בוקר של יום חדש

בוקר של יום חדש

רציתי לשתף אתכם שקמתי הבוקר עם הרגשה טובה רעננה ונקיה, עם תחושה שזו תחילתו של עידן חדש של פורום עם נשים בשלות ובוגרות , כשמו כן הוא. אתמול החלטתי שבניגוד לכל השנים בעבר שלא היה לי שום צורך ללכת למצעד הגאווה, שלמצעד הגאווה שיתקיים השנה אני אלך עם זואי ויונתן. אם עד עכשיו לא הרגשתי צורך להפגין או בהפגנתיות, עכשיו שיונתן נולד, החלטתי שאין דרך אחרת לגרום לאנשים לקבל את ה"משפחות החדשות " אלא אם הם יתחילו לראות כי מדובר במשפחות אמנם חד מיניות אבל נורמטיביות לחלוטין שנמצאות בכל מקום. מה איתכן, הולכות עם הילדים? לבד? לא הולכות?

אוססונה

New member
ברוב הבקרים, אני מתעוררת טובה ורעננה.

בוקר כמעט צהריים טובים. אני לא הולכת למצעד. אך, תומכת מרחוק. אם אתן "מירית וזואי" חושבות שזו הדרך, למענו של "יונתן", בהצלחה. עם כל כך הרבה אהבה, כפולה ומכופלת, שאתן מעניקות ליונתן, אני בטוחה שהוא נמצא בידיים טובות.

מצעד

בשנים האחרונות הייתי פעמים במצעד , פעם ראשונה היתה לפני שש שנים, כאשר התחלתי סופסוף להשלים עם עצמי ופעם נוספת הייתה לפני שנתיים עפ הבת זוג בזמנו. לא מתחברת לכל הרעש הזה , המצעד מאבד מהמשמעות שלו מבחינתי וכל מה שאנשים רואים זה רק את הדברים היותר פרוקטיבים וזה לא מה שלדעתי המצעד אמור לסמל. שנה שעברה התלבטתי עם ללכת או לא וברגע האחרון ויתרתי ובחרתי ללכת לטיול צילום בצפון באותו היום, היו לא מעט חברות שלי שהרימו גבה וטענו שזה חשוב ללכת למצעד דווקא בשנה של הרצח, אבל לא יודעת משהו במצעד התל אביבי הזה איבד מבחינה כלשהי כל משמעות בשבילי . נ.ב בשבת הראשונה של חודש פברואר יש כנס של משפחות הקשת במרכז בגן מאיר זה יכול אולי לענין אתכן כמשפחה גאה :)

פאמקי

New member
מאוד בעד.

די מהר התחלתי ללכת, ומאוד מאכזב אותי כשלא מסתדר לי ללכת. חושבת שאיך שהמצעד נראה בתקשורת, רחוק ממה שרואים במציאות. בתקשורת מצלמים רק את הפרובוקטיבי (שלרוב, אלו פרסומות שמעסיקים אנשים להתחפש ו/או להיות על המשאיות), אך בפועל, המצעד הוא עוצמתי, מאחד, גורם לגאווה, מרגש... אני לא הולכת שם כ"לוחמת", אני שם כדי לתמוך בזהות ולהזדהות.

פאמקי

New member
ברור! אני אשמח.

מקווה שתפוז יעשו משהו השנה (לפני שנתיים הקימו אוהל וחילקו חולצות עם הכיתוב 'בגאווה, שכל העולם ידע.' ולפני שנה חילקו מניפות - שלכן הבאתי לאחד המפגשים). ומקווה שנוכל להיפגש כמה שיותר נשים מהפורום ואפילו לצעוד יחד.

מיטל225

New member
דעתי בנושא המצעד...

אישית מעולם לא הייתי, אבל אני חושבת שבבוא הזמן אני אשמח לקחת חלק. אני לא כל כך אוהבת את מה שמוצג בטלוויזיה, זה בעיניי מציג את הקהילה באור לא כל כך חיובי... יוצר מן רושם שכל הקהילה מורכבת ממסיבות ומלא עיסוק במיניות. אני חושבת שעצם זה שאתן ועוד זוגות עם ילדים יגיעו, זה יוכל לתרום ולחזק את מקומה של המשפחה החדשה, להראות ולהציג את המשפחה החדשה כמשפחה נורמטיבית. מקווה שעם הזמן בתקשורת ישכילו להראות את הצדדים היותר יפים של המצעד, ולא את הצדדים הבוטים.

מצעד זה נהדר !

מעולם לא הייתי במצעד הגאווה בישראל אך הייתי במצעד של לונג ביץ קליפורניה ושל לוס אנגלס והיה מדהים , אני אישית חושבת שזה חשוב מאוד. ואני לקחתי איתי את ילדי למצעד אחד שהיה בו מתחם ילדים מוגן ואווירה מתאימה , אי אפשר להגיע לתוצאה בלי להביא לתודעה ועל כן זו מלחמת הסברה של כולנו שמן הראוי שנקח בה חלק אם אנחנו רוצים שישמע קולנו , אפרופו גאווה בפאלם ספרינגס ב31 למרץ שבוע רק לנשים עם מסיבות בארבע בתי מלון בעיר וזה אומר קרוב ל15 אלף לסביות וביי בעיר קטנה אחת במדבר ,מטורף ........ girlbar palm springs 2011 יש גם במקסיקו :) זו חופשה ..........

למעלה