בוקר

בוקר ../images/Emo240.gif

איזה מגניב אייקונים חדשים
נו אחלה של יום לכוווווווווווווולם

miritale

New member
../images/Emo91.gifבוקר נפלא...

היום עשיתי משהו שנהגתי לעשות בעבר אך עקב אילוצים גם גאוגרפים תקופה ארוכה רק חלמתי על זה... מדהים כמה שמעשה פשוט יכול לגרום להרגשה נפלאה... קמתי ב 04:00 ב 05:00 כבר הייתי בים בהליכה של שעתים, זה מדהים, כמה כוח ואנרגיות יש לים בעיקר בשעות האלה, בבוקר, הרגשה של הכל חדש, הריח, ההרגשה של הרוח, אי אפשר להסביר.... ממליצה בחום!!!

גם אני הייתי עושה הליכות ארוכות כל בוקר

הייתי מתעורר בחמש וחצי-שש ויוצא להליכה ארוכההה, מדי פעם אפילו ריצה. מתישהו כבר נמאס לי להתעורר מוקדם אז נשארתי לישון עד לשעה הרגילה. אמנם לא הייתי הולך בים אבל לחזור מזיע כמו סוס ולהכנס למקלחת זה כ"כ כיף.

miritale

New member
זה מעולה

ואין ספק שלעשות פעילות מאומצת, טובה, להרגיש את האדרנלין ואז למקלחת, להתעורר מחדש! =
*10 פלפל תנסה להמשיך, אני עכשיו חוזרת לזה... ובכלל אין כמו לקום בבוקר מוקדם עם כל האנרגיות החדשות האלה ולצאת החוצה,אם לעשות ספורט או סתם לטייל, רק לנשום את האוויר...

ש חף

New member
בוקר טוב

מישהו יודע מה זה?
מי שידע יזכה בחופשה זוגית בחסות
מירית, שמעתי שזה ממש קשה לקום בשעות האלה כל הכבוד לך,ים זה תמיד תמיד טוב ולהתחיל ככה את היום בכלל... שיהיה יום מעולה אנשים אני זקוקה לקצת שקט, מקווה לכמה רגעים כאלה היום

miritale

New member
האמת היא...

שנכון! אני אומנם רגילה לקום מוקדם אבל לא עד כדי כך... ברגעים הראשונים הגוף שלי פשוט התנגד, כאילו אמר לי מה עשיתי לך?? אבל אחרי הכנת קפה שחור חזק בעניים עצומות, לאט לאט התאוששנו ויצאנו לדרך... אגב שאני זקוקה לשקט במהלך יום עמוס וסוחט בעבודה לוקחת לי הפוך ופשוט עולה לגג... אם יש לך גג לעלות אליו...ממליצה

ש חף

New member
לקפוץ מהגג?

סתם
זה ממש קשה,טלפונים כל הזמן אני עוברת עכשיו למקום עם גג ולא סתם,אני הולכת להקים עליו פרויקט ככה שהוא יהיה שלי...

miritale

New member
אני בעד...

לדבוק בגג! אין לי בעיה לקפוץ אבל במקומות אחרים...
או
(צניחה חופשית נשמע מעניין... אם יהיה לי את האומץ לנסות...
אוי מצלצל מוכר...טלפונים,לקוחות,פגישות,לקוחות,טלפונים...
בעד פרוייקט הגג! אם את עוברת למקום עם גג נגיש, בורכת, הלוואי והיו מאפשרים לי להנדס לעצב את הגג מחדש... בינתיים אני רק יכולה להשען עם הקפה ולהשקיף, או לשבת על הרצפה או על הכסא מהעץ, לנשום את האוויר ולהרגיש מנותקת לכמה רגעים, אגב, אני בעד שולחן, כמה כסאות גינה, וכמה עדניות...

ש חף

New member
לא התגעגעתי

לטלפונים,לאנשים כן אבל זה החלק השנוא עלי בעבודה... ולגבי הגג - אני עומדת לעצב אותו,מקווה לקבל תקציב שיאפשר לי קצת להשתולל

שירלי232

New member
ראיתם איזו פרסומת יש בסרגל למעלה?

לפגוש את דודו טופז ההזדמנות שלך להופיע עם דודו טופז על הבמה, בטלוויזיה, בסדרות ופרסומות www.bamarom.co.il

למעלה