בוקר עם יום חדש

א פרסקי

New member
בוקר עם יום חדש

כמה אתם נלחמים על מה שמגיע לכם? האם בעבודה יש לכם מלחמות אינטריגות? האם בחיי היום יום גם יש לכם מלחמות או שאתם בכלל אנשי שלום (עכשיו) גם הם נלחמים

בוקר טוב../images/Emo13.gif

לאחרונה אני מוצאת את עצמי נלחמת על המגיע לי /לבת שלי (מול הגרוש)- אבל עושה את זה רק בדרכים כשרות -טובת הילדה עומדת בראש והחוק . אגב אם הוא לא היה נלחם לא הייתי צריכה להשיב מלחמה... מה גם שבסופו של דבר הגענו לנקות התחלה אז המלחמה הייתה מיותרת -בזבוז אנרגיה -וגם אמרתי לו את זה.. ביום יום אין לי מלחמות בעבודה למזלי -אבל תחרות תמיד קיימת ...עושה את שלי על הצד הטוב ביותר (כנראה שזה עובד

יערית

New member
אשת שלום אנוכי -בוקר טוב../images/Emo96.gif

אם אני רוצה להזיז הרים או להלחם עבור הילדים שלי... אני כבר לא שוורה- אני לביאה שמוציאה עשן מהנחריים ! לא אוהבת מריבות וזה קורה לא אוהבת אינטריגות וגם זה קורה בחיי היום יום אני נלחמת מול המראה :)) הכלי נשק שלי כרגע ברגיעה
<בעבר היתה לי פינה קבועה בפורום השכן- הפינה לשירותכם, הייתי מקדישה שירים, אז הנה גם פה מקדישה הבוקר שיר...>

יערית

New member
נינט בשיר נוגע..

אם תבוא מתוך הפחד איך אמצא לי שוב מקום בליבך אל ליבי כמו גלים שבים מדרך חוף רחוק ומסוכן גם אני למולך אם תבוא מתוך הכעס לא תוכל אותי לראות מחכה, מקווה ואנחנו סוג של יחד כך אמרת לי תמיד עוד מעט אבוא לקחת ותבין שאנחנו סוג של יחד כך אמרת לי תמיד עוד מעט אבוא לקחת ותבין אם תבוא מתוך העצב לא תהיה בך תקווה בשבילי, בשבילך כמו פרפר חסר כנפיים מתקרב אל מנורה גם אני לידך ואנחנו סוג של יחד כך אמרת לי תמיד עוד מעט תבוא לקחת ותבין שאנחנו סוג של יחד כך אמרת לי תמיד עוד מעט תבוא לקחת ותבין רק עכשיו אני יודעת מה לקחת בי איתך לתמיד, מעכשיו

בוקר בוקר

לרוב רגועה עם נטייה קלה לעצבים רדודים . . . אבל אם זה משהו מאוד מהותי ומנוגד לערכים שלי וכמובן נוגע בי באופן אישי אז בהחלט נלחמת להשיג את מה שצריך, בפרט אם זה קשור לילד שלי. יש לי במשך כל היום בעבודה מלחמות אינסופיות עם העובדים, מבקרים, בירוקרטיה, בכלל אני מסיימת יום עבודה כאילו סיימתי זה עתה מלחמת עולם . . .

WinWin8

New member
האם "אצלנו" בעבודה יש מלחמות?

יש ויש וגם אינטריגות לא חסר. ההבדל שאצלנו יודעים בברור מי הרעים ומי הטובים . מי נגד מי..

שלום שלום...

לא מוותר אבל לא בכל מחיר. תמיד אעדיף שת השקט התעשייתי ולפעמים המזוייף על-פני מלחמה... אבל עד לרגע בו מערערים על היושר שלי. כמו אתמול - הבולגרי שאב ממני השראה שהצדק חייב לנצח
come on United...fuck Liverpool בעבודה תמיד יש אינטריגות...צריך/חובה לדעת עם מי 'להסתובב' ועם מי 'להתחבר'.

אשת שלום עם ביטחון ../images/Emo104.gif

עד שזה מגיע לילדים שלי ואז אני נעשית בולדוזר (שלא מפנה התנחלויות או היאחזויות בלתי חוקיות)
לרוב אני מנסה בדרכי נועם אך מודה ומתוודה שכשלא הולך לי, אני לרוב מוותרת...
בכל הקשור לפרנסה, למדתי שהכי טוב לחכות עד שאני במחזור ואז לתת להורמונים ללכת במקומי

kleo patra

New member
תלוי במצב רוח שלי

יש ימים ויש ימים- בבית בדרך כלל אין מלחמות
עם הגרוש יש שלום כבר שנתיים
בעבודה אין ממש אינטריגות בין העובדים- כל אחד בתחום שלו מול הבוס
עדיין לא מיצתה איתי את הדין, מחכה לאחר החג, ומקווה שהקריזות שלי יהיו על סף |פיצוץ| ואז אני אהיה מרוצה

בוקר טוב../images/Emo178.gif

תעצרו את הכל, אני רוצה לרדת מהרכבת הזאת..... מלחמות- לא אוהבת, חייבת לומר שאין לי ברירה כי כמעט בכל החזיתות זה מגיע בזמן האחרון.... משתדלת תמיד בדרכי נועם, אבל כשאין ברירה- אין ברירה ואז או אז...האמזונה שבי יוצאת לחופשי, עם כל הקומלפלט- קשת וחץ, סוסים דוהרים ושאר ירקות. רק באהבה יש נחת.

holabo

New member
הלוואי

והיתה בי קצת יותר רוח מלחמה לא נלחמת על כלום. או שאולי, עוד לא יצא לי להתקל בנושא שהוציא את האמזונה שבי. או שאולי הכל בא לי בקלות, ואין על מה להילחם או שאולי נילחמת בלי סוף, אבל לא ממש יודעת באותו הרגע שאני במלחמה או שאולי לוותר זה סוג של אסטרטגיה חדשה שפיתחתי. בקרוב הספר.

שרשירית

New member
היום יותר מתמיד אני נוטה לעגל פינות

לא נכנסת מראש למקום מבעבע שהוא לא שלי. לא מחפשת להילחם בטחנות רוח, לא נמשכת אחרי הדם. נהנית מהשקט. אם יש משהו שהוא מספיק חשוב לי ונדמה לי שנעשה לי עוול או שיש אפלייה או שאני יכולה להשיגו, קשה יהיה לעצור אותי. בעבודה יש לישקט, אני אדון לעצמי. אבל קניתי לעצמי את השקט הזה בעבודה קשה. אין לי מלחמות, יש שקט וטוב לי.

WinWin8

New member
מלחמות כבר לא קורות בחורף

אפילו לנו קצת קר בשביל לשנוא מלחמות כבר לא קורות בחורף אפילו לנו קצת קר בשביל כבוש מלחמות כבר לא קורת בקיץ אפילו לנו קצת חם בשביל לשנוא היי אתה , גיבור גדול בוא והראה שאתה יכול זו לא חוכמה להיות חזק רק במלחמה בוא והראה קצת חיבה אהבתי את מה שכתבת. מקדיש לך את השיר הנפלא של נחום היימן בביצוע המהמם של סי היימן. הלוואי עלי כזו שלמות. אגב, במה את עובדת ? בספריה? שכזה שקט לך?

שרשירית

New member
אמנם הספריה ממש צמודה אלי אבל

אני מחנכת כיתה ג'. ואתה לא יכול לתאר לך כמה רעש יש כשכולם רצים לכיתות לאחר ההפסקה. השקט שלי הוא ממש לא חיצוני, אני אוהבת את הרעש, את החיים, את האנרגיה שיש בילדים. לעבוד עם ילדים זה פרדוקס - מצד אחד מתיש אותך (בחיי שהיום כמעט ותליתי את אחד הילדים על הפלורסנט) אבל מצד שני ממלא באנרגיות ומשאיר אותנו צעירים. השקט שלי הוא לא חיצוני אלא פנימי. אני בכל בוקר בוחרת היות במקום בו אני נמצאת ובכל בוקר אני כמה לעבודה בהתלהבות רבה (חוץ מביוני, אז גם אני רוצה שזה כבר ייגמר). השקט של משהו שמסתדר באופן מושלם, ממש כמו פאזל. ועכשיו אני חייבת לרוץ יש לי אסיפת הורים שאני מעבירה. גם כן כאב ראש לא קטן.

למעלה