בוקר

vered 37

New member
תגידי סופי

צריכה כותונת פסים או משהו ? חצית את ים סוף ?< שתפי כבר על הקריעה....

vered 37

New member
בא לי להדבק ממך....

ב- חחחחחחחחחחחחחחחחחחח בחיי שעדיף להיות לא שפויה וקרועה מאשר בהכרה. מכירה את יוסף ...לא זה שזרקו אותו לבור.. המעצב המפורסם... בחיי שבחינם הוא תופר לך כותונת פסים ...ובנוסף יקח אותך לדוגמנית הבית...יחד עם מזל על הידיים... ככה בפוזה על המסלול... עוד תהיי מפורסמת....

בשביל מה להעסיק את יוסף??

יכולה לקחת מהעבודה חולצה לבנה שנסגרת מאחורה. ככה??? את אומרת שאני משוגעת??????????
אני עצובית עכשיו

vered 37

New member
יוווווווווו ../images/Emo2.gif

שכחתי מהעבודה ! לאאאאאאאאאאאא סופי אל תהיי עצובית יפה לך ה-חחחחחחחחחחחחח הגרונית.......
אוףףףף אכלתי עכשיו סחוג תימני ..... תגידי חוץ מה-
החריף מה אתם שמים שם ששורף.....ב__________ אחוריים....

raviv200028

New member
אין אליך ..10אחותי..

אאאאאאאאאאאאאאאלללללללללללללממממממממממממשששששששששגגגגגגגגעעעעעעעתתתתתתתתתתת......

a n a t i 3 3

New member
הבנות מעריצות ואת ההורים מריצות..

מה אתם לא יודעים שיש הופעה של הגיים בוייז היום
טלפון בצהרים.. "אבא, קח אותנו לקניון הזהב.. הגיים בוייז מופיעים שם היום". טלפון מאבא לענת.. "בא לך לעשות סיבוב לקניון הזהב?" שאני אסרב
קורל רצה לטלפון ומבטלת את כל תוכניות אחה"צ וכמובן מצטרפת לחגיגה
הילדים של היום מעריצים אחרת.. נוסעים להופעות, מצטלמים עם הנערץ, משיגים טלפונים שלו.. כשאני הערצתי.. הסתפקתי בפוסטר על הקיר
איך זה אצל הילדודס שלכם

ווסטלייף

חן ונוי בנו את אתר האינטרנט הישראלי היחידי ללהקת הבנים נוטפת ההורמונים הזו... westlife מצפות בקוצר רוח לביקורם בארץ הקודש ואף מחתימות איזושהי עצומה שאולי אולי תקדים את הביקור הזה פה בישראל. בנתיים הן מסתפקות בהופעות ב- די וי די... כל התקליטורים וכל פיסת מידע.

a n a t i 3 3

New member
אז הבנות שלנו נחשבות לרגועות../images/Emo8.gif

עדיין מסתפקות בזמרים של ארצנו הקטנה

../images/Emo6.gif

ואם היתה מלאה , עם מי?? מקסימום עם ההוא שאמר לך שדפקת את המחשב בכוונה.

למעלה