בוקר

mich78

New member
בוקר ../images/Emo122.gif

כמה שאני שונאת להיות חולה
ושונאת עוד יותר את היותי אחראית על המשרד
והכי הכי מעצבן השבוע הזה ... שאני גם חולה וגם אמורה לאייש את המשרד לבד כי כולם בחופש

למיקה78 הרבה בריאות

ובימים אלה ממש לא סימפטי להיות חולים, גם ככה חם, אז תשתי הרבה
ותאכלי הרבה
והכל יהיה בסדר, אינשלה.

mich78

New member
../images/Emo51.gif ואיפה נעלמו כולם ../images/Emo11.gif

אני התאוששתי קצת מהבוקר ... ונראה שכולם חגגו עד מאוחר
ועדיין לא התעוררו אז איך היה סופ"ש שלכם
אצלנו היה לשבת
ים שהכנתי ויצא די טוב (ובעיקר אכיל
) הרבה שינה וסרטים שראינו (נחשו מי?, חותנת בהפרעה ושותפים לדירה).. המון השלמת שעות שינה, ובעיקר הרבה זמן איכות וכיף
החלטתי כמו שנאמר לחיות את חיי, מבלי לתת חשיבות מרובה לכל חברה שאומרת משהו
שיהיה שבוע נפלא

m i t a l y

New member
שמחה לקרוא שאת מרגישה יותר טוב ../images/Emo13.gif

אני חוגגת, בעצם אני "חוגגת"...
כי בעלי חולה בביתו ואני לבד עם שתי בנותיי. מזל שהן באמת מקסימות ונוחות כך שזה ממש בסדר, רק שאני לא רגילה להיות בלעדיו, קשה לי שהוא רחוק, קשה לי שאני לא יכולה להיות לידו, לטפל בו, לעזור לו ולפנק אותו... ולא עוזר שאנחנו מדברים כל שעתיים בטלפון... לשמחתי בנו נמצא אצלו והוא עוזר לו ומטפל בו... אמרתי לו הבוקר (לבן, והוא רק בן 16) שאני עוד אגמול לו. לצערי שנינו ביישנים גדולים כך שלחבק אותו הוא בטח לא יתן לי (וגם אין לי אומץ), למרות שנורא בא לי, אבל אני כבר מתכננת לקנות לו משהו שהוא מאוד רוצה... אני בטוחה שהוא ישמח וזה יספק אותו... זהו, סיימתי לקטר... שיהיה שבוע טוב וצהריים טובים לכולם

דיא

New member
כמו שהאיש שלי אומר

הכי מבאס שאין לך מה לעשות בשביל האדם היקר לך ביותר. זה יכול להוציא מהכלים את האדם הכי רגוע. אבל כיף כל כך לשמוע איך המשפחה שלך מתרחבת ומתחזקת בו זמנית (תגידי, אתם האיחוד האירופי?
) איך היה אצל אמא? איך הבנות? תחשבי איזה כיף לגדולה שלך שיהיה לה אח גדול כשתהיה בגיל ההתבגרות. הוא כבר יהיה אחרי שלב הביישנות (זה לא ממש שהוא ביישן, הוא בן 16
). אני בטוחה שישמח למתנה, ואני רוצה לספר לך משהו על חיבוקים- חמי איש שלא מביע רגשות, אבל הוא מאוד אוהב אותי ואני אותו. כשסיפרנו לו שאנחנו מתחתנים הוא ממש שמח. אז שאלתי אותו "עכשיו שאנחנו בני משפחה אפשר לחבק אותך?". הוא הסכים. מאז הוא מחכה לחיבוק כשאנחנו מגיעים לבקר, ואם אני לא ניגשת הוא ניגש

m i t a l y

New member
דיא יקירתי... ../images/Emo20.gif

זה המזל הטוב שלי בחיים. מי היה מאמין אחרי שהתגרשתי שאנשא לאיש שלו 4 ילדים מנישואין ראשונים ותהיה לנו עוד ילדה משותפת...
אכן, אנחנו משפחה גדולה ומחוזקת ואני אוהבת את ילדיו בכל לבי. יחד אנחנו אני, בעלי ועוד 6 ילדים מגיל 22 ועד שנה + וזה כיף אדיררררררר. מחכה בקוצר רוח למעבר דרומה לאיחוד משפחתי גדוללללל...
בקשר לחיבוקים. הפעם היחידה שחיבקתי את הבחור הצעיר היתה כאשר אני ואביו התחתנו. בעצם היתה שם התחבקות רבתי... כולם עם כולם ויחד ביחד...
זו היתה התרגשות גדולה בשבילי, גם ההכרה וגם על כך שמבחינת ילדיו התקבלתי למשפחה והם שמחים עם אביהם ואיתי... עם ילדיו הגדולים אני כמובן מתחבקת בכל פעם שהם באים לבקר וכמובן גם עם ילדתו "הקטנה" (בת 14) שלצערי בא מעט מדי לטעמי...
וזה היה 60 שניות על משפחתה של מיטלי...
תודה לך דיא יקרה

למעלה