בוקר
טוב

בוקר טוב............./images/Emo149.gif../images/Emo148.gif|ליצ

שיהיה יום טוב לכולם!!!!!!!!!!!11

בוקר טוב לכולם

היום יש יום איפור בבית הספר של ביתי והיא ביקשה שאני יאפר אותה איזה כיף סוף סוף יש מה לאפר כל הזמן היה לי קשה לאפר אותה הפנים היו קטנות מאוד והשנה ניראה לי שגדלו לה הפנים היא בכלל עם איפור ניראת גברת קטנה כולה בת תישע למה הם גודלות כזה מהר כל הזמן רציתי עוד בת אבל עם כל הדרישות שיש לבתי טוב שאין לי עוד בת חחחחחחח אני חושבת שלא האיתי עומדת בלחץ חחחחחח יום טוב לכולנו

וואוו, איזה מקסימים הם, יובלי כל

הזמן מתה שאני יאפר אותה, והיא כבר נפשית הכינה את עצמה לאיפור הזה. את מאמינה שהיא רק בת 3. כזאת מתוקה . ודווקא יש לי עוד בת. רק שיהיו בריאים אמן. למה התחפשה הבונבונה שלך?

בוקר טוב!

היום אין לי שום דבר מיוחד לעשות...
תאלצו לדאוג לי לתעסוקה או לדברים מעניינים...

sovlanit

New member
יעל,

אז ככה: תוכלי לעבור על הודעותת הפורום מהחודש האחרון ולעשות "סיכום חודשי", לטובת כולנו חחחחחח
או לחילופין לבדוק לאילו הודעות טרם התייחסת ולהגיב... תוכלי להתנדב לנקות את הבית שלי לכבוד פורים הבא עלינו לטובה
תוכלי לכבות מחשב ולצאת לטיול ללא מטרה מוגדרת. תוכלי לתכנן את ההכנות לפסח... תוכלי לקרוא ספר /לצפות בסרט... תוכלי לתכנן ולהכין ארוחה רומנטית ... בקיצור תמצאי דרך להרוג את השעמום לפני שהוא תופס מקום בחייך... ומה חשבת?אני ליצן חצר?!-חחחחחח-אני מפחידה!!!!!!
-
-

בואי נראה:

תוכלי לעבור על הודעותת הפורום מהחודש האחרון ולעשות "סיכום חודשי", לטובת כולנו- מממ... לא נראה לי... לבדוק לאילו הודעות טרם התייחסת ולהגיב- עשיתי את זה כבר. תוכלי להתנדב לנקות את הבית שלי לכבוד פורים הבא עלינו לטובה- רעיון... אני כבר באה... לכבות מחשב ולצאת לטיול ללא מטרה מוגדרת- אין פה כל כך לאיפה לצאת לטייל... תוכלי לתכנן את ההכנות לפסח... - אני לא אהיה בבית בפסח ככה שאני לא הולכת להשקיע בניקיון. תוכלי לקרוא ספר /לצפות בסרט... - אין לי פה ספרים שלא קראתי עדיין, וכנ"ל לגבי סרטים... תוכלי לתכנן ולהכין ארוחה רומנטית - אני?! אני עוד בשלבי לימוד האפיה, וגם אין לי כיריים... אבל הנה, שרפתי עוד כמה דקות בלהגיב על ההודעה שלך, עם כל הגזור והדבק זה לקח לא מעט זמן...

הייתי שלשום אצל הרופאה...

אמרתי לה שאם אני לא בהריון אני רוצה מרשם לגלולות אז היא נתנה לי מרשם+ הפניה לבדיקת דם אבל אתמול קמתי מאוחר בשביל ללכת לבדיקת דם, והיום בעלי נסע לירושלים וזה ממש לא בכיוון של הקופ"ח, ככה שאני אלך רק מחר...

תקשיבי, הכי כייף, תעשי בצק שמרים

ללחמניות, איך אני אוהבת ללוש, הכי בעולם. איזה תרפייה שחבל על הזמן.... אם תרצי אני יעזור לך. או שתבשלי משו, או תלכי לספרייה , אייך אני מתגעגעת לימים האלה. או תעשי צפורניים, את יודעת לק וקישקושים כאלה, או תלכי להסתפר או לקנות בגד יפה ולבזבז כסף, או תלכי לעזור לחמתך, במשו, תתעלקי עליה, דווקא יכול להיות נחמד....

ענתר

New member
בוקר טוב

רמזי היכן את גרה, שאין לאן לטייל אני גרה במצפה בגליל, כך שלטייל ברגל יש הרבה, אבל שופינג? בשביל זה ברחתי לארצות הברית אני נהנית מחקר השורשים שלי, ומקווה כל רגע לגלות עם עליתי על סבא רבה דוק שביעי ממני או שזו טעות דרך אגב איך את באנגלית? אני זקוקה לעזרה בתרגום

אני גרה בשטחים...

ככה שאין כל כך איך לצאת לטייל מחוץ ליישוב למרות שנורא יפה פה מסביב... באנגלית אני טובה, אבל לא אוהבת לתרגם...

ענתר

New member
גם אני לא הייתי יוצאת שם

טוב רציתי להעביר לך עוד 3 דקות בתרגום מכתב לאנגלית, אבל אם את לא אוהבת לתרגם, אז לא נורא אז מה דעתך לנסות לחקור שורשים? עד גיל הבת מצווה של הילדים שיהיו בעזרת השם יהיה לך עץ לתפארת

האמת?

סבא רבא שלי עדיין חי (עד 120), ואני יודעת גם מי היה סבא של סבתא שלי. מה שיפה זה שהיה לו את אותו שם משפחה שהיה לי לפני הנישואין, כלומר לסבתא רבא שלי מצד האמא היה לפני הנישואין את אותו השם משפחה שאמא שלי קיבלה אחרי החתונה, וזה שם לא הכי נפוץ. (זה לא כזה מסובך כמו שזה נראה, חחחח...) מסתבר שאבא שלי ואמא שלי הם משהו כמו בני דודים חמישיים... ועד כאן עבודת השורשים שלי... אה- גם גיליתי לפני כמה שנים שההורים של אבא שלי היו בני דודים (ובכל זאת יצאנו נורמלים כולנו...). לא שזה היה סוד או משהו, ונראה לי שגם איפהשהוא כן ידעתי את זה, אבל שמתי לב לזה ברצינות רק לא כל כך מזמן.

ענתר

New member
תכף אשמע כמו סבתה

כשהייתי בגילך.... גם לי היו סבא רבה וסבתה רבה והיום אני ללא סבים וסבתות שמעתי סיפורים כל ימי, אבל כיום שאני יושבת לארגן אותם עבור עבודת השורשים של ביתי אני נוכחת כמה חורים יש לי אני ממש מתחננת לפניך תתחקרי אותו כמה שיותר, אחר כך בוכים, היום אני לא מניחה להורי ולחמי ולחמתי שיכתבו את סיפור חייהם, לא שאני מתכננת להם משהו, אבל כדי שלא נבכה אחר כך אני ואמי ובתי השליישת עובדות ביחד על השורישים וזה ממש נחמד. וממש כיף לקרא על אמי שהייתה חילת, או רפתנית בגרעים רצה אחרי פרה שברכה לעזה לאחותי קוראים יעל אז יש לי מראש חיבה אליך

למעלה