בוקר שני

בוקר שני

קייצי כאן
הבטיחו מחר גשם
מייד הלכתי להוריד את כל הכביסה
אני רק לא מבינה על איזה גשם מדברים
כמה חם היום גרררר כאילו אמצע יולי טפייי
ולחות כבדה מה פה קורה פה עכשיו צריך להיות סתיו לא??? שיהיה לכווולם יום מאיר עיניים מלא בחוויות עליזות
חג שמח רק טוב!!!

alondli

New member
הבטיחו מחר..לא היום..../images/Emo13.gif sunday, monday.../images/Emo6.gif

גשם מקומי, גשם על כולנו, נו כבר.....

התגעגעתי לקצת גשם, לא כזה שהורס כזה שכיף ללכת בו שהשיער נרטב האויר מקבל את הריח הזה של גשם,,,, שיהיה יום כיף וטיפה גשום

טליה1233

New member
צמה גשם, מה../images/Emo35.gif ../images/Emo46.gif

ואני בחופשה סוף סוף מהעבודה.. אז ככה רוצה לפנצ'ר לי?
בכיף שיגיע בשבוע הבא

חופשה מתקלקלת מגשם?

עכשיו? הרי לא תהיי בים, נכון? אז מה. לא בארץ ולא בחו"ל איזה כיף להתחיל בתוך שמיכה מכורבלים. !!! יגיע מתי שיגיע, שרק תהני שיהיה לך כיף

ש ר ה לה

New member
אני אצא למשמרתי עוד כשלוש שעות...

כולי תקווה שהגשם אכן יגיע... אני מצטיידת מראש בחולצה להחלפה למקרה שאכן בוא יבוא הלילה הגשם כפי שהובטח..., אין ספק שאם יתחיל הגשם, אני אצא לפזז לי בהנאה גלויה תחת טיפותיו....

לנושנוש

New member
זה הולך להיות חצי שעה במיקרה הטוב...

ממש לא הבנתי מה נסגר פה עם אנשים שפוחדים מגשם. תיכף נהייה מדבר אחד גדול. האצים גוססים מסביב
סתם, אין לי מצב רוח.....בגדול כמובן שהתכוונתי למה שכתבתי.

optimi10

New member
נושנוש ../images/Emo24.gif ענק

מקווה שישפר לך את מצב הרוח
) לי זה חימם את הלב

צילוש43

New member
לנושנוש אני אישית...../images/Emo13.gif

אוהבת את הקיץ. ולא מכיוון שפוחדת אני מגשם. מבטיחה לך כלל וכלל לא! אלה ההפך שהוא כבר מטפטף לו מלמעלה... אזי מקפצת וצוהלת על שלוליות
ונכון הדבר ארצנו, אדמתנו מחכים בקוצר לגשמי ברכה. וגם לכבודם וגם למצב רוחך... מוכנה אני לוותר על ימי הלהט החמים שלי כל כך נעימים. טובבבבבב נו לכמה ימים בלבד, לא להגזים
ברוכה הבאה לתקוות

alondli

New member
כן, בנו יותר מידי תילי מילים על הגשם הזה..../images/Emo13.gif

העננים עצמם בנו עליו הרבה פחות..
וזה עדיין..רק סתיו, שבעצם רק מתחיל.. עונה מעניינת ומרעננת ומלעתים אף מרגשת, אפילו רק מעצם השינויים ששבה, במזג האוויר המגוון יותר, ברכות האור, בצבעים שחוזרים.. בציפיות להתחדשות, אולי אפילו להתרגשות קלה..
לפחות יותר ממה שהיינו מצפים מהקייץ, או מהחורף..

למעלה