בוקר-שוק

אביחי 33

New member
בוקר-שוק../images/Emo13.gif

היום יש לי יום עמוס רצח. גם הוללך לסבתא שלי-כל הדודים שמה, וגם בערב קומזיץ ועוד משהו להספיק
שיהיה פורים שמח נשמות שלי

בוווקר עצוב../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif

אווף איזה יום חרא היה אתמול..... וגם היום הזה מתחיל ככה
אתמול המנהלת השניה של הקומונה התקשרה למסעדה שהיינו אמורות להיפגש בה עם אוהד,והיא אמה שכדי להיכנס כל אחד חיייב לשלם שישים שקל! אז אמרנו טוב נחפש מקום אחר....ולא מצאנו
אז דיברתי עם אוהד והחלטנו לבטל
ואני גם חולה.......ואסור לי לצאת מהבית....ככה שאני לא נוסעת להופעה שיש לו היום
מקווה שהיום הזה יתחיל להשתפר
ושלכולכם יהיה יומנפלא כמו תמיד
אביטלוש

בוקר טוב

היום אני הולכת קצת לטייל [בקניון
] עם חברות או סתם אני אלך לחברות נראה כבר שיהיה לכולם יום נפלא
אביחי-תהנה היום אביטל-אני מקווה שתרגישי יותר טוב!

בוקר טוב!=]

היום יהיה יום טוב נראלי..=] אני במצברוח טוב...נראה אולי נלך לסבתא או לחברות נראה מה יהיה בהמשך היום..אני מאושרתת בינתיים קמתי עם מצברוח טובב..=] נמו-שיהיה לך יום מהנה וכייפי=] אביטלוש-לא קרה כלום יהיו עוד המוןן פעמיים...ומקווה שתרגישי טוב מתוקה!=] אז המשך יום מקסים לכולםם...!=]

בוקר טובבבבבבבב

יש לי פורימון בצופים ב-10 והחברות שלי לא הולכות אז אמרתי אתמול למדריכה שלי שאני גם לא הולכת וחוץ מזה קמתי עכשיו איך היא רוצה שאני יתארגן?

אייללוש

New member
בוקר מושלםםםםםםםםםם../images/Emo99.gif

וואי היום שלי מוצףףףףףףףף
בהתחלה אנחנו נוסעים מביאים לכל המשפחותבהר משלוחי מנות אח"כ ל"שנדייר"-שיר דברי איתי
ואחרי זה לחברים של הורים ושעתי שנהיה שעה אצלך 1 מהחברים של ההורים ואני לא רוצה לדעת כמה אחרים...ואחרי זה נהיה כנראה טיפה טיפה של זמן בבית ואחרי זה יש ארוחה משפחתית ואז אני לא יודעת יכול להיות שנחגוג כי היום לאחי יש יומולדת 12 ולאמא שלי מחר יומולת....
אז מקווה שיעבור מהר ושיר דברי איתי אבל כמו שכתוב אח"כ אנחנו נוסעים לחברים אז נוכל להפגש אבל אני אצטרך לחלק עם המשפחה ללדי שניידר והכל משלוחי מנות אז אולי יהיה אפשר שתבואי איתי
קיצר אנמיח יתקשר אלייך ונדבר
-
- איילושלוש

למעלה