בוקר עם יום חדש

WinWin8

New member
ואוווווו מורה ואם בישראל../images/Emo249.gif

מוריד בפניף את הכומתה... מקצוע שבכל העולם, כולל מדינות עולם שלישי נחשב למקצוע מכובד ומכניס. בישראל הוא מקצוע כפוי טובה שהתמורה עומדת ביחס הפוך לחשיבות של החינוך ולהשקעה הנדרשת. מקצוע שמתאים [כמו לאנשי קבע] רק לכאלה שעושים אותו מתחושת שליחות אמיתית. בזמנו הייתי מאוהב במורה שלי למדעים. כל השיעור הייתי מדמיין אותה במצבים אירוטיים וזה היה מטריף אותי. לדמיין את המורה שלך, זו החננה עם המשקפיים והקול המאנפף מ----ת זה כמו לדמיין את ההורים שלך עושים אהבה...

שרשירית

New member
לו רק היית...

במקרה ההתמחות שלי היא מדעים. בוא נקווה שבכיתה ג' הם לא חושבים על הדברים האלה.

WinWin8

New member
מוכן להיות זבוב על הקיר

בכיתתך. וה עוד בלי שדיברנתי על הראי [להציץ מתחת לחצאית..] אךךךךךךך היו ימים...

וואלה10

New member
מלחמות ?

וואי וואי כמה חזיתות ! בדרך כלל איש של הכל יעבור ויסתדר אבל אין ברירה וגם מנסה להלחם שצריך . יש הטוענים שאני לא עושה מספיק לעצמי או לקרובי ולא נילחם בכלל אבל לומד לאט לאט
בעבודה כל זמן יד על הדופק , תסתובב ינסו להעלים או " ניבדוק " , סוג של לשבת בתצפית ולבדוק ולשמוע מה קורה .

Rtitan

New member
מנסה תמיד למצוא את הדרך לדבר ולפתור...

קונפליקטים בדרכים מוסכמות. מלחמות בעיני לא מובילות לשום מקום - הבעיה היא שלא פעם אחרים מפרשים את הגישה הזו כחולשה - ואז צריכים להוריד כפפות ובכמה חבטות מכוונות היטב להבהיר להם שלהיות מבין ולדעת לראות את העולם והקונפליקט גם דרך העיניים של האחר לא אומר שיצרו אותי בשטיחי כרמל - ויש גבול לכמה שאני מסכים ללכת לקראת. מי שמנסה לדרוך עלי ימצא אותי עונה לו ומגיב אליו בצורה שאינה מתפשרת עד שיבין. כאן בעבודה - כן, המקום מאד תחרותי ויש לא מעט... "מרפקים". אני יודע לראות את המניע של האחר בצורה כזו שלא פעם הפעולות שלהם נראות פשוט מגוחכות עד פאתטיות ואז קל לדעת היכן להבליג ולתת להם להסתבך עם עצמם ומתי צריך להניח רגל כבדה ולומר "עד כאן". יש לי שתי דוגמאות חיות במעבדה לבני אדם מאד כוחניים שבגדול עובדים פול-גז-בניוטרל...
. יש מקומות שהם אני מעדיף לוותר כי ההפסד יהיה קטן ופחות משמעותי מהתחושות הקשות שילוו מאבק מכוער.

למעלה