בוקר

avital362

New member
כתבה על גירושין מאוחרים

שלום לכם, וסליחה על ה"פלישה" לפורום שלכם. שמי מור, אני עיתונאית, ואני כותבת כתבה על גירושין מאוחרים יחסית - כשהילדים כבר גדולים (מה זה גדולים? נגיד, בגילאי העשרה המאוחרים ומעלה).אני מחפשת נשים שעשו זאת ויסכימו להתראיין, ולספר מה היתרונות והחסרונות של גירושין כאלה (להערכתי, זה אומר להתגרש בסביבות 45 פלוס: כשאת אולי כבר מבוססת יותר בעבודה ומבחינה כלכלית, יותר מגובשת עם עצמך, בלי קטנטנים שמכניסים אותך למצב הישרדות - אבל מצד שני זה אולי קשה יותר לחזור לשוק הפו"פ כשכבר עברו כל כך הרבה שנים מאז שהיית שם לאחרונה). אשמח אם תיצרו איתי קשר באמצעות המסרים האישיים כאן בתפוז. אשמח מאד גם להודעות כאן בפורום עם דעתכם - האם יש בכלל הבדל בין גירושין "מאוחרים" לגירושין "מוקדמים", מכל בחינה שהיא - הילדים, המצב הכלכלי, היחסים עם הגרוש, הסיבות לגירושין. תודה רבה מור

../images/Emo124.gif למחפשי עבודה!! ../images/Emo41.gif

לחברה איכותית דרוש/ה: מנה"ח סוג 3 + ניסיון והמלצות עם ידע במאזן הכנת משכורות הכנת דו"חות וכו'... העבודה היא במערב ראשל"צ נא לפנות אליי במסרים.... תודה ויום מוצלח לכולנו~!!

deena

New member
בבקשה לפרסם מודעות דרושים

בלוח המודעות של הפורום...

סטטיסטיקה ומחקר

זה אולי אפילו קצת דומה לסידרה הזו "הבטחנו זה לזו"... יש איזה קונספט שמוביל את הכתב/חוקר, הוא מחפש את האוכלוסיה שתענה לו על הקונספט הזה, ויוצר כתבה/מחקר שמוכיחה את מה שהוא חושב. ככה לא חוקרים, ככה לא בודקים סטטיסטיקה, ככה יוצרים רציונאליזציה לרעיון גם אם הוא לא קשור למציאות.

למעלה