בוקר

בוקר טובבבב

יאאא אני תגובה שניה של הבוקררר פעם ראשונה...
אביחי תהנה בעבודה...
ודרך אגב.. ראיתי בשרשור הקודם שהתווכחו מי ניצח בקדם מקום שלישי והגיים בויז ניצחו במקום השלישי... שזה אומר שהבנות האלה זכו מקום שני.. סתם לידע כללי
סיון כשאת נכנסת שלחי לי הודעה.. אני צריכה לשלוח לך משהו...
קרן אותך אני צריכה לשאול משהו... חחח ועדו... אני ידבר איתך כבר במסנ'... וזהו... נראה לי...

בוקררררררררר/צהרייים../images/Emo110.gif

ב2 אני הולכת למסעדה עם המשפחה וישנה אצל אבא שלי.. בטח קרה משו משמח והם יספרו לי שם
מענייןןן.. בבוקר קמתי בערך ב9 ואמא שלי אמרה לי "מיכל את חייבת לראות מה יש לך על החלון" ומתוך מסטוליות שאלתי אותה "מה?" והיא אמרה שבבוקר לפני כמה דקות היתה יונה אחת שהיתה עם הגוזל שלה פה והיא הלכה והשאירה אותו על החלון
וראיתייי וזה נראה כזה מםחיד
הוא עד עכשיו שוכב שם אני כמעט בטוחה שהוא מת:S אמאא
מה אני עושה?
יומטטטוב

../images/Emo10.gif../images/Emo110.gif

הוא מת
ראיתי עכשיו שיש לו מלא דם
ואמא שלי באה לקחת אותו שלא ישאר שם והיא אמרה שהוא כנראה היה מת ממזמן כי זה בעיקר הבשר של הגוזל הזה והיא הביאה אותו לאכול אותו וכשהיונה באה גם אמא שלי בדיוק נכנסה לחדר והיא נבהלה אז בחרה
אמאאאא ראיתי את הדם והכל

יעל 13

New member
צהרייםםםםם

היום אני הולכת לישון אצל אחות של חברה שלי...אני הולכת לשמור על האחיינים של חברה שלי
הם מזה מתוקיםםםםםםםםםםםםם

חופייי

New member
../images/Emo207.gif הודעה חשובה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אוקיי כידוע לכם, או שלא חחח יש ליהודה בתאריך ה 29.6 יום הולדת....זה ממש קרוב!! אני והפורום (הבקרוב רישמי) רוצות לעשות לו מתנה כבר מעכשיו כדי שזה יצא מושקע... המתנה תתדרוש מכל בת בסביבות ה20 שקל.... רוצות לדעת איזה מתנה זו? תכנסו לקישור.... כל מי שאוהבת את יהודה וחשוב לה לשמח אותו ביום הכי חשוב שלו ויש באפשרותה להביא 20 שקל שתכנס לקישור הזה ותדע את כל הפרטים.... דרך אגב הוא יודע על הפורום וכבר קיבל מאיתנו מתנה...(סתם שתדעו)

LiRooZ

New member
אם הקישור לא עובד תלחצו F5 : )

תודה חופית שכתבת ..

אביחי 33

New member
צהרים../images/Emo42.gif../images/Emo60.gif

היד כואבת לי
נראה לי נקעתי אותה בעבודה:// שיהיה לכולכם סופ"ש רגוע
(בגלגל"צ..רגוע
)

חחח תרגיש טוב.. ../images/Emo3.gif

אני רואה שזה הפך להיות מודה לשבור ת'יד... מה נסגר איתכם?

כולם להכנס בבקשה

פליזז בבקשה תחתמו על העצומה. רוצים להוריד את התוכנית הכי אהובה עלי ושאני הכי מכור אליה פליזז תקדישו חצי שניה בדיוק ותחתמו רק צריך לרשום שם גיל ואזור מגורים. http://passions.back.co.il/

למעלה