בוקר .............. זה אומר שני מרגיש לא משהו זקוק לפינוק ומס'ג
א א פרסקי New member 5/11/08 #1 בוקר ................/images/Emo184.gif../images/Emo68.gif זה אומר שני מרגיש לא משהו זקוק לפינוק ומס'ג
בוקר ................/images/Emo184.gif../images/Emo68.gif זה אומר שני מרגיש לא משהו זקוק לפינוק ומס'ג
S snoopy36 New member 5/11/08 #5 תפסיק ל../images/Emo7.gif על הבוקר!!! אתמול עבדת סופסוף... וזהו??? היום כבר בוכה ומתלונן??? יאללה יאללה...בלי להתפנק יותר מדי!!! בוקר טוב עולם!!!
תפסיק ל../images/Emo7.gif על הבוקר!!! אתמול עבדת סופסוף... וזהו??? היום כבר בוכה ומתלונן??? יאללה יאללה...בלי להתפנק יותר מדי!!! בוקר טוב עולם!!!
ו וואלה10 New member 5/11/08 #8 עבודה קשה לא הזיקה לאף אחד אתה איש גדול , תעמוד בזה ואם לא תשכב בזה .
N NIBA המקורית New member 5/11/08 #9 בוקר טוב ../images/Emo222.gif ומזל טוב לארה"ב על ההיסטריה וההיסטוריה, במה זה יועיל לנו? ימים יגידו יום מקסים לכולם.
בוקר טוב ../images/Emo222.gif ומזל טוב לארה"ב על ההיסטריה וההיסטוריה, במה זה יועיל לנו? ימים יגידו יום מקסים לכולם.
ש שונרא 30 New member 5/11/08 #7 רפואה שלמה כוס מיץ תפוזים סחוט, קצת זמן שמש מלטפת של חורף, מנוחה, ומחשבות של דברים טובים ירימו אותך חזרה על הרגליים. בוקר טוב לכולם ויום שמח, שונרא
רפואה שלמה כוס מיץ תפוזים סחוט, קצת זמן שמש מלטפת של חורף, מנוחה, ומחשבות של דברים טובים ירימו אותך חזרה על הרגליים. בוקר טוב לכולם ויום שמח, שונרא
ל לי 33 New member 5/11/08 #14 בוקר חם.... פייייי, למה אף אחד לא סיפר לי שכל כך חם היום ? מילא אם הייתי בים עכשיו , אבל להסתובב בין מחלקות בית החולים המחוממות .... החלמה מהירה לתפוסים ובוקר מעולה לכוללללם
בוקר חם.... פייייי, למה אף אחד לא סיפר לי שכל כך חם היום ? מילא אם הייתי בים עכשיו , אבל להסתובב בין מחלקות בית החולים המחוממות .... החלמה מהירה לתפוסים ובוקר מעולה לכוללללם
י יוני יולי New member 5/11/08 #16 פרסקי!! מה אתה עושה לנו כאן בעיות??????????????. קום על הרגליים ...סע באופניים, הכל יסתדר..
K kleo patra New member 5/11/08 #17 אני מותשת מהעבודה הזו ../images/Emo178.gif../images/Emo67.gif helpppppppppppppppppppp