בוקר שבת

Aronsona

New member
בוקר שבת מעולה לכולם

זמן להתעורר לשמש נעימה.

אתמול שמתי לב באחד ממוספי ידיעות שהתמונה של שלומית אלוני קטנה ולמעלה בעוד את כל העמוד מקשטת מירי בוהדנה שמספרת לנו שוב על בבו קובו וכו'. אז אילו הם סדרי העדיפויות שלנו, לפי דעת עורכי העיתון? כנראה שכן

בוקר טוב אביעד וכולם

אכן מזג אוויר נפלא לטיולים. השמש עליזה והשמיים כחולים ורגועים.
אצלי השפעת בעיצומה, מנוזלת ומתעטשת, תה ג'ינג'ר ודבש מרגיעים קצת את הקטסטרופה.
ולגבי סדר העדיפויות שלנו, כן. כנראה שדוגמנים ודוגמניות, זמרים וזמרות, פליטי ריאליטי וכאלה
מעניינים יותר מכל אושיה אחרת, פוליטית או חברתית שהולכת לעולמה או מטביעה את חותמה.
יש לנו דור חדש, קצר רוח, דור של אינסטנט. לא רוצה לקרוא ספרים, לא רוצה לראות סרטים.
דור שמשחק בקנדי קראש ולא מרים ראש ואין לו סבלנות לפילוסופיה או תיאולוגיה.
הדור הצעיר מחפש ריגושים מהירים וזמינים. וככל שעובר הזמן וחולפים הימים, סף הריגושים
רק עולה ועולה והמדיה מנסה לעמוד בקצב ובציפיות. זה מה יש

בצהריים נלך לאכול משהו בחוץ, לחגוג את יום המשפחה ואת כל ימי ההולדת שלא הספקנו לחגוג בחודש שעבר...

שבת נפלאה שתהיה כאן לכולם

http://www.youtube.com/watch?v=f4hsC0nRvZM

dibablas

New member
אתה חייב להודות שהיא מושכת יותר את העין

וכמובן גם את הלב, המוח וה...

Aronsona

New member
לא יודע לשים את האצבע על הסיבה

אבל בזמן האחרון קצת פחות.
ובכל מקרה סיפורי בבו קובו כבר יצאו לי מהאזניים

אכן בזמן האחרון היא פחות מושכת את העין

אבל לא בגלל סיפורי בבו קובו אלא בגלל שגם ליופי העין מתרגלת ובמשך הזמן היופי כבר מאבד מהקסם שלו ולכן המצלמות מחפשות כל הזמן יופי חדש, יופי כזה שעוד לא ראינו.

בכל אופן,
אתמול ראיתי כתבה על אנשי הסייבר ועל אנשי ההייטק
אנשי הרפואה שעושים עבודת קודש ברמת הגולן,
ובכלל יש לנו אנשים יוצאים מן הכלל, עם איי קיו גבוה,
אינטליגנציה, חכמה ומה לא?
ומנגד אתה קורא טוקבקים, אתה רואה את ההמונים
ואתה לא מבין למה ואיך נוצרו כל הניגודים האלה בין האנשים הטובים הנפלאים והמוכשרים
לבין כל כך הרבה אנשים שכאילו שייכים לעולם אחר. עולם של כלום ושום דבר, ואני שואלת
איפה טעינו? לא אנחנו הישראלים, אלא האנושות כולה. הרי בכל ארצות העולם זה אותו הדבר,
אז איפה האנושות כאן טעתה?

Aronsona

New member
תיאורטית, השלטון הקומוניסטי רצה לייצר שיוויון

הזדמנויות.
הקיבוצים בישראל עשו את זה קצת יותר טוב אבל היום גם שם זה לא מצליח.
אז זהו שאין שוויון הזדמנויות ולכן נוצרים פערים עצומים.
לצערי אני מסכים איתך וזה מה יש.

dibablas

New member
נראה לי שאתה מערבב בין שויון לדימיון

למרות שגם הרעיון של שויון מוחלט הוא לא פרקטי

Aronsona

New member
לא חושב שאני מערב בין השניים

העובדה שנוצרים ניגודים כאלה, על פי תפיסתי, מקורה באי שוויון הזדמנויות.

dibablas

New member
אם מדובר על מצב סוציו אקונומי אז כן

אבל דובר על הבדל בניסוחים ובסגנון וזה גם אם הרבה פעמים נובע מהבדל סוציו אקונומי לא תמיד כך.
הניגודים האלה קשורים לחוויות חיים בעיקר ואם מתמקדים בטוקבקים אז בעיקר בעובדה שלא רואים את הכותב מעבר למסך וכך אנשים שבחיים לא היו מרשים לעצמם להתבטא כך עושים זאת בטוקבק.

מי, מירי בוהדנה של בבו, ק?

לי היא לא מושכת כלום, דווקא תמונת הפורטרט הנפלאה של אלוני על שער מוסף הארץ מושכת הרבה יותר נו טוב, לא את ה XXX

הדסהש1

New member
קראתי את שני המאמרים על שולמית אלוני היה

מעניין ביתר,על מירי בוהדנה זה סתם רכילות...מה אפשר
כבר לחדש...בית ברשפון.חבר עשיר 3 ילדים...
מדגמנת פה ושם..לא מחפשת חדשות ..חיה חיים טובים...

לא הספקתי לקרוא עדיין את העיתון

אבל בטח שאין מה להשוות בין חייה של שולמית אלוני לבין חייה, עם כל הכבוד, של מירי בוהדנה. למרות שאני מאמינה שיש לא מעט אנשים שחושבים שמירי בוהדנה מרתקת יותר מבחינתם. ככה זה. כל אחד וטעמו הוא. כל אחד ומה שמעניין אותו.

תראה, בפורום אחר לגמרי

כתב מישהו שאסי עזר תורם להומואים בדיוק כמו יודה פוליקר ויודית רביץ, אח"כ הוא הוסיף שאיש ציבור במעמדו של עזר.. וגו'
כשאתה ממש קורא אנשים צעירים מאמינים בדבריהם, לא מבינים את ההבדל בין איש ציבור לבין אדם ב"עין הציבור" אתה מבין שאולי כבר הזדקנת לגמרי.

Aronsona

New member
הבעיה היא בהגדרה בלבד

אני מכיר את מי שטוען בנחרצות שכל מי שנמצא בעין הציבור מסיבה כזו או אחרת הופך לאיש ציבור כי הציבור מכיר אותו.

אז אחרי שהפלקון לא התניעה....

מנגנון המפתח התקלקל...
לקחתי את המוס לצומת רופין והמפגש שם עלה על גדותיו... היה כייף לנסוע עם ככל החלונות פתוחים ולזכות באגודלים מורמים וגם ב"מוכר"?

למעלה