בוקר קר ורטוב........

פשושית37

New member
בוקר קר ורטוב........

שיהיה לכולנו יום חם בלב אני משופעת היום בגדול,משתעלת כמו.... יש למשו רעיון לתרופות סבתא למיניהם? כל הסירופים לשיעול לא ממש הועילו עצותיכם יתקבלו בברכה

odery

New member
מרק עוף? דבש ולימון? לישון?

בוקר טוב כולם,אם ישלכם תרופות סבתא למצב רוח אודה.

בוקר טוב.. פשושה רפואה שלמה...

ואגב..עד היום טעם העוגה שלך עושה לי.......[כמה חבל שאני לא שכנה שלך...] יום טוב לכולכם....

בוקר טוב ../images/Emo183.gif פשוש'קה תודה על אתמול ../images/Emo96.gif

רפואה שלמה

פשושית37

New member
חבר'ס, תודה ../images/Emo24.gif

על היחס החם.אין אין עליכם רק מ"ביקור חולים" שערכתם לי כאן אני מרגישה יותר טוב. ניסיתי כמעט הכל ... פעם אמרה לי סבתי שתחי:"ששפעת מגיעה עם מטוס והולכת חזרה ברגל" ממש נכון

רפואה שלימה ...

אין כמו הסבתות שיחיו ... שלי , כבר הלכו לעולמן ... אז לעיניננו , הרופא אומר `לשתות הרבה תה ` ... אבל צריך להוסיף , שכל סוגי החלב וגבינות ושאר מיני שומנים , שמרבים את הכיחה ... שזה הגורם המרכזי לשיעול , יש להמנע לחלוטין , לפחות כשבוע ... וכמובן לא חריף או כל מה שגורם לגירוי המשעל ... ועוד דבר , הרבה לנוח ולאוורר את הדירה , ולא לאטום אותה ... ועיצה אחרונה ;לכי לרופא !

../images/Emo201.gif גם אני משופעת

בכאבי ראש כאבי גרון ונזלת {שנשבעת לכם,שאם הי'ה מפעל לנזלת הייתי מליונרית..} שנרגיש טוב.

חברה, מה קורה כאן../images/Emo201.gif

אולי נתחיל במפקד, מי בריא..
מאושרת, רק מרק, ו
ענק
רפואה שלמה.

חחחחחחחח...

יש לו מזל שהוא לא קטין אחרת הייתי דורשת גם פנקס חיסונים ואישור מרופא הילדים.

אiר1

New member
פשושית - הנה תרופת סבתא + המלצה שלי ../images/Emo184.gif

לגבי שיעול - דבש. וכמה שיותר. בכל הזדמנות, קחי כפית. מאד עוזר נגד שיעול, והרבה יותר יעיל, מכל סירופ שקיים בשוק. לגבי נזלת - ויטמין C + אבץ. אפשר לקנות כל אחד מהם בנפרד בבית המרקחת, בכדורים (או סירופ לילדים). האבץ מגיע גם עם כדורי מציצה. יש גם כאלו לבליעה - תלוי מה ההעדפה שלך (אני מעדיפה לבליעה, כי הכדור למציצה סתם מטריד מתחת ללשון ואין לי סבלנות לחכות עד שהוא ייגמר...). השילוב של שני הויטמינים הללו משפיע תוך כרבע שעה, ומספק כ-4 שעות של שקט תעשייתי. מאד מומלץ (ולא, אל תגידי לי שאת אוכלת פירות הדר, זה לא, כלל לא, בפירוש לא אותו דבר!) אגב, גם אני משופעת. עוד אגב - כדאי לדעת, שתקופת מחלות לגוף האדם היא גם תקופה טובה ומועילה לגוף, שכן זהו הזמן שבו הגוף משחרר מעליו את הרעלים ומתנקה
רפואה שלמה וחיבוקי גדול

למעלה