בוקר
טוב

בוקר../images/Emo42.gifטוב

סוף-סוף אפשר להיכנס לתפוז? עד עכשיו היו תקלות. מה שלומכן? שיהיה לכן יום מקסים!!

sovlanit

New member
בוקר נפלא

ואכן,סוף סוף ניתן להכנס לתפוז... שיהיה יום נהדר

רציתי לספר לכן

שסוף-סוף קניתי תחפושות לילדים. עד שמצאתי - יצאה לי הנשמה. לגדול - ביי בלייד (טייסון) 129 ש"ח לשני - יו-גי-הו 110 ש"ח לשלישי - בוב הבנאי - 100 ש"ח (תחפושת מהממת) הקטנטן יהיה חיפושית - מזל שיש לי בבית ואני לא צריכה לקנות. וככה הלכו להם 339 ש"ח.... הילדים שלי כבר מחכים בקוצר רוח לחג פורים, אני, לא כל כך, כי יש חופש. שיהיה לכולם חג שמח.

sovlanit

New member
נויה,

פורים שמח!!! הלוואי שנוציא כסף רק לשמחות ובשמחות. העיקר שהילדים מאושרים ובריאים!!! אחלה תחפושות...

בוקר טוב!!! נויה?

לי אין בעיה שתי הגדולות שוברות את הראש לבד הבת השלישית רוצה להתחפש לבראץ לא יודעת איפה אמצא לה תחפושת הקטן יש לו 3 תחפושות כבר שבועיים הוא כל יום לובש אותן ועוד לא החליט ספיידרמן,באטמן, ונינגה אבל נראה לי שאקנה לא תחפושת חדשה והתינוקי לא יודעת מה להלביש לן אם בכלל.......... לילונית5

גליתrt

New member
איזה כייף לך!!!!

אצלינו, כמו שצפיתי מראש, החלטת יורש העצר להתחפש ל'טייגר' החזיקה מעמד בדיוק יומיים ואז הוא חזר לרעיון המקורי - חייל, לדבריו: "אמא, אבא שלי חייל אז גם אני חייל". אבל אתמול הוא פתאום רצה 'נמר גדוללל' ולשאלתי מה עם 'טייגר' הוא ענה: "אמא, לטייגר כבר התחפשתי.." (ברעיון בלבד...). היום נלך לחפש תחפושת אך אני חוששת שלאחר שנרכוש אחת הוא פתאום ירצה אחרת... וזה לא עסק זול - מה עושים???

תקני לו חייל

זה ממש זול ואם הוא ירצה להחליף לא תרגישי רע עם ההוצאה הנוספת.

גליתrt

New member
../images/Emo127.gifאחלה רעיון ../images/Emo62.gif...

אקנה לו מידה גדולה ומקסימום אם הוא יתחרט זה יישאר לשנה הבאה. נויה תודה

אני, דווקא, לא בעד

לקנות מידה יותר גדולה בתחפושת. (בבגדים כן) תחפושת צריכה להיות בול, כי היא לשנה אחת וזהו. אם הוא לא ילבש את התחפושת, תחליפי לו למידה גדולה יותר עבור שנה הבאה. (לא מחזירים תחפושות,או מחליפים למשהו אחר בחנות, אבל להחליף מידה, אני מאמינה, שיסכימו) וזו רק דעתי

גליתrt

New member
בוקר אור../images/Emo42.gif...

היי לכולן, לא הייתי כאן הרבה אז איני יודעת באלו תקלות מדובר... הרגע נכנסתי והכל חלק. סיבת העדרותי היא שה'חצי' היה בעוד 'חופשונת' קצרה והיום בבוקר הוא נסע - מתחיל תפקיד חדש רחוקקקקק מהבית (ליד אילת...) ב-ה-צ-ל-ח-ה. מה שלום כולן???? המזג האוויר הזה הורג אותי, אני מצוננת, כל שנייה מתעטשת, 'חיה' על הטישו, הרגשה נוראית של יובש וצריבה בחלל האף - אוףףף!!!! שיגעו אותנו, לפני פחות משבועיים שלג והיום יבש-יבש חם - מה זה???? (רק סל הכביסה מרוויח מזה..
). יום נפלא. גלית

וואו גלית אנחנו באותו המצב

אני מאתמול קמתי עם הצתננות מוזרה כל היום אני מתעתשת אני מבלה את היום צמודה לטישו
תרסיס לאף קצת עוצר את האפצ' שהיה לנו לבריאות בוקר טוב

אני מאוד מקוה כי אני יושבת פה

מול המחשב ויש פה מזה הרמה שלמה של תישו וזה רק הולך ומצתבר חחחחחחחחחחחחח

אנילה1

New member
אדית אני מקבלת טיפות נגד אלרגיה

בשם אלרגן. זה באמת עוזר. אני אמורה לקחת את זה חודש. אני כבר 3 שבועות, והמצב יותר טוב. תבקשי את זה מרופא א.א.ג.

למעלה