בוקר שגרתי

@tagel

New member
בוקר שגרתי

השעה שבע בבוקר... לא ישנתי הלילה, זה ברור גלשתי בין הפורומים, מחפשת לשורר, לשיר, לא מבינה למה לא יוצאות לי המילים למה רק שנאה ממלאת את ליבי. גלגל``צ ברקע כבר כמה שעות... מי מתייחס למבזקים בלילות הקרים שדרן יקר, רק תן לנו שירים אנחנו הרי ילדי הרשת אלו ששנתם בקביעות נודדת... תן לנו משהו למלא את החלל הריק, והוא כמו גדול נותן... נתן הלילה הכל, רק להצדיע לו על העריכה וזהו... ואז, פתאום נתקעים לשיחה מלב אל לב, והזמן טס, והשירים, לא שמתי לב אליהם פתאום... רבע לשש, משפשפת עיניים בהלם קרב...אוף רציתי לישון הלילה. עולה לגג, מעשנת, חוזרת, מנסה לכתוב שיר...לא הולך.. שבע ודקה...חדשות גלי צה``ל...באמת תודה... אנסו נערה בצפון, ירו על חיילים, פוליטיקה שקרית מזל שלא ישנתי...לא מקנאה במי שהתעורר לשמע המבזק הזה מכה איומה לקום לבוקר שחור... אז הוא אמר אמש שיהיו היום 16 מעלות בחוץ...מה אכפת לי אני מאוהבת בשמיכת פוך שלי...הולכת להתכרבל מצידי שכל העולם יתפוצץ, לא רואה ממטר... גם אותי העולם לא רואה, אז זה בסדר ברדיו השדרן מנסה לשעשע עם שירים שמחים... לך הביתה לישון, לא מאמינים לך...העולם הרוס אין לי מה לכתוב, נותרתי אילמת, כבר לא כותבת תראו מה יוצא לי...מכתבים, גיבובי שטויות עפתי לישון...סיוט יקר, התאזר בסבלנות, אני מגיעה... יש למישהו הסבר למה כולם סובלים כאן? למה לעזאזל אני לא מצליחה לשורר? נגמר לי ביי

תגל....???

אני לא מאמין עליך.זה הדכאון שמשטלט עליך?נשמה שלי היי חזקה בשבילי ובשביל כולם.אוהב כלכך דודי.

מאיה ה

New member
אחרי לילה כזה.......

מה הפלא שאת לא מצליחה לשורר? ומה הפלא שהכל נראה שחור? מקווה שהסיוט לו את מצפה לא הגיע היום (קר מידיי גם לו), ושאת ישנה שנת ישרים. חלומות מתוקים......לפחות בחלום זה לא משמין. אוהבת אותך מאיה הפרה שלך תרגישי טוב, ותנוחי הרבה. את חולה, שכחת? נו, נו, נו....השפעת הזו לא תעבור אם לא תעזרי לה.

הי ילדונת

אין לי מה לומר חוץ מחזקי ואמצי, ולמעשה אני מבקשת ממך לעשות את זה, להיות חזקה קודם בשביל עצמך, רק אחר כך לשאר העולם שאותו את מנסה להציל. אז נא לנוח לפעמים, לזכור שיש ימים כאלה ואם לא נלחצים מזה אלא מבינים שקורה ויש ימים כאלה, אז יותר קל לעבור אותם. אני כאן בשבילך, כמו תמיד. בי חמודה והחלמה מהירה. ניב

למעלה