אז קודם כל ברכות עד מאה ועשרים
ועכשיו לפני שאתייחס לסקר הקטנטן שלך, אני רוצה להגיד לך שהידיד שלך טועה ומטעה. סבון רחצה איכותי זאת מתנה מאוד יפה ליום הולדת. למה לא?
לצערי, אני לא זוכרת ימי הולדת של אחרים. יש לי באג רציני בנושא הזה. למרות שאני רושמת לפניי ולמרות שאני נשבעת לעצמי שהשנה אני לא אשכח אף אחד, זה לא עוזר לי. אני מסוגלת לחשוב על כך של-X יש יום הולדת מחר, לתכנן להתקשר אליו על הבוקר ולאחל לו מזל טוב, ואז למחרת אני שוכחת הכל. מזל שיש אינטרנט ואז אני מגלה שפיספסתי חצי יום ועדיין לא התקשרתי לברך
אני קונה מתנות ליום הולדת. אני חולה על מתנות יום הולדת. ללכת ולקנות מתנה למישהו, בשבילי זאת ההנאה. לחשוב ולהתעסק איתה, האם היא מתאימה? האם הוא יאהב? בכלל, אני נהנית מעצם קניית המתנה. לתת גורם לי אושר גדול יותר מאשר לקבל.
הייתי שמחה לקבל ליום ההולדת שלי משהו שאין סיכוי בחיים שאקנה אותו בעצמי. כלומר, הדבר הכי הזוי שאפשר. הכי מטורף, הכי יפה, הכי נהדר. אין לי מושג מה זה צריך להיות, אני רוצה להיות מופתעת. אני לא נהנית ממתנות שאני מראש יודעת עליהן.
לדעתי, לא נעים ולא כיף להביא ליומולדת משהו למטבח. משהו שימושי מדי.
האמת היא שקשה לי לחשוב על איזו מתנה שקיבלתי אי פעם ויצאתי מגדרי בגללה. היחיד שיודע מה להביא לי זה הבן הגדול שלי. הוא תמיד הביא לי סיכות מיוחדות, תיק יפה. תכשיט מעניין. לפעמים נדמה לי שהוא מחובר אליי לנשמה ולכן הוא תמיד יודע להפתיע אותי במתנה לא שגרתית שקולעת לטעמי. אבל אם את מתכוונת ל"שווה" בכסף, אז המתנה הכי יקרה שקיבלתי, זה מחשב חדש.