בוקר של

Marie Claire

New member
בוקר של ../images/Emo42.gif

בבראסרי המועדף עלינו לארוחות בראנץ' של שבת בבוקר לא היה מקום. החלטנו לתת צ'אנס לארוחת הבוקר של סרגוס, שמאד נהננו ממנה בעבר בערב. לקחנו צ'אנס ונחתנו בסיסות 11 בבוקר. המקום היה כמעט ריק לחלוטין. יפה ונעים שם ולמרות שאני שונאת מסעדות ריקות הרגשתי מיד, שיהיה טוב. סלסלה של לחמים ומאפים שונים עם חמאה וקונפיטורה הגיעה לשולחן. הלחמים והמאפים מעולים. ביקשנו אח"כ תוספת ללחם, שהגיעה מהר עם חיוך. בחרנו: ביצה עלומה עם בייקון, עגבניות בגריל ורוטב הולנדז עבורו. מנה יפה וטעימה. ועבורי פריטטה עם תפו"א, עגבניות קלויות, פטריות, תרד ובצל. ביקשתי בלי תרד ולא היתה שום בעיה להוריד אותו. מנה גדולה וטעימה. הארוחה כוללת שתיה קלה וקפה (הקפה מעולה). הוספנו ספל קפה נוסף לכל אחד ויצאנו עם חשבון של 128 ש"ח לפני שירות. השירות היה מקסים ולווה בחיוך ונועם. היה פשוט מלבב.
 

ננה f

New member
לא ממש זול אבל נראה משתלם מאוד

יש כזה גם בימות חול?
 

Marie Claire

New member
אנחנו עשינו קומבינציה

של מנה מהבראנץ' ומנה מארוחת הבוקר. לפי רסט ארוחת הבוקר מוגשת בימים א-ה והבראנץ' בשישי ושבת. שכחתי לציין שעם המנות קיבלנו סלט ירקות עשוי היטב ומתובל כראוי ובנוסף היו שתי פנכות עם גבינת שמנת.
 

גסטרו

New member
בקר בברקרולה - יום ששי

הפרסומות במקומונים מבשרות על ארוחת בקר שם כל השבוע (פרט לשבת)ולא רק בימי ששי כבעבר . התקבצנו כ 10 אנשים- הורים אסירי תודה ומחנכת נפלאה לפרידה על כוס קפה . הופתעתי שלא היו מאפים ! יש תקלה התבשרנו וכך זו שרצתה קפה ומאפה קבלה קפה וקינוח קרם ברולה . השאירה מחצית בצלחת ובשל הכרותי השטחית עימה לא בררתי למה. קצת מוזר, הענין, הלא כן ? במרכז השולחן קבלנו מספר צלחות מוארכות עם אנטיפסטי , לחם אגוזים טעים, 2 סוגי ריבה וחמאה . חלק לקחו חביתה וסלט שהוגש בנדיבות . אחת לקחה אגס בנדיקט (והתברר שכמוני, הרבתה לבקר במסעדה בשנותיה הראשונות וממעיטה בשנה האחרונה עקב המחירים הגבוהים)- אמרה שהמנה טובה מאד ואני לקחתי כריך גבינת ברי, תאנים ופלפלים קלויים- קבלתי ג'מבו כריך בלחם במרקם פוקאצ'ה - טעים מאד ומחציתו נארזה. מומלץ לחלוק מנה זו בזוג. ההפוך שלי הוגש פושר, לצערי והלימונענע היתה תפלה. השרות טוב והתגבר על מספר הסועדים הרב בכבוד.
 

Marie Claire

New member
שמחה שנהנית

על ארוחת הבוקר בברקרולה אמרתי לפני כ- 4 חודשים שהיא היתה סתם. כל כך התאכזבתי.
 
למעלה