בוקר שישי..

בוקר שישי..

כבר מהבוקר להתעורר לעולם רגוע יותר להתפנק קצת יותר במיטה..להתפנק קצת יותר במקלחת.. לשתות כוס נס קפה מלאה..ולא שני שלוקים..כי הזמן ממהר תמיד.. לפתוח את התריסים בבית..לתת לאור להיכנס..לשטוף הרגשה.. להתגעגע לנער..שנמצא אצל אביו כבר שבוע.. "אמא, סבתה צריכה עזרה..אז אני נשאר לעזור לה..אחזור בערב החג אבל אל תשכחי לקנות לי נעליים..כשאני חוזר"..רק שהוא שכח שיש לו שעות תגבור בלשון..בגרות השנה:).. הילדה ישנה עדיין בתקווה שתקום יותר מאוששת מאתמול.. ואם כן.. נלך לחנוך אני והיא הערב את הקולנוע החדש שנפתח כאן בעירנו.. ואני.. אצא לטייל מעט..אולי אמצא משהו קטן בשבילי.. אוהבת את יום שישי.. הכל נמצא בהמתנה..הכל פשוט הכל.

G a v ® i e L

New member
אחחח...איזו נאיביות מתוקה.

ספונטני ופשוט, רגיש וחמים, חלב ודבש, תה ועוגיות.

פעם בכמה זמן..

מרשה לעצמי להיות נאיבית.. ואז החיים עצמם מקבלים טעם מתוק כזה..ואפילו מפתה.. פעם בכמה זמן..וזה קורה לי דיי הרבה..הפעם בכמה זמן הזה.. מסתכלת על מה שיש..ומחיכת ככה לעצמי..

ערסlight

New member
משהו קטן בשבילי...

לפי איך שאני רואה ברחוב, זה בטח ג'ינס קטן בשני מספרים מהנדרש.

יודע..

שג'נס כזה שמתלבש טוב נראה טוב מונח טוב על הגוף.. והכי חשוב גם נוח.. הכי קשה למצוא.. וכשאני כבר מוצאת אחד כזה..אני מתאהבת ישר רק מהידיעה שהוא ילטף את גופי בכל פעם שאלבש אותו..ואסתכל במראה.

לפני מנוחת הצהריים..

ועד שיתיבש הצבע בשיער.. לפני 3 חודשים בערך..הבנתי..שיש לי עסק פרטי שלי ואני לא ידעתי עליו..וזה "ניהול כלכלת הבית והעו"ש" עד אז זה היה שם..איפה שהוא במתחם הנאיביות וסוג של חוסר ערך לכסף שלי.. לא לא שיש לי הרבה ממנו..אבל מה שיש יש לו ערך.. מאז.. הרכבתי את הפאזל כמעט מחדש.. שמתי סדרי עדיפויות חדשים.. עשיתי "סויץ" בראש.. ויתרתי על פנקסי הצ'קים.. הורדתי משמעותית את האשראי בויזה.. והכל מתנהל על תקציב מזומן.. וראו אזה פלא.. ההכנסה לא גדלה.. החובות הצתמצמו לחצי.. ותמיד אבל תמיד
יש כסף בארנק.. אם מתחשק לי ככה באמצע היום..פינוק קטן בצורת מילשייק וזה.. שלב שלי אישית...היה חשוב היה מחויב המציאות..רק היה דיי קשה להתמודד עם התחושה של לדחוק את עצמך לקיר כשצריך.. לי אישית.. זה עוד שלב..כדי להרגיש אדם עצמאי יותר חזק יותר ושלם יותר עם כל מה שהוא...

למעלה