בוקר שכזה

n o g a1

New member
בוקר שכזה../images/Emo4.gif

בוקר "קומו ילדים חמודים , מתוקים , מלאכים יפים שלי קומו ילדים חמודים , מתוקים קומו ילדים חמודים קומו ילדים קומווווווווווווווו" הגדולה מתבגרת , קמה כל יום עם חצ'קונון חדש מסרבת לצאת מהמקלחת לפניי שהלוק מותאם למצב רוח הפס במכנסיים לא תואם בצבעו את צבע החולצה שבא לה היום ללבוש היא מרגישה הכי מכוערת , לדבריה יש לה עיניים יפות , אף יפה , חיוך היפה אך זה לא מותאם , אחד לא מתאים לשני. תופסת את המקלחת , תוספת ולא עוזבת כאילו אין איש אחר בבית כאילו לבד היא על הבוקר. סוף סוף אחותה מצליחה להכנס למקלחת , אחרי דחיפות , צעקות ופסיקה חד משמעית לעבר אחותה הגדולה "את חתיכת אגואיסטית" - כך אמרה לה. ואז "איכססססססססססססססס" לא מוכנה לצחצח שיניים אם מישהו השאיר שם שארית משחה רואה שערה על הכיור בא לה להקיא (חוטפת בחילות - אמיתיות) קצב ידיה אינו מותאם לקצב של בוקר יש לה זמן , את כל הזמן שבעולם היא מתלבשת צבעוני , בכוונה לא מתאימה צבעים רוצה שיראו אותה למרחקים. אחותה הגדולה צוחקת עליה. יש סערה. הקטן מנסה להמלט מרוע הגזרה לא רוצה היום ללכת לבית הספר. מתוסכל שלא מצליח לקשור את השרוכים של נעליו והילדה שהוא אוהב אתמול לא שמה עליו ורוצה לחזור להיות ילד בגן ובוכה בדמעות הגודל עיניו. הגדולה לועגת לו. יש סערה. אני רציתי בוקר נעים , כמו בסרטים. עם כוס קפה ביד למלמל מילות חיבה לילדים לחייך לעברם בוקר נעים , זה מה שרציתי. שלושתם יצאו הבוקר , כל אחד לאיחסון הבוקר הפרטי שלו עם רבועי שמיכת "פיקה" על הפנים כוריי שינה בעיניים דמעות מנצנצות. בוקר שכזה
כמה מרגיעה הידיעה שאחרי בוקר מסוייט באים בקרים נעימים יותר עד הסערה הבאה. יום נעים לכולם

a n a t i 3 3

New member
../images/Emo13.gif

איך המבוגרים אומרים... "פעם עוד נתגעגע לזה!" ענתי מחכה כבר לפעם..

קירידה, אחלה בוקר

אז קודם כל es en el pasado ועכשיו הכל רגוע מצד שני אם היה לך רגוע מדיי היה לך משעמם

ד ו ל ה

New member
היופי הוא

בכך שכמה דקות אחרי שהם יצאו כל אחד לעינייניו וחבריו הם שכחו לגמרי את כל הסצינה שתארת כאן וחיוך גדול כבר מזמן מרוח על פניהם אבל אנחנו , אנחנו עוד לוקחות את זה איתנו להמשך היום... הורות...

ילוטייל

New member
אל תהיה קטנוני

לוקחות: ביניש ליבני איציק רוחה בלילה א ב ג ד ה ו ז... העולם נראה הרבה יותר טוב כשהן לוקחות את זה איתן. אל תהיה קטנוני.

ד ו ל ה

New member
../images/Emo13.gif אני ונוגה - זה לוקחות...

לגבי ההורים כולם - בהחלט לוקחים... כשאתה צודק, אתה צודק

d a n i e l s 5

New member
בוקר שכזה....

בא וחולף....... עובר כאילו לא היה ..... ואת תראי....שעת הצהריים , כולם יגיעו הביתה ללא סימני הפיקה, עם החיוך מרוח (כן כן גם זאת עם החצ'קון שנשכח) עד "הענג" הבא ...... שיהיה רק חיוך.

shemesh22

New member
יוחזר החופש הגדול לאלתר../images/Emo70.gif

לא צינית, לא צוחקת, בחיי שהכי רצינית הפעם. הם היו נחמדים יותר אני הייתי נחמדה יותר אין מריבות על להתעורר אין מריבות על שעת שינה אין מריבות על שיעורים.... שקט ושלווה, ים בריכה אחחחח היו זמנים.

../images/Emo45.gif א מ ן!

מתאים לי. חופש גדול כל השנה. שניה אחת .. אבל רק לבתי הספר ,נכון?גנים לא כלולים בעיסקה...

shemesh22

New member
גנים לא כלולים:)

החל מגיל תשע (או כל גיל שהילד כבר עצמאי) והלאה....

d a n i e l s 5

New member
וואלה !

נראה לי .... שהחופשים של החגים , יאפסו אותם מחדש..... "הנה הם באים ימים של שקט "

ורד 3

New member
תודה אבל לא ..

הייתי איתם חודש וחצי בביית בחופש הגדול היה אחלה ...נהנינו מאד ..התקרבנו אחד לשני .. עכשיו בית הספר התחיל בצד ימין ...שרק ימשיך ככה.. הכל במינון !

למעלה