בוקרטוב
פ פנינה ושלושת הדובים New member 27/10/03 #2 בוקר מצויין../images/Emo42.gif עוד מעט אני נוסעת לעיר לעשות קצת קניות של בגדים לילדים. ככה כל תחילת עונה אני עושה קניה מרוכזת של בגדים ונעליים ואח"כ במשך העונה אני רק עושה השלמות יאללה בנתיים, תתעוררו שם ותתחילו לענות על השאלון שלי זה לא 100 שאלות כמו של שרוני יאללה זזתי
בוקר מצויין../images/Emo42.gif עוד מעט אני נוסעת לעיר לעשות קצת קניות של בגדים לילדים. ככה כל תחילת עונה אני עושה קניה מרוכזת של בגדים ונעליים ואח"כ במשך העונה אני רק עושה השלמות יאללה בנתיים, תתעוררו שם ותתחילו לענות על השאלון שלי זה לא 100 שאלות כמו של שרוני יאללה זזתי
מ מריני New member 27/10/03 #4 ../images/Emo42.gifבוקר טוב לכל ה../images/Emo94.gifנות אותי הקטנה זרקה מהמיטה כבר ב-06:30 , לגן היא לא הולכת, יש לה ברונכית...לפחות החום הגבוה שהיה אתמול ירד... שיהיה לכולן יום נ פ ל א ומלא בהפתעות נעימות
../images/Emo42.gifבוקר טוב לכל ה../images/Emo94.gifנות אותי הקטנה זרקה מהמיטה כבר ב-06:30 , לגן היא לא הולכת, יש לה ברונכית...לפחות החום הגבוה שהיה אתמול ירד... שיהיה לכולן יום נ פ ל א ומלא בהפתעות נעימות
ש שָרוֹנִי New member 27/10/03 #5 בוקר טוב לכולם ../images/Emo25.gif היום אני מלווה בטיול בגן של הילדים ..איזה כייף לי מליון ואחד ... מקווה שלא אחזור שיהיה יום נפלא לכולם
בוקר טוב לכולם ../images/Emo25.gif היום אני מלווה בטיול בגן של הילדים ..איזה כייף לי מליון ואחד ... מקווה שלא אחזור שיהיה יום נפלא לכולם
א אשת הדייג New member 27/10/03 #24 ../images/Emo124.gifאפשר לבוא גם להדגמה../images/Emo35.gif מצטערת שאני דוחפת את עצמי לכל מקום.