בוקר- צהריים טובים

ufo11

New member
בוקר טוב מתוקה:))) ובוקר טוב לכולכם

מה שלומכם היום? מקווה שהכל בסדר.

qt1

New member
צהריים טובים ../images/Emo42.gif../images/Emo24.gif

הכל טוף מושי , איך אצלכם? ים של חומר ללמוד במהלך סופשבוע
וממש ממש אין לי חשק
. אני מעודדת את עצמי מפני שאוטוטו נגמרת השנה! חוצ'מזה צריכה לבשל לשבת בערב, נזרוק איזה
(אין עוף אז שמתי פרה באייקון) לתנור ו"יאללה בלאגן"!!! אה , היה פה מאלף כלבים שניסה לאלף את מי חמוד שכאמור לא רואה...
חבל חבל חבל שאין לי מצלמת וידאו , הייתי זוכה בג'יפ אצל יגאל שילון...
אפילו
. שבת שלום

ufo11

New member
חחחחחחחחחחח:)))) אצלנו הכל בסדר

תודה:)) יאללה נו, עוד קצת ומסיימת ללמוד.. וזה היה עד כדי כך מצחיק האילוף?

qt1

New member
באילוף??? U אנל'א יודעת איך לתאר...

נתחיל בזה שמדובר במאלף בעל מבטא אנגלוסקסי שקורא למי חמוד "בואי רגלי" מי חמוד לא רצה לבואי לשום מקום איתו... הוא רצה רק איתי, המאלף נתן לו מלא צ'ופרים ומי חמוד אכל בכייף אבל לא הסכים ללכת איתו לשומקום, עמד במקום! כאילו שמישהו מיסמר אותו למדרכה. צריך לצלם כאלה מצבים כדי להבין את הדברים, בינתיים אין לי מאלף וה
ימשיך להתקל בדברים עד שנמצא אחד שלא יגרום לו למשבר זהות מיני בנוסף לשאר הבעיות שכבר יש לו למי חמוד.
בקשר ללימודים , שנה הבאה אני ממשיכה , מסיימת השנה למוסמך , ממשיכה או לבכיר או לאבחון בצבעים...

Blueberry Kiss

New member
לא הבנתי...

למי חמוד יש נטיות מיניות הומוסקסואליות? הוא כלב גאה? אף פעם לא שמעתי על דבר כזה.

qt1

New member
חיים גם אתה לא הבנת../images/Emo35.gif

כי מותק לא הבינה ואני שואלת את עצמי איך להסביר איזה בלאגן הלך כאן... אגב,ההסכם היה כזה - אם האילוף נראה לי , הוא מקבל תשלום על "השיעור" , אם לא - נפרדים לשלום
הביטחון העצמי של אנשים מדהים
, אתה רואה שהכלב פוחד ממך , אתה רואה שהוא לא מוכן לזוז מהמקום ואתה שואל מתי "השיעור הבא"? אמרתי בלי שום בושה -"תן לחשוב על מה שהיה כאן היום , תן להתיעץ , נהיה בקשר בכל מקרה , תודה ושבת שלום." לא יודעת... יש אנשים מאוד מוזרים , אבל אנ'לא מתכוונת לחנך אף'חד חוץ ממי חמוד מלהתקל בחפצים ולמשוך אותי לכביש. הייתי מובנת יותר הפעם

qt1

New member
../images/Emo8.gif אני יודעת ... הפסדתי ../images/Emo73.gif

בפעם הבאה מצלמת ושולחת , זה יהיה עולמי!!!
ושבת שלום גם לך חיים יקר...

למעלה