בוקר שבת לכם

jess ועוד

New member
בוקר שבת לכם

מה קורה??? כבר אכלתם ארוחת בוקר של שבת ??? אני עדיין לא והרעב מציק לי אבל אני חושבת על כמה אוכל שאני הולכת לאכול בצהרים ואני בטח יהיה מה זה שמנה ממנו אז אני מקמצנת לכו לכם לטייל תהנו כי אחלה יום בחוץ הקיץ מבצבץ לו.... אוהבת

ניקולי

New member
היי ג´ס

לא גם אנחנו עוד לא אכלנו...עכשיו יהודה מכין לי טוסט..מסכן אתמול כל היום הוא הרגיש לא טוב.. הקיא והיה לו חום אז הוא לא יכול לאכול עכשיו הרבה..אבל זה בסדר...אני משתלבת יופי (אני לא רוצה לאכול הרבה).... מה איתך?? ומה עם ניר?? הכל טוב??? נשמה לכי לאכול..כי את צריכה להאכיל שתיי פיות לא רק אחד..ואם את לא רוצה לאכול לפחות תאכילי אותה.... שתהיי לך ולבני משפחתך שב"ש אוהבת ניקול*

RomiVais

New member
היי לכן יקירותיי... ../images/Emo24.gif

ניקולי, אני מקווה שיהודה כבר מרגיש טוב יותר... תפנקי אותו קצת
וג´סי, תאכלי משהו... ולכולם - תעשו חיים... לא כל יום שבת
נשיקות...

ניקולי

New member
היי רומיל´ה

אכן, יהודה מרגיש כבר יותר טוב.. כרגע הוא ירד לעבודה.. ונורא
לי כי אני ממש לבד השבת..הילדים שלי אצל אבא שלהם ויהודל´ה הלך לעבודה... מה אני אגיד לך אין מה לעשות כאלו הם חיי ואני בכל זאת
כל הזמן נכון שקודם אמרתי שאני נורא
ואולי אני נשמעת כאחת שסותרת את עצמה.אז אני אסביר לך אני מאוד
שיהודה הלך ושהילדים שלי אינם אבל אני מאוד
שיש לי אותם בכלל כי מה הייתי עושה בלעדיהם<<??? דרך אגב המפגש יוצא ב 23.05.2002 ביום חמישי בשעה 21.00 וכמובן שזה תלוי לא רק בי..ככה שאת בכל מקרה מוזמנת ואני מקווה שתוכלי להגיע..ואת יודעת אם את מגיעה את ישנה..את יודעת איפה נכון?? וחסר לך אם תעלי על מחשבותייך שתשני במקום אחר.. ד"ש מיהודה.. ממני הרבה

RomiVais

New member
מזל שיש זמן להתארגן...

ובאמת קשה לי לדעת מה יהיה עד ה-23 אבל נראה, אני אנסה... לא מבטיחה. תשמרי על החיוך נשיקות...

למעלה