בוקר של יומולדת...

בוקר של יומולדת...

חגגנו היום את יום ההולדת של הבת שלי בגן (3). היינו אני הגרוש ההורים שלו ואמא שלי. זו הייתה היומולדת הראשונה שלה להורייה הגרושים. (בשנה שעברה זה היה בתקופת ה"פסק זמן"). אז חלפה שנה והפעם הצלחתי להנות. הילדה שלי נראתה מאושרת (חמסה ) רקדה עם אבא , עם אמא, סבא סבתא, ולראשונה הצלחתי להתרכז ולהנות מהאושר שלה מבלי לחשוב על הקושי או העצב שלי(על פירוק המשפחה). תודה לילדה שלי שגרמה לי כזה אושר גדול היום!!!! תודה. איך אתם מרגישים בשמחות ? בחגיגות? מעניין...

הילה301

New member
מזל טוב לילדה

גם אנחנו חגגנו לה שלוש לפני שבועיים בגן (יום ההולדת האמיתי בסוף אוגוסט). הגרוש שלי ואני ביחסים מעולים. אבל ממש. כלומר, מי שלא יודע, חושב שאנחנו משפחה מאושרת כשהוא רואה אותנו ביחד
. אבל אצלנו החגיגות האלה עושות לי כאב ראש בגלל.................... ההורים שלי.כשהם נמצאים בארועים משותפים , אני במתח כי אני לוקחת אחריות עליהם. אפילו שאני אומרת לעצמי לא. אני כל הזמן מסתכלת על השפתיים הקפוצות של אבא שלי ומתה.
הגרושים שלי יכלו להיות כל כך פשוטים וקלים, אבל הם כל כך הקשו עליי. התנהגו , ועדיין, כמו אשה נבגדת וממורמרת. חודשיים מראש הודעתי להם שנעשה יומהולדת לילדה אצל הגרוש וזאת סאגה שלא מהעולם הזה. אבא שלי לא בא. כן בא, לא בא. אמא שלי באה אבל שאני לא אכריח אותה להגיד לו שלום... .הודעתי להם שהם לא מחוייבים לבוא לשום מקום, אבל אם הם מחליטים לבוא הם מתנהגים יפה בשביל הבת שלי. הורים...

תודה

להורים זה לא קל. אגב זו הייתה הפעם הראשונה שאמא שלי דברה עם הגרוש מאז....לא היה לה קל אבל שמחה בשביל הנכדה שלה. במקרה שלי לא אני יזמתי את הפרידה וההורים שלי תמכו בי מאוד מהרגע שהכל התחיל, אין לי טענות.

מזל טוב../images/Emo20.gif

את יום ההולדת הראשון של הגדול לאחר הפרידה עשינו אצל הגרושלי. פתאום הילד שאל האם הבית של אבא זה סוד. זה היה מאוד מפתיע כי הכל היה מאוד ברור ופתוח, ומעולם לא היו פה סודות. הסתבר שהוא התכוון שאף פעם הוא לא מזמין לשם חברים ולכן זה אולי סוד מול החברים שלו (שידעו, אגב, שיש לו שני בתים וכו'). בקיצור - חגגנו לו יומולדת בישוב שבו גר אביו. באופן משמח ביותר הגיעו המון ילדים (למרות שהגן שלו היה רחוק יחסית). כמעט כל ילדי הגן. והיתה חגיגה מאוד מוצלחת. במסיבות שנה אחרי כבר הצטרפה גם החברה של הגרושלי. זה היה חשוב בעיני וגם (ובעיקר) לילדים, והיא אכן הגיעה, לפחות לזמן קצר. ועוד משהו - היה לנו קטע ממש מצחיק בגן. הגענו לשושתנו למסיבת פורים של הצעיר. הושיבו אותנו באותו שלוחן עם זוג שזה עתה נפרד. שניהם ישבו מולנו עם פרצופים חמוצים לאללה, גם כי הם נאלצו לשבת ביחד, וגם כי שלושתנו ישבנו מולם ודיגמנו זוגיות-משולשת מאושרת (בעיקר - אני והחברה של הגרושלי צחקנו על 'לחגוג פסח אצל ההורים שלי'
).

יפה לכם!!

כל הכבוד, זה לא כל כך פשוט לנהל כזו מערכת יחסים, העיקר שזה מתאים לכולם.

felka

New member
מזל טוב!!!!!

שיהיה המון בריאות והצלחה, ולך נחת.

gali88

New member
המון מזל טוב

שמחה שהצלחת להינות מהאושר של הילדה...זה לא פשוט בכלל. אני תמיד שמחה ומאושרת בשמחות של הבנות שלי, בימי הולדת שלהן ובכלל, כמובן כלפי חוץ אני נראית אמא מאוד שמחה ומאושרת אפילו רגועה ונינוחה, אך בפנים מאוד עצוב לי שזה כך...האבא לא תמיד מגיע, אני רואה את הרחמים של הסובבים וזה קורע אותי... יש לי בנות מלאות שמחת חיים (טפו טפו טפו) ואני באמת מאושרת לידן, אבל לבד עם עצמי זה לא כזה קל. בכל מקרה תהני...שיהיה המון מזלטוב, אושר ושמחה רבה לכולכן...

רק שיר

New member
יומהולדת הראשון

לילדיי היה חודש וחצי אחרי הגירושין עשינו את זה בבית עם כמה חברים כי הם עברו לגן חדש האמת? היה לי עצוב ולא ממש בא לי להיזכר אני שמחה שנהנת איתה היום
שכן ירבו ימים כאלה.

מזל טוב ../images/Emo65.gif

אני שולח לה שובר לעשות קעקוע כמתנה
בחגיגות / שמחות בהן חייבים להיות ביחד אנו מעבירים בצורה שתתן לילדים את התחושה הכי טובה... כלומר, שלמרות שההורים שלהם כבר לא חיים ביחד, עדיין יש להם אבא ואמא. נכון, צריך קצת לעשות הצגות לפעמים, אבל אין ברירה :)

זה רלוונטי...

הראיתי לה את הקעקוע אמרה "אמא גם אני רוצה ציור כזה על הרגל....." חחחחחחחח חמודה, אמרתי לה ..כשתיגדלי. תודה על הברכות.

א פרסקי

New member
מזל טוב../images/Emo151.gif

ואני נותן שובר לווינסטון ( הוא גם ככה לא יעשה )
אבל כנראה גם אני לא

תודה רבה

לגבי ווינסטון ...קודם שיגמור טטיפולי שיניים אחר כך נראה. ולגבייך...ימים יגידו.

שחR

New member
מזל טובבבבבבבב

באופן פרדוקסלי, אנחנו נהנים מהילדים בצורה הרבה יותר מיוחדת אחרי שאנו מסירים מעלינו את עול הזוגיות השבורה. אהבתי לקרוא את שעברת. אני יודע בדיוק מה את מרגישה ואני מפרגן מכל הלב על האושר הזה שחוית היום ועוד תחווי כאמא מאושרת . יישר כח, שחR

למעלה