בוקר של שבוע חדש... בלי הרבה כוחות אבל עם אופטימיות :) שבוע טוב אנשים
מ מתולתלת30 New member 15/5/11 #2 בוקר טוב ../images/Emo42.gif אכן כן בוקר של שבוע חדש הכוחות יגיעו בהמשך אל דאגה ) יום נפלא
ו ו ו י נ ס ט ו ן New member 15/5/11 #3 לא רק בלי הרבה כוחות... עם הרבה עייפות אבל רק מסיבות טובות. עם הרבה עייפות אבל עם אליפות... המופע "לילה לא שקט" - חזק.
לא רק בלי הרבה כוחות... עם הרבה עייפות אבל רק מסיבות טובות. עם הרבה עייפות אבל עם אליפות... המופע "לילה לא שקט" - חזק.
ש שלי תלתלים New member 15/5/11 #4 בוקר עקום../images/Emo46.gif עם מכונת כביסה שהציפה את כל הבית וקיצרה... הפריזר שהופשר ואני מבוססת בתוך תועפות מים.... ארררררררררר
בוקר עקום../images/Emo46.gif עם מכונת כביסה שהציפה את כל הבית וקיצרה... הפריזר שהופשר ואני מבוססת בתוך תועפות מים.... ארררררררררר
ו ו ו י נ ס ט ו ן New member 15/5/11 #6 אין כמו לפטופ... אפשר לשים אותו על השיש במטבח כשאת עומדת בתוך שלולית מים..
ש שלי תלתלים New member 15/5/11 #7 תצחק תצחק אררררררררררררר הכל רטוב כאן!!! כבר סימסתי לטכנאי, מקווה שיגיע מהר...
ו ו ו י נ ס ט ו ן New member 15/5/11 #8 מעולה... טכנאי על הבוקר זו אחלה פנטזיה רק תזהרי - סוללה גם מעבירה זרם.
ש שלי תלתלים New member 15/5/11 #12 אני עושה ניסיונות רק "על רטוב" ה"יבש" זה בשביל החיילים.... תכף הוא מסיים והתענוג יעלה לא מעט.... אחריו מגיע בדהרה הטכנאי של המקררים. אכן התחלה לנאה לשבוע חדש.
אני עושה ניסיונות רק "על רטוב" ה"יבש" זה בשביל החיילים.... תכף הוא מסיים והתענוג יעלה לא מעט.... אחריו מגיע בדהרה הטכנאי של המקררים. אכן התחלה לנאה לשבוע חדש.
ח חיים דנדשים New member 15/5/11 #5 בוקר חדש לשבוע ארוךךךךךךךך בלי כוחות ועורף תפוס אבל עם כמה פגישות מאוד מאוד חשובות, והעיקר - לשמור על האופטימיות
בוקר חדש לשבוע ארוךךךךךךךך בלי כוחות ועורף תפוס אבל עם כמה פגישות מאוד מאוד חשובות, והעיקר - לשמור על האופטימיות
R rrredshay New member 15/5/11 #9 בוקר מצויין ../images/Emo42.gif שבוע חדש, אתגרים חדשים, והרבה הרבה אהבה. אחרי סופ"ש נפלא עם חברים טובים, בירה טובה ו מדהימה. אליפות אדומה באנגליה. אפילו משיח המושחת לא הצליח לקלקל שבוע דבש שיהיה לכוווווולם
בוקר מצויין ../images/Emo42.gif שבוע חדש, אתגרים חדשים, והרבה הרבה אהבה. אחרי סופ"ש נפלא עם חברים טובים, בירה טובה ו מדהימה. אליפות אדומה באנגליה. אפילו משיח המושחת לא הצליח לקלקל שבוע דבש שיהיה לכוווווולם
ש שלי תלתלים New member 15/5/11 #13 לסיכום היום המהמההההם הזה קיבלתי עכשיו הודעה שהופכת אותי רשמית לרבנית תלתלים... קיבלתי 85 בדיני אישות.
לסיכום היום המהמההההם הזה קיבלתי עכשיו הודעה שהופכת אותי רשמית לרבנית תלתלים... קיבלתי 85 בדיני אישות.
מ מתולתלת30 New member 16/5/11 #14 ../images/Emo152.gif../images/Emo152.gif יש כבוד!!! הרבנית קוק <לא מצאתי פשוט קליפ איכותי של: קוק בצהרים חרא של הרגל . . . >
../images/Emo152.gif../images/Emo152.gif יש כבוד!!! הרבנית קוק <לא מצאתי פשוט קליפ איכותי של: קוק בצהרים חרא של הרגל . . . >
ש שלי תלתלים New member 16/5/11 #15 ../images/Emo197.gifאם תצטרכי ייעוץ הלכתי בנושאי גיטין/קידושין/אירוסין מעתה דעי שאני לצידך.... ותודה להשם ולאוניברסיטת בר אילן שהביאוני עד הלום.
../images/Emo197.gifאם תצטרכי ייעוץ הלכתי בנושאי גיטין/קידושין/אירוסין מעתה דעי שאני לצידך.... ותודה להשם ולאוניברסיטת בר אילן שהביאוני עד הלום.
מ מתולתלת30 New member 16/5/11 #16 יששששששש בפעם הבאה לוקחת אותך לרבנות איתי <יש מצב שאת חוסכת לי את הפגישה עם הרבנית המזעזעת שם ?>
ח חיים דנדשים New member 16/5/11 #19 שאפו עלייך ולך... הרבנית... אני קיבלתי איזה 65 במבחן על חגים ומועדים, בדקתי שזה עובר ואמרתי יפה תודה