בוקר ________ לכולם!!!!!!!!!!!

De-Panther

New member
בוקר ________ לכולם!!!!!!!!!!!../images/Emo42.gif

הפעם אני פתחתי שירשור בוקר
אכלתם אותה עידן ולזארוס!!
2 רבים השלישי לוקח גם אם זה ב1 בלילה היום יש לי בוק ריפורט באנגלית
והפעם עשיתי את כל השעורי בית לשעור מחשבים והשמנה הזקנה הזו לא תוכל לצעוק עלי שוב פעם נמאס ממנה שתלך ל%@^$%# *שונא מורות למחשבים* *שונא בוק ריפורטים* *שונא לקום בבקרים* *שונא שכואב גרון* *שונא שכואב ראש* ועשיתי את זה בצורה של פירדמידה נחמדה וחבל שזה לא יצא ככה גם בפורום... אבל זה פירמידה תעתיקו את זה לפנקס רשימות של ווינדווס ותיראו...

nutmeg

New member
../images/Emo183.gif../images/Emo182.gif צחוק צחוק, אבל

אני הולכת היום לעבודה עם מגפיים או נעליים בלתי חדירות למים ומייבש שיער! אין לכם מושג מה הולך שם ועכשיו כשאני יושבת כאן ושומעת את הרעמים... הרי לא יכול להיות שאתמול תיקנו את הגג בכל הבניין, נכון? יהיה מעניין!

../images/Emo42.gif עייף לכולם

זה לא נחשב פנתר, הבוקר מתחיל בשעה 5:00 (לפי אפי). בכל מקרה, בתור הראש הגדול, אני פותח פינה חדשה שבה אושיב את כל האנשים שמעצבנים אותי:
פינת "כבר לא כיף לי בפורומפי" מזל טוב על היותך חונך הפינה והמשך יום סביר לכולם.

maayan15

New member
../images/Emo42.gif בוקר עייף

והמשך יום עצבני... קמתי, אני מתה מעייפות, אני לא רוצה בי"ס (טוב..מה חדש?!)...ואין לי כוח למתמטיקה שנדמה לי שיש לנו בוחן על משהו שאני לא יודעת אבל לא משנה...כרגע אני מתרכזת בזה שאני עייפה. אהה...וגם לא ראיתי אתמול את אורי כי התכוננתי למבחן בהיסטוריה, וגם היום אני לא אראה אותו כי אני מתכוננת שוב למבחן בהיסטוריה...האושר... המשך יום טוב לכולם!

דן צ

New member
ואני קמתי הבוקר

מלא מרץ ורעננן, מה יכול להיות יותר טוב מזה? אני שמח שיש גשם בחוץ ומקווה כי זה ימשך הרבה זמן אני נהנה לשבת בסלון ולהביט בשם בחוץ . יום גשום ומהנה לכולם.

ל יב י

New member
../images/Emo95.gif../images/Emo16.gifבוקר עצוב

סוף עצוב לסיפור מזעזע. לא יכולה להפסיק לחשוב על הודיה המסכנה. מקוה שלפחות היא לא סבלה במותה. אני מזמינה את כולם להדליק נר לזכרה. יהי זכרה ברוך.

../images/Emo182.gifואני מקווה שהגשם יתאם את בואו

איתי מראש. אם לא, אאלץ לעשות מעשה ולבטלו לאלתר. היה לי יום מזוויע לחלוטין בעבודה היום. קודם כל, נרטבתי עד לשד עצמותיי. חוץ מזה, העט היחיד שהיה לי הפסיק לעבוד בגלל שנרטב והייתי צריך לחזור לאותם הבתים (לאחר שסיימתי לעבוד) על מנת לחלק להם את פתק הדואר הרשום. (D.T בלעז) העיקר שעכשיו אני בבית, עם כוס נס מבהילה וחיוך של הקלה על פני.

דן צ

New member
מי הכי סובל בגשם לדעתכם? ../images/Emo182.gif

כן אלעד , אני איתך ! אז חוץ מאושר ונוטמג שבמקרה עף להם הגג כך לפתע פיתאום הדוורים הם הכי מסכנים. לא מספיק להם הכלבים עכשיו בא להם הגשם כך שהם חוזרים הביתה גם עם סריטות מהכלבים וגם עם שפעת מהגשם והרוח שלא לדבר על זה שפתאום באה רוח קרה ומעיפה להם את המכבים. לא הייתי רוצה להיות במקומם.

d@r121

New member
../images/Emo182.gif מפוהק לכולם

אתמול אחרי שצפיתי בהצגה המדימה אמא קוראז´ (אתם רואים אני כן תרבותי... אני כן תרבותי) בקאמרי החדש (תוכלו ת´
) הלכתי לישון באחת בלילה והתעוררתי ב6 לשעת 0 משמע ישנתי 5 שעות על הבוקר בוחן במתמטיקה ואני ממש לא מרוכז למזלי הבוחן היה קליל אח"כ שעתיים חזרה למבחן מסכם בכימיה (יייייש אין כימיה הללויה) בתור מנה אחרונה שעתיים מבחן באנגלית לאחר שבמחן הקודם פישלתי ובגדול ואז עוד שעה אנגלית (במקום שעתיים תודה לאל) רק בגלל שכתוב במערכת חפיף נגמר היום וכן סוף סוף יש לי היום יום חופשי ככה שיש לי כמה מטלות לסיים ואני הולך לישון ב8
לילה טוב

דן צ

New member
היית בהצגה אמא קוראז´??

באולם הקאמרי החדש?? גם שם הגג דלף באמצע ההצגה ........

d@r121

New member
לא ממש לא

הבעיה היחידה שמעיקה עליי בקאמרי היא המעברים הצרים בין הכסאות שזה פשוט עינוי לעבור בקיצור לתבוע את האדרכיל ולא הגג לא דלף וההפסקה הייתה קצרה מידי 10 דקות לוקח למצוא את שרותי הגברים (שאגב נמצאים קומה שנייה למחפשים) ועוד משהו מה מצחיק??

nutmeg

New member
כן, אבל

כשהבנים סופסוף מגיעים לשירותים בדרך כלל אין להם תור כמו אצל הנשים גרררר!!!

De-Panther

New member
בוקר דביק לכולם!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo42.gif

זה החלק החסר
ההמלצה היומית שלי: אל תלעסו מסטיק לפני השינה אחר כך תקומו דבוקים למיטה ותצתרכו לבזבז 20 דקות במקלחת בניסיון להוציא חתיכות מסטיק מהגוף שלכם... מזל שאני גמיש אחרת לא הייתי מצליח להוציא מהגב
היה לי בוק ריפורט היום אני מקווה שאני אצליח ועשיתי יותר מ120 מילים כמו שהמורה ביקשה... עשיתי 150 למרות שהיו כאלה שעשו 200 וכמה נראה לי עשו 500... אני מרגיש כבר יותר טוב תודה למי ששאל ותודה לזארוס על הכבוד לפתוח את הפינה החדשה אני בטוח שגם מחר אני אזכה למלא את החסר בפינה החסרה... ולא הייתי מחובר עד עכשיו כי פשוט אבא שלי החליט שלא מגיע לי אינטרנט היום
לקח את המודם איתו והסתובב איתו כל היום רק כדי שלא יהיה לי אינטרנט... זה היה פשוט מעשה דוחה!! גררררררררררר כועס עליו

d@r121

New member
סיסמאות צה"ליות

לכבוד איזה פרוייקט קטן שאני מקים לכבוד מישהו אני זקוק לסיסמאות צה"ליות בנוסח: הצבא צועד על קיבתו הפרחים לצה"ל וכו´ ולכל מי ששואל למה אי אפשר לעשות זאת בפורום מתגייסים כי אותו מישהו גולש שם ולא רוצה שיחשוד בזה

d@r121

New member
את תפני את אייל....

יהיה מאוד מאוד רע ולא את לא טועה איך הביטוי הצה"לי אומר: שמרי על דממת אלחוט רות סוף

בוקר רע רע רע!

אני עייפה, חולה, במחזור, המחשב שלי עושה בעיות, הפלאפון שלי הפסיק לעבוד אחרי שהיפלתי אותו, והיום לא הלכתי לבי"ס- כלומר כמויות של חומר להשלים. כבר אמרתי שהבוקר לא משהו?
שירה

למעלה