בוקר..

ERonny

New member
בוקר..../images/Emo186.gif

הלכתי לבצפר וגיליתי שהתבטלו לי שלוש שעות ראשונות
בקיצור לקחתי מונית ובאתי הביתה וב12 אני אחזור לשם.. יום טוב לכולם

BarbiBarush

New member
צהריים../images/Emo42.gif../images/Emo9.gif

אין לי עברית בפורומיםםםם....אז אני כותבת מהמסן\אייס
ומעתיקה ....ת'אמת זה כבר ממש מעצבן
...זה מאתמול ככה ואין לי מושג למה ושמכבים ת'מחשב [ומדליקים] זה לא עוזר....טוב חפיף...
היה נחמד בבציפר...וקצת קרררר וזהו נחמד... שיהייה אחלה של יום

אוייי יום מתיששששש../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif

רצתי 2000 היום..יותר נכון הלכתי...וכשסיימתי חשבתי שאני מתה.. ראיתי מטושטש,וכאבה לי הבטן ורציתי להקיא,והראש והגרון,וכשעמדתי פשוט נפלתי על הרצפה..זה היה נוראי..שונאת. הרגשתי שאני עומדת למות..ותמיד אני מקבלת את ההרגשה כאילו אני במחזור אחרי שאני רצה..כי כואב לי גם ברחם..זה נוראי קיצר..אני לא רוצה יותר בחיים! ועוד שיעור הבא יש לי מלא השלמות לעשות מפעמים שהייתי במחזור,ויש לי עוד ריצת אלף,ועוד 2000,והליכה ואוףף..למה ספורט מקצוע חוסם?!?! איזה נוראי זה! ומה...ישר אח"כ היה לי מבחןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!! מטומטמת!! מסבירים לה שיש מבחן אחרי,אבל זה לא מעניין אותה. למזלי היה לי חצי שעה לנוח,איכשהו התאוששתי...והמבחן היה סבבה..היא בדקה לי את האמריקאי כי סיימתי ראשונה ממש מוקדם,והייתה לי רק טעות 1..וזה בשאלה שניחשתי.. וזהו..אני ממש עייפה..ויש לי עבודה לעשות.. ואני מתלבטת אם לישון ולנוח או לעשות משהו עם חברים היום.. נראה.. יומטובבב

MiChELLey

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo95.gif../images/Emo2.gif

ריצת 2000?? אצלנו ב-200 כבר כולם מתמוטטים(אם רושמים ככה)
מסכנה...כשאת רצה תנסי לנשום נשיומת ממש ארוכות... לא מהירות...ולא קצרות...איטיות ואורכות.. בהצלחה במבחן

דנושקע

New member
יום עמוס:

בצפר עד 2:20 אחר כך הלכתי לבצפר אחר ללמוד למגמת מחול שלהם ללמוד מ2:30 עד 4 ובעשר דקות אני אמורה להגיע מבצפר אחד לאחר
אה ובבצפר עשיתי חיסון. ואחרי המחול הלכתי עד עכשיו [ברגל!!11] לקנות מתנה לחברה, ואז משם הביתה
ויש לי ללכת עוד מעט לחברה להתכונן למבחן

Miss CMM

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo42.gifכימיההההה../images/Emo65.gif

קיבלנו בחזרה את המבחנים בכימיה, אחרי שבועיים, עד הרגע האחרון
בכל מקרה קיבלתי 91|
אחרי ה-56 שהיה לי
אין מאושרת ממני
חזרתי עכשיו מרופא שיניים של היישור שיניים וזה היה מבוזבז, נסענו עד לסוף בת ים (מראשון) וישבתי בפנים בקושי 5 שניות וסיימתי..
שיעשו משהו עם האינטרנט
הורדתי 3 פרקים של האוסי ודווקא זה שאני צריכה לראות יורד לי אחרון
מבאס..

MiChELLey

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo95.gif../images/Emo2.gifיפההה../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif

ומה עשו לך בשיניים
יישור

Miss CMM

New member
חח תודה../images/Emo24.gif בדקו שהשיניים

ישרות כי אני שמה פלטה בלילה..

MiChELLey

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo95.gifערבבבבבב../images/Emo29.gif../images/Emo186.gif

היינו היום בבית התפוצות
היה ממש ממש כייף
רק שהמורה שלנו התחרפנה שוב, והיא צרחה על אלה שלא עשו כלום- (כמוני למשל
) חחח סתם. ואז באתי לחברה שלי...היה כייף..
ועוד כמה דקות מתחיל המורדיםםםםםםם
ערב טוב לכולן

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifערבבב../images/Emo29.gif

לא הייתי פה כל היום, חרשתי עם חברה להיסטוריה...
מחר יש לנו יום עיון אז אני אחזור הביתה רק ב-3, מה שאומר שיש לי עוד פחות זמן להתכונן ואז ב-4 עד 5 אני גם לא יכולה אז בכלל
בעעעעעע

למעלה