בוקר קצת עצוב...

• פותח הנושא @@
  • פורסם בתאריך

@@

New member
בוקר קצת עצוב...

לפעמים אני כ"כ מאוכזבת מעצמי, שבא לי לדפוק ת´ראש בקיר. אני כ"כ אוהבת את אמא שלי אבל גם דואגת להכאיב לה מידי פעם. היה לי ריב רציני עם אמא שלי הבוקר, כ"כ מכוער מצידי, ועכשיו? היא לא רוצה לדבר איתי, אני אוהבת אותה ואני מצטערת על ההתנהגות שלי, אבל היא לא רוצה לשמוע סליחה ממני ובצדק. אז לא נראה לי שאני אבלה פה היום, בקושי סחבתי את עצמי לעבודה. לא בא לי לדבר או לראות אף אחד, רוצה להיות לבד, ככה זה עושים משהו לא טוב ואז מחפשים את הלבד, "ממש נהדר מצידי" שיהיה לכם יום טוב

מאמי אך אחד לא מושלם../images/Emo46.gif

אותך,
אותך,
אותך, ושולחת לך
.

@@

New member
תודה מתוקה שלי

את צודקת, אף אחד לא מושלם אבל זה עדין לא מקנה לנו להתנהג בצורה מכוערת.

בת ה י ם

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

מדען אחד, חי כל הזמן מודאג מבעיות העולם, והיה נחוש בדעתו למצוא להן פתרון. הוא העביר ימים ולילות במעבדה שלו כדי למצוא תשובות לספקות שלו. יום אחד, בנו בן ה-7 פלש למקום ההתבודדות שלו, נחוש לעזור לו בעבודתו. המדען, עצבני בגלל ההפרעה, ניסה שהילד ילך למקום אחר. כשראה שזה בלתי אפשרי להוציא אותו משם, חיפש משהו שיוכל לספק לילד תעסוקה, ויסיח את דעתו. הוא הוציא מאיזו חוברת דף עם מפת העולם, גזר אותה להמון חתיכות, ונתן לילד יחד עם גליל נייר דבק, ואמר לו: "אתה אוהב פאזלים, נכון? אז אני אתן לך את העולם לתקן, הנה העולם כולו מפורק, נראה אם אתה יכול לתקן. תעשה את זה לבד לבד". הוא חשב שלילד ייקח ימים עד שיצליח להרכיב את המפה, אבל כמה שעות לאחר מכן, כבר שמע את קולו של בנו קורא לו ברוגע "אבא, סיימתי, הצלחתי להרכיב הכל". בהתחלה, האב לא האמין: זה לא ייתכן, שבגיל שבע יוכל הילד להרכיב מחדש מפה שמימיו לא ראה!!! אבל הוא הניח את רשימותיו, וניגש לבנו, כשהוא בטוח שהוא הולך לראות עבודה מבולגנת... להפתעתו, המפה הייתה מושלמת, כל החתיכות היו במקומן. איך זה ייתכן? איך הוא עשה את זה? "אתה לא ידעת איך נראה העולם", אמר המדען לבנו, "איך הצלחת?" "אבא", אמר לו הילד, "אני אמנם לא ידעתי איך נראה העולם, אבל כאשר תלשת את הדף מן החוברת, ראיתי שבצדו השני יש תמונה של אדם. כשנתת לי את העולם לתקן, אני ניסיתי, אבל לא הצלחתי. זה היה הרגע שבו נזכרתי בתמונה של האדם מהצד השני, הפכתי את כל החתיכות, והתחלתי לתקן את האדם, שאני יודע איך הוא אמור להיות. כשהצלחתי לתקן את האדם, הפכתי אותו, וראיתי שהצלחתי לתקן את העולם לא יודעת למה צרפתי את זה דוקא לך..... ילדונת.....גם כשאנחנו כועסים אנחנו עדיין אוהבים !!! (בת מזוית אחרת)

@@

New member
איך שאת מקסימה

זה שאני כבר מחייכת עכשיו
זה כבר טוב. תודה יקירה שלי, הייתי זקוקה לזה

ריקי המקסימה מה לעשות

מה לעשות אנחנו בני אדם ולא שזה מצדיק אבל תמיד תמיד אנחנו מוציאות את העצבים שלנו על מי? רק על אלה שבאמת באמת אכפת להם מאיתנו ובאמת באמת אוהבים אותנו נכון לא מגיע לה אבל אמא כמו כל אמא ובעיקר אמא שלך בטוח תסלח לך תני לה להרגע ואל תחכי הרבה תתקשרי כל הזמן ותגידי לה ככה שאם היא לא רוצה שלא תסלח אבל לפחות תדעי אמא שאת הכי יקרה לי בעולם אותך ורק אותך אני אוהבת יותר מכולם (אני מקווה שהיא לא תסגור ותקשיב) ואני יודעת שאת היחידה שבאמת דואגת לי אני אוהבת אותך אמא אל תסלחי אבל רק שתדעי אני אוהבת אותך ריקוש בהצלחה ואם תרצי אני ידבר איתה אוהבת אוהבת אוהבת

Queen Of Love

New member
מסכימה עם נופר ../images/Emo45.gif

ריקוש יפה שלי, אל תרגישי רע, זה קורה אנחנו בני אדם, ולכל אחד יש התפרצויות מפעם לפעם וכמו שנופר אמרה אנחנו מוציאים אותן דווקא על הקרובים לנו. אבל זו אימך אחרי הכל, ואני בטוחה שהכל יסתדר בסוף.

@@

New member
תודה נופרי

מזל שיש לי אותכם את מעלים חיוך על שפתיי. אני חושבת שעכשיו היא לא תרצה לשמוע ממני ובצדק!!! אני אתן לה להרגע , אני חושבת שאני ארשום לה מכתב. אני יודעת שהיא אוהבת אותי ושהיא תסלח לי, אבל לי קשה לסלוח לעצמי

GALI02

New member
ריקוש. אני כל כך מבינה אותך

אבל בסוף את תראי שהיא תקשיב לך ותסלח לך. היא אמא שלך. מי תסלח לך ותבין אותך אם לא היא?!
אני אוהבת אותך ואת תראי שהכל ייסתדר בסוף

@@

New member
לכולכן ../images/Emo25.gif

נוצה, נופר, בת הים, רוז, לירי וגילי תודה רבה מכל ה
, אני ממש מודה לכם כי העלתם חיוך על פניי
אני בטוחה שהכל יסתדר אלפי
אוה
ת אותכן, חברות מקסימות

Queen Of Love

New member
../images/Emo140.gif ../images/Emo26.gifלריקוש!

אני רוצה לשמוע שהכול הסתדר ושהיו המון אבל המון...
חיבוקים ונשיקות! טוף?, תעדכנו אותנו.

תגידי לי מזה את לא סולחת לעצמך

האמת באמת אל תסלחי לעצמך ככה אולי תחשבי פעמיים לפני שאת מוציאה בפעם הבאה אבל מתוקה שלי וזה העיקר אם אלוקים סולח לנו מי אנחנו הבני אדם שלא נסלח אוהבת אוהבת אוהבת

Queen Of Love

New member
ריקוש...

לא בוכים על
שנשפך, הכי חשוב זה שתלמדי מזה להבא. יהיה טוב, אל תחמירי עם עצמך
, כל אחד עושה טעיות, החכמה היא ללמוד מהטעיות
שאנחנו עושים.

@@

New member
בא לי לאכול אותכן...

מרוב שאתן מתוקות, תודה יקירות שלי. אל תדאגו, יש לי אמא מיוחדת, לבת שלה בטח שהיא תסלח, אני החמצן שלה, ואני? באמת באמת אחשוב טוב עם עצמי, איך אני מונעת מעצמי שזה לא יקרה להבא. אמרתי לכן שאני חולה עליכן????????????. מתה עלייכםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

למעלה