בוקר של תהייה

בוקר של תהייה

בתוך סבך החיים הכל כך מורכב ומרוכז של : הבעל, הילדים, המשפחה הקרובה, (ההורים האחים והאחיות),העבודה בעסק הפרטי/ משפחתי, או כשכירה האם אתן מוצאות זמן לעצמכן? בוקר טוב מקווה שהשאלה לא דורכת על יבלות

לדעתי העניה

בואו ונבחן את המושג `עצמינו` ! הרי כל מעשינו כאן בעולמינו החולף בא ע`י בחירה חופשית או בהסכמה, ולכן המהות ושורשן של מעשינו בפועל מבטא בד`כ את `עצמיותינו`,זו טעות רווחת באנושות להגדיר מעשים לחוד ועצמיות לחוד. האחד בונה את משנהו, בידקו ומצאו !

אדלשה

New member
תגובה לבוקר של תהייה.

אני חושבת שמנוחה לעצמינו זה לא מותרות. אנחנו צריכים ללמוד להקשיב לגופינו, ולעשות הפסקה כשצריך. למי שאין הרבה זמן, יכול לקחת הפסקה של כמה דקות.לעצום עיניים, לשמוע שיר אהוב, ופשוט לחלום על דברים טובים. לנקות את הראש ממחשבות. באהבה לכולם אדל מאמנת אישית מעסה מרפאה פיזית דרך אלמנטים מהאימון.

תחביבי הוא

להשעיןראשי לאחור ולהעצים עיני ולהאזין למוסיקה קלאסית רגועה.זה מחזיר את נפשי לאיזון.

שאלה נפלאה ../images/Emo45.gif

אני מוצאת בהחלט זמן לעצמי
נראה לי שהרבה אנשים מתקשים למצוא זמן לעצמם ורוב הזמן שלהם הולך על כל מיני מחוייבויות.

מונחים בפילוסופיה כגון...

זמן,עצמינו,מחויבות וכדו`.מושכל ראשון,אין להפריד בין הדבקים !הזמן הוא חלק מהוויתינו כאן.מחוייבות-זה בניין העצמיות שלנו. אין מושג שבא בניפרד,אלא הכל זורם בהוויה נפלאה שאין כדוגמתה.הצרכים המינימאליים שלגופינו,וכן הצרכים של זולתינו זה היינו הך.כי ברגע שזה משרת מטרה אחת משותפת כל שהיא,זה הופכו ליחידת אנרגיה המתחברת לעצמיותינו עם ה`זמן` שמשמש ווקטור או מנוע המובילנו למטרה הנכספת -גן עדן,ועולם הבא,כי ללא המטרות המקודשות הללו אין תכלית לחוק שימור האנרגיות שייחס אותנו לאחר מותינו.

אדלשה

New member
תגובה ל-בטר אנד דיפרנט.

אהבתי!! אדל מאמנת אישית מעסה מרפאה פיזית דרך אלמנטים מהאימון.

שלום

תארי לך מצב תיאורטי; את כמה בבוקר, ובאותו הרגע המופלא, הרגע שבו את ישנה אבל מתעוררת ליום חדש, בדיוק באותו הרגע, תחושת אושר ושמחה מציפה אותך. והיא מורגשת ללא כל צל של ספק מבפנים. תארי לך מצב קסום שכזה, אם משהו בתוכך זז כאשר הוא קורא את המילים האלו, זה טוב. אם לא, כל המילים האלו שוות ל... פגשתי אדם שהזכיר והראה לי את קסם החיים שבתוכי. מקום שבו יש עוצמה, אהבה, אור, שלווה, ולא כזאת שאנשים רק מדברים עליה, אלא מורגשת בהחלט. אם זה מעניין אותך יותר, ואת מוכנה לצעוד בתוך תהליך פשוט ונפלא, אזי בבקשה: זהו האתר של המורה שלי. יש בו דברים רבים שיזכירו אולי, אתרים אחרים. היכנסי, בבקשה, את דף "המסר". שם ניתן לשמוע תוכניות "און-ליין" של פרם רוואט, מהראג'י. האדם הזה הזכיר והראה לי את קדושת החיים, כמה כל נשימה חשובה ומשמעותית, וכמה - הו כמה אושר, ניתן "לחלוב" מכל אחת ואחת. אז, בבקשה: www.more2life.co.il באהבה, אמיר

למעלה