! יווו יש לי לנסוע לתל אביב עכשו! איזה ביאוסססססססססס.... שיהיה לכולם יום נעים
בוקר../images/Emo42.gif טוב!!! יווו יש לי לנסוע לתל אביב עכשו! איזה ביאוסססססססססס.... שיהיה לכולם יום נעים
ע ערפד המערות New member 17/5/04 #2 בוקר טוב נרקיייי ../images/Emo25.gif ואלפקה שולטטטטטטטטטטטטטטטטט!! תהני בתל אביב חמודה, ותחזרי לפורום לספר חוויות
בוקר טוב נרקיייי ../images/Emo25.gif ואלפקה שולטטטטטטטטטטטטטטטטט!! תהני בתל אביב חמודה, ותחזרי לפורום לספר חוויות
נ נרקיסטית New member 17/5/04 #3 בוקר טוב ערפדי ../images/Emo25.gif וביצה אימפריהההההההההההההההההההההה! אני יהנה בתל אביב ואני אספר לך חוויות!
בוקר טוב ערפדי ../images/Emo25.gif וביצה אימפריהההההההההההההההההההההה! אני יהנה בתל אביב ואני אספר לך חוויות!
מ מת לגלוש2 New member 17/5/04 #5 איפה בתל אביב? לבוא לעזור לך עם השקיות אחרי הקניות? בוקר טוב המפקדתֱֱֱ
ב ב ו ב ה בהפרעה New member 17/5/04 #7 בוקר טוףף!!!! מה המצב אנשים?! הכל טוףף??! אצלי הכל סבבה וואלה אחרי מעשה שעשיתי אתמול בכלל ססבבהההה!!! מי שצריך להבין יבין שמתנהגים אלי רע אני מחזירה קיצר אנשים ! ים אהבה חולה עליכם!!! ברו'''שששקקקההה
בוקר טוףף!!!! מה המצב אנשים?! הכל טוףף??! אצלי הכל סבבה וואלה אחרי מעשה שעשיתי אתמול בכלל ססבבהההה!!! מי שצריך להבין יבין שמתנהגים אלי רע אני מחזירה קיצר אנשים ! ים אהבה חולה עליכם!!! ברו'''שששקקקההה
נ נרקיסטית New member 17/5/04 #8 תגידו לי מזל טובבבבבבבב!! שעתיים! שעתייםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם! אני עמדתי על הרגליים בתוך השגרירות בתל אביב! אבל מה שטוב בזה זה שקיבלתי ת'ויזה שלייייייייי!!!
תגידו לי מזל טובבבבבבבב!! שעתיים! שעתייםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם! אני עמדתי על הרגליים בתוך השגרירות בתל אביב! אבל מה שטוב בזה זה שקיבלתי ת'ויזה שלייייייייי!!!
נ נרקיסטית New member 17/5/04 #13 אני אוהבת את כולכם.. ואני כן בחורה של מישהו אחד אבל זה לא אומר שאני לא אוהבת אותכם.. אתם מקסימים!!!