בוקר של אסונות

A-naT

New member
בוקר של אסונות

אני כל כך מטומטמת, אני פשוט סתומה לחלוטין... אתמול הלכתי למסיבה ולפני שיצאתי עברתי בפורום ובמייל לראות הודעות, ומרוב שהחוכמה נשפכת לי מהאוזניים הלכתי והשארתי הכל פתוח! וכשאבא שלי בא אחרי לכבות הכל נחשו מה הוא ראה... והוא קרא את כל ההודעות שלי שלא מחקתי במייל וגם את הפורום, מזל שלא כתבתי פה משהו מיוחד, אבל מספיק לו לראות שזה בעיות אכילה להראות לו שכל מה שהוא חשד בו נכון. אז היום הם העירו אותי ישר לשיחה מאוסה כזאת, שהם רוצים לדעת מה קורה איתי ולמה אני עושה את זה ושאני צריכה להפסיק עם זה, כאילו שזה כזה פשוט... ואז הם גם שקלו אותי, וירדתי קילו אז בכלל הם התחרפנו.. אז ברור שלא אמרתי להם כלום. אבל עכשיו אבא שלי מז*ין לי ת`שכל שמחר אנחנו הולכים לרופאה, שגם ככה אומרת לי כל הזמן להיזהר עם איך שאני אוכלת, והיא בטוח תשלח אותי לאישפוז!!! והכל בגלל שאני מטומטמת! אוווווווף..... יכול להיות שאמא שלי תשכנע אותו לתת לי שבוע להעלות את החסר, ואז הם יחסכו ממני את כל הקטע הזה. אבל הוא תקוע בקטע של `את הבת שלי ואני לא מרששה לך למות`. פליייייזזזז..... שיעזבו אותי בשקט.... אני לא צריכה אותם.. אני מסתדרת לבד עם העזרה שלכם, הם סתם תקועים לי.. מה אני יעשה אם הם באמת יעיפו אותי לאישפוז!? שלכם.. עינת הפרה השמנה המגעילה ובנוסף לכל גם מטומטמת

את לא מגעילה ולא פרה...

את מתוקה! תקשיבי אולי זה לטובתך....לא לוקחים ישר לאישפוז.. ואולי פסיכולוג נחמד שתוכלי לדבר איתו יקל עלייך?. תחשבי על הדברים הטובים (תנסי) תחייכי (זה באמת כייף) תריחי את הגשם ותשכחי מזה! הכי חשוב זה שאת לא מטומטמת ולא כלום מבינה! קורה ששוכחים מה לעשות יכול להיות שהכל דווקא פעל לטובתך.. נכון קצת היסטריה אבל זה יעבור חמודה! יאאלה לכי למראה ותחייכי! מממממממתתתתתתתתתההההה עלייייייךךךךךךךך! עדנה הפסיכית :p

עופרי-

New member
היי עינת!!

מה שלומך? קראתי את כל מה שכתבת. אני לא יודעת, אולי האישפוז יהיה משהו חיובי, מה שבטוח זה שכמה שההורים נתקעים, הם תמיד חושבים רק על ההכי טוב לילדה שלהם. אז תראי להם שהם לא צריכים לשלוח אותך לאישפוז. תוכיחי להם. אני מקווה שיהיה בסדר. במשפט אחד צדקת: אנחנו כאן ועוזרים לך. כל אחד בדרכו הוא.

למעלה