בוקר
טוב

jessy19

New member
בוקר ../images/Emo42.gif טוב

היי לכולם
, היום אני הולכת להצגה בשם "שעת הצוענים" בראשון לציון, וזה יוצא חצי יום ממש אבל אחרי ההצגה שאמורה להסתיים ב- 13:00 אני אמורה לחזור לבסיס ועוד לעשות לישכה
אבל לפחות הכנתי לעצמי עבודה כבר... אני רוצה להכין דף עם עובדות על אלכוהול עבור ההרצאה על אלכוהול שאני עומדת להעביר ביום שלישי וכל דף כזה אני הולכת לגלגל ולשים סרט מיוחד ולהדביק סוכריה- סתם ככה שיהיה יותר נחמד, מקווה שהחבר'ה יעריכו את ההשקעה כי כל הסוכריות, סרטים וכו' זה מהכסף שלי...
תגידו, חשבתי לעשות משחק "הענק והגמד" במפקדה אצלנו, אתם חושבים שישתפו פעולה איתי או שסתם יצחקו עליי על הרעיון
שיהיה לכם יום נפלא ומקסים

sovlanit

New member
JESSY19,בוקר אור,

תהני בהצגה.ואשמח לקבל עידכון בנוגע אליה. באשר להרצאה בנושא האלכוהול-רעיון נפלא לצרף סוכריה,[ואולי תצרפי סוכריית-מותר?],ויפה שזה עטוף בסרט. כל הכבוד על ההשקעה. בנוגע למשחק ענקים וגמדים-לא יודעת מה תהיה התגובה,כי אני לא מכירה את חברייך. תהני גם מהתורנות בלשכה. ובכלל- חיים מתוקים.

גליתrt

New member
../images/Emo42.gifבוקר אור...../images/Emo42.gif

טלפון מחמותי העיר אותי, "חיסלו את השייח' יאסין. אני מבקשת, ממש מתחננת אל תיסעי באוטובוסים - רק מוניות - אני אשלם..." מתוקה של ממש! ! ! ! יום טוב. גלית

גליתrt

New member
... והבוקר קמתי

עם כאב נוראי בבלוטה (הלימפה המודלקת), לא יכולה בקושי לדבר ולסובב ת'ראש, יוווווו מה עושים??, תוך כמה זמן מרגישים את השפעת האנטיביוטיקה? מותר לקחת משכך כאבים איתה? איזו? גלית

sovlanit

New member
גלית RT החלמה מהירה.

מותר לקחת אנטיביוטיקה עם משכך כאבים. אני אישית משתמשת באלגוליזין פורטה. לא ממליצה לך על תרופה מסויימת כי אני לא יודעת אם יש לך רגישויות כלשהן.... רפואה שלמה

גלית תרגישתי טוב בקרוב ../images/Emo101.gif

תבדקי טוב מה את לוקחת נגד כאבים שלא יקרה לך מה שקרה לי שלקחתי אדקס פורטה שהוא מעולה נגד כאבים אבל לא מוריד חום ולא הבנתי למה אני ממשיכה לעלות חום במקום שירד כמובן זה במקרה שיש לך גם חום רק בריאות

איזו מקסימה היא!!

זה באמת מפחיד!! נראה לי שיהיה לנו סיוט של חופש פסח!!! כמו שהיה לפני שנתיים (או 3). תשמרו על עצמכם!!!!!

בוקר טוב../images/Emo141.gif../images/Emo142.gif

תחי מדינת ישראל כל הכבוד על המעשה הרגו סוף כל סוף אתה זה שנותן ונתן הוראות להרוג גברים נשים וטף.

בוקר טוב לכולם ../images/Emo42.gif../images/Emo141.gif

היום אני פותחת רישמית את ניקיונות
כן בנות עוד לא התחלתי בעצם יש לי איזה בדיחה עם המשפחה שלי כי השטיח של הסלון שלי כבר נקי אז כששואלים אותי מה עם הניקיונות אני עונה שכבר גמרתי השטיח נקי חחחחחחחחחחחחחחח בכל מקרה גם עם האיתי מתחילה לפני כן האיתי ניאלצת לחזור על כל העבודה הבית לא כל כך גדול ועם ארבע ילדים טוב אני לא צריכה לפרט אתן יכולות לדמין ילה לעבודה

בוקר נפלא לכולם../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif

עם כל ההשלכות העתדיות ואפילו שהודיה הוציאה עליי את כל הבקבוק על הבוקר, ואפילו שקמתי לבוקר לחוץ ופקוק לא תהיה בשורה נפלאה יותר כמו חיסולו של הנבלה יאסין. נכון., המחיר יהיה יקר אבל הוא היה יקר גם לפני ויהיה עוד יקר בעתיד. לדם יהודי אין עלות ולכן אני לא מצטערת על חיסולו. שיהיה לנו בוקר נפלא ושקט.

בוקר../images/Emo42.gifאור

שירוש - תהני בהצגה!! מקווה שהחברה יעריכו. והרעיון של הגמד והענק - מקסים!!! ובנות, תעשו טובה, תתחילו לשרשר..... שיהיה יום מקסים לכולם!!

בוקר טוב!

השארתי את האנטי וירוס פועל כל הלילה ושלא תדעו מצרות כמה קבצים נגועים היו לי במחשב!!! זהו, נפרדנו מכל התוכנות לשיתוף קבצים. תיזהרו מהן מאד- הן מורידות סתם קבצים נגועים בלי שאף אחד מבקש להוריד אותן, במיוחד סרטי פורנו... (ובדוק שזה לא אף אחד מאיתנו הוריד...)

אה, ועוד משהו!

אתמול בערב שכבעלי חזר הוא אמר לי "בואי ניסע למודיעין" אז שאלתי אותו למה דווקא לשם והוא אמר כדי להתרשם מהאיזור! אז אמנם ממודיעין עצמה לא התלהבתי במיוחד, אבל משוהם, שאגב מסתבר קרובה לפה בדיוק כמו אלעד, די התלהבתי. היא די הזכירה לי את גבעת שמואל. חבל שהדירות שם די יקרות, אבל אם מישהי במקרה יודעת על דירות או יחידות דיור זולות בשוהם אני אשמח לדעת.

למעלה