בוקר צח ורענן

בוקר צח ורענן

שאלה אליכן, בנות הפורום. האם קיים פורום של הקהילה, של נשים 50 + ? אני מרגישה, לעתים, שהפורום המקסים הזה לא עונה על סוג השאלות שכרגע בוערות לי, למרות שאני מחבבת את המקום החם הזה שבניתן פה. יום נפלא לכולנו.

גילי Gili1

New member
או של 40+

גם אני, כמי שעברה את גיל 40, מחפשת מקום בו יהיו יותר כאלו שדומות לי, נראה לי שתחומי עניין רבים בכל זאת קצת שונים בין הגילאים השונים. היש כזה? מישהו יודע?

סליחה על השאלה..

למי בדיוק אתן מחכות?? אולי תעלו נושאים שמעניינים אתכן? ואולי אפילו אנחנו - שכבת הגיל הצעיר יותר, נמצא עניין בנושאים היותר קרובים ללבכן? שווה לנסות! ערב טוב.

אני בבעיה ../images/Emo13.gif

אין לי שאלה ספציפית שמטרידה אותי, כך שאני לא יודעת במה אתן, שכבת הגיל הצעירה, כפי שכינית זאת, יכולות להתעניין. אני רק יודעת, שאני מוטרדת מהעובדה שאני לא מוצאת בפורום הזה בנות גילי, על מנת לשוחח איתן על איך קיבלו הילדים שלי, לדוגמא, את המהפך שעשיתי, אחרי כל כך הרבה שנות נישואין, בשונה, מאיך קיבלו ההורים שלכן את העובדה שבחרתן לחיות עם בנות זוג, ועוד נושאים שמעניינים, ככל הנראה, את בנות גילי. לי,חשוב לשמוע את הניסיון של נשים אחרות שחוו חוויה דומה לשלי. שבת שלום לכל נשות הפורום.

שבת שלום גם לך

בפורום הורות הומולסבית ישנן נשים אשר חוו חוויה דומה לשלך. יש שם לא מעט נשים בסביבות 40+. אולי שם תוכלי להתייעץ. רק טוב.

למעלה