בוקר של מחשבות

זה מורכב

יש ילדה קטנה בת 6 שצריכה שאמא תהיה איתה בבית שתשלח אותה לבית הספר , תקבל אותה אחרי הלימודים הגדולים גדולים מאד הקטנה עדיין קטנה מלהיות לבד היא דואגת לתיאומים להתחיבויות לתאם את התורים ובבית מכינה לו אוכל מזין שיחזיק אותו חזק ומתפקד וכל תחזוקת הבית בכל זאת יש 4 ילדים ובעל ולצערי יש לה את הריצות משלה לאנקולוגיה בשביל עצמה מי אמר שהחיים הם פקניק , היא רצה לבד כדי להספיק הכל לא מקנאה בה נשבעת לך יש לה חבילה רצינית משלה

בוקר של מחשבות

אתמול לא הייתי פה , יצאתי מהבית ב7 וחצי בבוקר וחזרתי ב8 וחצי בלילה יום לימודים ארוך עם אחי במחלקת השתלות מח עצם בתל השומר "פתחנו תיק '" ים של טיולים בבית החולים לצלם מצב שבו הוא נכנס לטיפול המון שנים לא הייתי בתל השומר, הוא הפך לעיר , מזלי שהכרתי קיצורי דרך צריך שם קלנועית כדי להגיע מקצה לקצה , הלכתי בשביל שנה והיום יחליטו מה ומתי עושים ואני בכוננות , כי אצטרך להיות איתו באשפוז לפעמים נשאלת השאלה , למה מעריכים את הבריאות רק שמאבדים אותה וחושבת שיש פה הרבה אנשים ונשים שיודעים על מה אני מדברת שהמאבק לחיים כרוך בהמון כאב ונסיון לעצור את המחלה שפוגעת בגוף יודעת המון אבל משתדלת לא להבין את המשמעות של תוצאות הבדיקה אחרת הרגש צועק הצילו , וצריכה להיות חזקה נפשית עבורו למרות שהוא נותן לי יד ועוזר לי לצלוח את המסדרון הארוך של תל השומר

רוזהלי

New member
נסיכה../images/Emo24.gif

הרבה בריאות וכח לך ולאחיך

עוברים ימים קשים

הוא יודע מה הוא רוצה ויש לו אי הבנה עם הרופאה שהינו אצלה הוא מרגיש שלא מקבל טיפול טוב כי הוא מטופל בבית חולים אחר והם רק קבלני משנה , לכן מזלזלים בו , לא שלם עם הטיפול כמו שהם רוטצים לעשות ולצערי לא יכולה לתרום לו מח עצם כי אני בעצמי חולה לכן גם הטיפול לא תמיד יעיל , עוברת את הסיוט של חיי כיום יודעת שהוא בסכנת חיים , והטיפולים רק מחלישים אותו , הוא איש של עבודה , שהוא רואה רופאים ואשפוז זה בן אדם אחר ממש פקעת עצבים ולא ניתן להרגיע אותו ולהוא לא מסוגל להקשיב , הוא יודע מה הוא רוצה שיהיה , לא מסוגל לשבת במקום אחד ופה מדובר על אשפוז של כמה שבועות בחדר בלי לצאת , , ומישהו מהמשפחה צריך להיות לצידו קשה ככה להיות איתו כי כל הזעם שלו אחר כך מופנה עלי כי אני בחברתו שהייתי איתו הוא שלח אותי הביתה אחר כך אמר אני לבד קשה לי ואני חושבת שצריך לעשות את הדברים אחרת , בצורה יותר רגועה ושקולה ואז זה גם מצליח אבל מאחר והוא בסכנת חיים אני באה איתו וסופגת וסובלת , עד שהוא נרגע ואז עובדת על עצמי להרגע

2א מאה2ה

New member
../images/Emo24.gif נסיכהההה../images/Emo24.gif

איזה כיף לו שיש לו אחות כמוך. תשמרי על עצמך נסיכה את חשובה לנו מאוד.

משתדלת

בנתיים מתאמנת להיות שק חבטות לספוג כעס בלי להתפרץ זה לא עושה לי טוב אבל שורדת , מכירה אותו טוב מאז נולד קצת יותר מ49 שנים לגדל אותו למדו אותי עם מי יש לי עסק ואני יודעת שהוא שואב ממני את הכח לשרוד למען 4 ילדיו ואומרים עניי עירך קודמים , אז משתדלת עבורו הכל כוחי

למעלה