בוקר-צהריים-ערב.

• פותח הנושא t@li
  • פורסם בתאריך

t@li

New member
בוקר-צהריים-ערב.

סתם רעיון נחמד. הרכיבו לכם סדר יום משירים.
ודוגמא {קצת לא משהו} בתור התחלה: בוקר - פרדי על הבוקר צהריים - קוק בצהריים (חרא של הרגל) ערב - ערב כחול עמוק (שמים לב שעלה לי הרעיון תוך כדי זמזום נטאשה?
) יאללה חבר´ה, שרשרו במרץ!

אממ..

נראה לי די מיותר, כי רדיו בלהבלה זה בערך לפי השעות של היום, כל בנאדם מתאים את עצמו לפי השעה של היום והמצברוח באותה השעה. אז בעצם אפשר לחלק את זה בקלות פרדי- בוקר הפי וקסמן- צהריים שץ- ערב ליזה- לילה אממ..זהו.

t@li

New member
../images/Emo13.gif

יאפה.. ועכשיו, *קול של מורה לפיתוח קול רוסייה* לפתייח!

exit_from_here

New member
את יכולה לכתוב גם שם../images/Emo8.gif

איזה כיף שמזמינים אותך לפורום שבחיים לא היית בו ואתה רואה בו שרשור על הלהקה האהובה עלייך שאתה מנהל את הפורום שלה...

exit_from_here

New member
אני אנסה בלי נטאשה

בוקר-"השמש יורדת והשמש עולה"-אני מאוהב בבחורה מבת ים/פונץ´ צהריים-לא יכול בלי קוק בצהריים מה תעשו לי?! ערב-אני מנסה לבחור אחד

ושלי...

בוקר- בוקר טוב עולם צהריים- כשתמי עוברת דירה ערב- קיירלס וויספר (סתם בחירה אינטואטיבית) =)

פ י י

New member
יש לי יש לי יש לי

בוקר - 4 לפנות בוקר צהריים - בצוהרי היום הכל צבוע אדום ערב - הנה עוד ערב אבוד לילה - רכבת לילה לקהיר וגם "בוקר, צהריים, ערב - והיום נגמר" (מתוך עוד שבת של טיפקס).

קוציני

New member
גם לי יש סדר יום

1.wake up it´s a beutifull mornning 2.brakfast in america - supertramp 3.sunny afternoon - kinks 4. one night in bangkok - mory head

הנה שלי:

בוקר- ביום שמש יפה ("ביום שמש יפה אני קם מאוחר ופותח חלון לרחוב...") צהריים- בואי (לא יודעת למה...) ערב- כשהקיץ יבוא- עברי לידר... לילה- מן החשכה- דני רובס היא לא דומה- ארכדי דוכין (היא לא רואה, אני כאן כל הלילה עומד בצד ומסתכל...) לילה טוב אירופה- דנה אינטרנשיונל משהו אמיתי- עברי לידר (ואז בלילה, איפה הילדה שלי הלכה ועם מי היא מסתובבת...)

המממ

New member
קצת משלי.

1."wake up it´s a beautiful morning" (לא העתקתי, חשבתי על זה בעצמי). 2. "אתמול בחמש אחר הצהריים..."- גן סגור. 3. "nights in white satin". זה לא שאלה השירים שאני שומעת בשעות אלה של היום, אבל הם פשוט שירים שאני אוהבת ומתאימים... אגב, קוציני, אתה אוהב את סופרטראמפ? אני מחבבת אותם מאוד...
יומטוב ושקט שיהיה לנו!

קוציני

New member
חולה עליהם

כשהשיר ההגיוני שלהם יצא לאויר העולם אני זוכר בתור ילד את האטרף שהשיר הזה יצר הוא היה בראש המצעד שבועות רבים בלי שאף שיר הצליח לגעת בו היו ימים ...

אתנה34

New member
ועוד סדר יום

כבר אחרי חצות עוד לא כיבו את הירח ארבע לפנות בוקר לא נרדמת שבת בבוקר יום יפה ו בוקר טוב לך ריזעלע בחצי היום מדי הקרב עליך ן בקסבה בחצי היום כשהשוק פתוח הייתי ככה סתם הולך אחרי השקיעה בשדה ערב על אבטיחים יורד ו כבר קראנו את עיתון הערב לילה לילה היא רוקדת לצלילי הבגלמה קול אורלוגין קורא חצות לכו לישון כבר מאוחר כואב לי כבר הראש......

למעלה