בוקר
טוב

jessy19

New member
בוקר טוב ../images/Emo25.gif

הסופשבוע הגיע וזהו הזמן לאחל לכם סופשבוע מקסים ונהדר.

בוקר טוב אחרי לילה ארוךךךךךךךךךך

ואחרי הלילה הזה, של שיחת נפש מלבבת עם הנסיך שלי הגעתי למסקנה שהבחור מצליח לביית אותי, משום מה אחרי שיחות איתו פתאום בא לי לשנות את הסידור של הרהיטים בבית או לנקות או לא יודעת מה... אז התחלתי בערך בארבע וחצי לנקות את המטבח ועכשיו אני כבר אחרי קילוף קיר שלם מהצבע שלו ועוד חצי דקה אני הולכת לצבוע. וואלה, אין לי מילים, יש לו את זה

אוסה

New member
תאמיני לי אין

לי מושג מה לאחל לך בוקר טוב או ערב טוב העיקר שיהייה טוב ולכולם ערב טוב ושבת שלום

אנילה1

New member
משהו לפני השינה

----- Original Message ----- יהודי חרדי צדיק נפטר ומגיע לגן עדן. ה' מברך אותו ושואל "מוישה, אתה רעב?". "כן, בהחלט" עונה מוישה. אלוהים חוזר עם קופסת טונה וחתיכת לחם שחור, והם אוכלים יחדיו. בינתיים, הם מביטים למטה בתושבי הגיהינום שנהנים מסטייקים עסיסיים, לובסטרים נוטפי חמאה, שלוים אפוים, עוגות ויין. מושיה סקרן - אך ממשיך לאכול בשקט. למחרת, אלוהים מזמין שוב את מוישה לאכול עימו. ושוב - הארוחה מורכבת מטונה ולחם. ושוב - תושבי הגיהנום נהנים מקויאר, כבש, שוקולד, ממתקים ושמפניה. ועדיין - מוישה נותר שקט. ביום למחרת, שוב - מגיעה שעת הסעודה - ואלוהים מביא בשלישית את הטונה והלחם. מוישה אינו יכול לשתוק יותר, ופונה לאלוהים בהססנות: "אלוהים, אני אסיר תודה על כך שראית אותי זכאי להכנס לשערי גן העדן עימך - פרס על היותי יהודי צדיק - אבל למה כאן בגן עדן כל מה שאוכלים הינו לחם וטונה בעוד תושבי הגיהנום חוגגים בארוחות שחיתות כמו מלכים? איני מבין זאת כלל!". אלוהים נאנח: "אהיה כנה איתך - בשביל שני אנשים לא כדאי לבשל". ____________________________________________________

אנילה1

New member
ועוד משהו לשבת בבוקר

קראו את השאלות, נסו לפתור, אחר כך ראו התשובות למטה. 1. רוצח נידון למוות ויש לו אפשרות לבחור בין שלוש מיתות: א. חדר מלא להבות אש. ב. חדר מלא רוצחים עם נשק טעון. ג.. חדר מלא אריות שלא אכלו שלוש שנים. במה יבחר? 2. אשה תפסה את בעלה, החזיקה אותו 5 דקות תחת מים זורמים ואחר כך תלתה אותו. מה קורה כאן? 3. לפניך שלוש שקי פלסטיק מלאים במים. האם תוכל להעביר את המים לתוך חבית ובכל זאת לדעת איזה מים באו מכל שק פלסטי? 4. מה שחור כשקונים אותו, אדום כשמשתמשים בו ואפור כשזורקים אות? 5. האם תוכלו לציין שלושה ימים רצופים בלי להזכיר ראשון, שני, שלישי, רביעי, חמישי, ששי, שבת? התשובות: 1. יבחר באפשרות ג' - אריות שלא אכלו שלוש שנים, מתו מזמן. 2. זאת זלדה הצלמת - תפסה תמונה טובה של בעלה, פיתחה ושטפה אותה במים ואחר כך תלתה אותה לייבוש. 3. טוב - רק המקפיא יפתור את הבעיות, כשתעבירו לחבית את גושי הקרח שנוצרו. 4. נו, באמת.... פחם 5. מה הבעיה? - אתמול, היום, מחר...

למעלה