בוקר צח הריח הנקי של הגשם והשילוב של סוף השבוע שפתח עושה לי נעים בגב :) יום חמים ונעים
מ מתולתלת30 New member 6/1/11 #1 בוקר צח ../images/Emo182.gif../images/Emo113.gif הריח הנקי של הגשם והשילוב של סוף השבוע שפתח עושה לי נעים בגב יום חמים ונעים
בוקר צח ../images/Emo182.gif../images/Emo113.gif הריח הנקי של הגשם והשילוב של סוף השבוע שפתח עושה לי נעים בגב יום חמים ונעים
י יערית New member 6/1/11 #2 בוקר אור <חם בבית> ../images/Emo204.gif../images/Emo42.gif הנה זה בא אוטוטו הסופ"ש הזה שחיכיתי לו כ"כ- אחרי השיר היפה שלך, מקדישה לך שיר שמאד אהבתי לפני עשור שנים, הוא חגג אצלי ואני אצלו ) יום חמישי אחרון לשבוע עבודה
בוקר אור <חם בבית> ../images/Emo204.gif../images/Emo42.gif הנה זה בא אוטוטו הסופ"ש הזה שחיכיתי לו כ"כ- אחרי השיר היפה שלך, מקדישה לך שיר שמאד אהבתי לפני עשור שנים, הוא חגג אצלי ואני אצלו ) יום חמישי אחרון לשבוע עבודה
מ מזי קמיקזי New member 6/1/11 #3 בוקר חמישי של הצטדדות ../images/Emo4.gif../images/Emo193.gif../images/Emo184.gif מי בא תחרות ארמונות טישו? הנה שלי לבוקר האפור הזה קסטילייייייייייייייייייית.... להבדיל מימך אתמול ישנתי כמו תינוקת על היסטפד בזכות הנוזל האדום
בוקר חמישי של הצטדדות ../images/Emo4.gif../images/Emo193.gif../images/Emo184.gif מי בא תחרות ארמונות טישו? הנה שלי לבוקר האפור הזה קסטילייייייייייייייייייית.... להבדיל מימך אתמול ישנתי כמו תינוקת על היסטפד בזכות הנוזל האדום
י יערית New member 6/1/11 #4 זה לא נגמר גם אצלי ) וכנראה כפי שאמרת- אנימושפעת מטיטניום והקיבה שלי חסינה בפני היסטפדים למינהם-אבל לוקחת סירופ מגעילללל לשיעול וזה לא יאמי בכלל, אבל מאפשר לילה שקט הרבה בריאות מצ'ודדת נוספת שיר בוטיק הבאת לנו
זה לא נגמר גם אצלי ) וכנראה כפי שאמרת- אנימושפעת מטיטניום והקיבה שלי חסינה בפני היסטפדים למינהם-אבל לוקחת סירופ מגעילללל לשיעול וזה לא יאמי בכלל, אבל מאפשר לילה שקט הרבה בריאות מצ'ודדת נוספת שיר בוטיק הבאת לנו
N NoaModiin New member 6/1/11 #5 החלמה מהירה ../images/Emo24.gif צינון לא בא לי טוב אף פעם... שקלת לעשות חיסון ?
N NoaModiin New member 6/1/11 #6 חמשישי מהנה ביותר../images/Emo99.gif אין כמו סופ"ש שמתחיל בחמישי ונגמר במוצ"ש במיוחד סופ"ש כזה שמלא ריגושים, אהבה וחברים ועוד יותר מזה -כלה מדהימה וחיים חדשים לחיי חיים חדשים
חמשישי מהנה ביותר../images/Emo99.gif אין כמו סופ"ש שמתחיל בחמישי ונגמר במוצ"ש במיוחד סופ"ש כזה שמלא ריגושים, אהבה וחברים ועוד יותר מזה -כלה מדהימה וחיים חדשים לחיי חיים חדשים