בוקר טוב מנסה להתעורר שמישהו יסביר לי למה העולם מתנדנד?!? שיהיה לכולנו יום נפלא ושבת קסומה
C Cגלית New member 9/11/07 #1 בוקר ../images/Emo42.gif טוב מנסה להתעורר שמישהו יסביר לי למה העולם מתנדנד?!? שיהיה לכולנו יום נפלא ושבת קסומה
בוקר ../images/Emo42.gif טוב מנסה להתעורר שמישהו יסביר לי למה העולם מתנדנד?!? שיהיה לכולנו יום נפלא ושבת קסומה
C Cגלית New member 9/11/07 #2 איך אתם אוהבים להתעורר בבוקר? איך אוהבים את הקפה שלכם? תתעוררו כבררררררררר!!!
D dd חזקה ומאושרת New member 9/11/07 #3 בוקר טוב ,../images/Emo96.gif תכננתי לישון עד 12 וקמתי ב10 אוהבת הפוך 1.5 סוכר ומשהו מתוק ליד בנתיים הסתפקתי במיץ תפוזים טבעי
בוקר טוב ,../images/Emo96.gif תכננתי לישון עד 12 וקמתי ב10 אוהבת הפוך 1.5 סוכר ומשהו מתוק ליד בנתיים הסתפקתי במיץ תפוזים טבעי
D dd חזקה ומאושרת New member 9/11/07 #5 ואני הבטחתי לחבריי הגייז שאני קופצת בערב ומפנקת אותם באיזה אוכל טעים אבל מה אני עצלנית ואני יודעת לבשל אבל מעדיפה ללכת על האופציה הכי קלה יש רעיון למשהו קל ? שלא לוקח הרבה זמן ? י
ואני הבטחתי לחבריי הגייז שאני קופצת בערב ומפנקת אותם באיזה אוכל טעים אבל מה אני עצלנית ואני יודעת לבשל אבל מעדיפה ללכת על האופציה הכי קלה יש רעיון למשהו קל ? שלא לוקח הרבה זמן ? י
ח ח ל ו ם ר ע New member 9/11/07 #11 ../images/Emo42.gif בוקר אור שבת שלום ../images/Emo16.gif להתעורר ב-12 בצהריים זה תמיד נפלא ושתיתי היום שוקו לא קפה יום נפלא וסופ"ש מדהים לכולם
../images/Emo42.gif בוקר אור שבת שלום ../images/Emo16.gif להתעורר ב-12 בצהריים זה תמיד נפלא ושתיתי היום שוקו לא קפה יום נפלא וסופ"ש מדהים לכולם