בוקר

mich78

New member
בוקר ../images/Emo140.gif

לעיתים יוצא לי לדמיין אותי עם ילדים משלי והדבר הראשון שרץ בראש זה, שהרבה דברים לא אעשה כמו הורי שישנם הרבה דברים שאעשה בדרכי שלי ... אבל דמיון לחוד ומציאות לחוד ועדיין אין לי ילדים ולכן נותר רק לדמיון בינתיים האם אתם ההורים שחלמתם שתהיו

alona 9

New member
קוקיות ושמלות תחרה

זה מה שדמיינתי כשחשבתי על ילדה משלי.. החלומות שלי מופיעים דווקא היום..(כשבנותי בוגרות,) מעולם לא חשבתי על... "איזו אמא אהייה," אולם, לאחר התבגרותן אני חושבת יותר ויותר.. מה הייתי משנה בדרך ההתנהלות שלי כאם,מה לא עשיתי,ובמה טעיתי,וזאת,לו ניתן היה להחזיר הגלגל .. אני משערת שהיום,קל יותר לחלום ולדמיין כיצד נגדל את ילדינו.. לפני 25-30 שנה השאיפות שלי היו אחרות,חלומות בנושאים שונים ולאו דווקא בנושא גידול הילדים..(אני מקווה שהבנת אותי למרות הבילבול) ואת,המשיכי לחלום המשיכי לדמיין כי ביום בהיר כשיוולדו ילדייך תהיי מוכנה לקראתם ותדעי שאת הולכת להגשים את כל חלומותייך לגביהם.

תשובה למיקי78

אני כבר הרבה שנים הורה, לא הספקתי לדמיין אותי אמא כי זה התחיל מוקדם ,19, אבל זה הולך ומשתפר, לא משנה כמה שנים כל פעם יש משהו חדש שצריך ללמוד, איך להיות אשה, ואמא, סבתא, חמה, חותנת, ועוד כך שאם משקיעים אז כל הזמן לומדים. אני מאד מקווה שאני אכן הורה טוב,אבל הכי חשוב זה לעשות את המיטב . כל טוב לך עוד תהיי אמא ובטוחני שתהיי טובה, כי יש לך מודעות.

חלום ומציאות ../images/Emo6.gif

גם אני הייתי אמא לפני שהיה לי זמן לחלום על הנושא. עשיתי מאמצים רבים לחנך את ילדי באופן אחר מזה שחינכו אותי (חינוך פרוסי וקפדן) ואני חייבת לומר שכשאני רואה את התוצאה (את ילדי הבוגרים) אני מאוד מרוצה. למרות זאת יכולתי ללמוד הרבה דוקא מבתי. היא אמא נהדרת לשלושה ילדים מקסימים וכשאני רואה אותם גדלים אני חושבת שיש דברים שהייתי יכולה לעשות אחרת. בסך הכל, בתחום האמהות, אני יכולה לומר שהצלחתי.

m i t a l y

New member
אני חושבת ש...

בתור אמא שמגדלת שתי בנות כמעט לבד לגמרי, אני עולה על לגמרי על הציפיות של עצמי... (וזה בניגוד כמובן לדעתה של אמי...).

נץ666

New member
לא פיטזתי מעולם את עצמי כהורה

אני רק מקווה שאני מבצע "עבודת הורות סבירה"

למעלה