בוקר נפלא

sitvaniyot

New member
אני כותבת, סימן שאני בריאה..

אבל הבריאות היא בראש. מי שלא לחוץ ויש לו עיסוקים המענינים (אותו) יהיה בריא. גברים חולים יותר מנשים, הם גם יותר לחוצים, יש להם דאגות פרנסה ואחריות לקיום המשפחה. אשה שלא מרוצה מעבודתה, יכולה להחליף אותה ביתר קלות מגבר כי היא מביאה את המשכורת הנוספת ולא את אמצעי הקיום העיקרי של המשפחה. מי שלא עסוק, רק מהבטלה נכנס לדיכי. הסיכון של הנשים הוא בכך שמרוב עיסוקים שיש להן סביב הבית, המשפחה והעבודה, אין להן את הלוקסוס של לדאוג לבריאותן ולכן הן הולכות פחות לרופאים. זה לא מהראש שלי, זה מה שמראים המחקרים בנושא. גם אני לא אוהבת את הרעש בחתונות. אבל אין ברירה, צריך לסבול את זה. לא נעים לעזוב מוקדם כי זה מעליב את המארחים. אני לא כל כך בטוחה שזה מה שהצעירים אוהבים, הבעיה היא ברמקולים שקשה לכוון את הדציבלים לגובה האורחים יוכלו לשמוע בשטחים הגדולים של אולמי החתונות עם הרעש שכמה מאות מוזמנים עושים. הייתי בחתונות שבהן בזמן האוכל היתה מוזיקה שקטה ורגועה ובין המנות המוזיקה לריקודים געשה, אבל בגלל ההפסקות השקטות זה היה ממש נסבל.

בוקר טוב החתונות הרועשות

הן נורמה שכולם מתפשרים איתה. לפי דעתי המארגנים צריכים לקחת בחשבון את צרכי המוזמנים ולתכנן את האירועים בהתאם. לבנו עם תושבי שדרות. בצפון תקריות האש מסתיימות בזה שהצד השני מבקש הפסקת אש. לכך צריך להגיע גם בדרום. הנכדה שלי נסעה להודו. צילמתי לה את כל המסמכים שיהיה לה העתק במקרה של אובדן. את הדולרים לא צילמתי, כי אחרי אובדנם הצילום כבר לא יעזור.

עמליה3

New member
בוקר טוב

סתיונית תודה לברכות. וליצחק שתחזור מהר נכדתך- כנראה שזה (הודו) חלק ממסלול ההתבגרות של נכדנו- ,ילדינו עשו מסלול אחר:אמריקה ו...חזרו בשלום ארצה. עם המוסיקה בחתונות אי אפשר להסכים. בנותי דאגו שלא יהיה רעש. הגדילה בתי שהתחתנה לפני כארבע שנים, היא אמרה לתקליטן שאם יגביר את המוסיקה לפי דרישת הצדדים האחרים באירוע : שיחפש מי שישלם לו. וזה עזר. כשרוקדים המוסיקה על רחבת הריקודים רועשת כי לשם מכוונים הרמקולים, אך אם בעל השמחה דורש כיוון נכון של המוסיקה יוכלו כל הצדדים לבוא על סיפוקם. אתמול נפגשתי עם החברים שהזמינו אותנו לאירוע הרועש הם מאד דאגו לשלומי כשראו שהרגשתי ברע ואמרו שגם הם (הסבים בבר מצווה)הלכו אחרי האוכל. אני הלכתי לפני המנה הראשונה והרגשתי כניצולה. היום יש לי תור לקרדיולוג שלי שאולי יתן לי משהואו שיעזור להחזיר את הדופק לסדר. שיהיה לנו יום מצוין. מצרפת מצגת מצוינת שקיבלתי. זיקוקים במוסקבה.

בוקר טוב לכל אלה שכבר פה.../images/Emo140.gif

אתמול אפילו לא הספקתי להיכנס ל-
שלנו כדי לומר לפחות בוקר טוב, הייתי עסוקה מאד כל היום, בערב הספקתי לראות את כל מה שהלך פה במשך היום, אבל שוב , אתם יודעים איך זה, אפילו שאני כבר לבד בבית, צצים כל מיני נושאים בלתי מתוכננים שלא מאפשרים לי להתפנות ולהגיב. גם היום הוא יום כזה עמוס, עוד מעט אני יוצאת ליום הלימודים שלי, ומשם ישר לעיסוקים נוספים, עד הערב,מה לעשות, יש גם ימים כאלה. תהיו לי כולכם בריאים חזקים ומאושרים. כל היתר ממש לא חשוב. להתראות.

אדזה

New member
צהריים טובים לכולם

שמחה לראות אתכם בפורום כל אחד ועיסוקיו הוא.העיקר כמו שכולנו מקווים ומאחלים לכולם רק בריאות ויכולת לתפקד.מעבירה לכם משהו שקיבלתי באימייל זה עתה וזה ממש חמוד לדעתי. תרפפ"ו. אותה שנה מסתורית שנמצאת איפה שהוא בין "פעם" לבין "פעם ממש מזמן". האמנם? האם מישהו באמת ישב פעם וחישב מתי הייתה שנת תרפפ"ו? מסופקני. לפיכך, התחלתי לחשב מתי הייתה שנת תרפפ"ו. היום אנחנו בשנת 2006, שנת תשס"ו. איך הופכים משנה עברית לשנה לועזית? מחשבים בגימטריה את הערך של השנה העברית ומוסיפים 1240: תשס"ו=(ת=400)+(ש=300)+(ס=60)+(ו=6)= סה"כ 766. נוסיף 1240 = שנת 2006 לספירה. עכשיו, שימו לב לתגלית המאה: תרפפ"ו= (ת=400)+(ר=200)+(פ=80)+(פ=80)+(ו=6)= 766. נוסיף 1240 = שנת 2006 לספירה (!). המסקנה: ‏במשך שנים הטעו אותנו. תרפפ"ו זה לא אז, זה היום!!!

עמליה3

New member
החופש הגדול התחיל

נכדי בן שלש עשרה יצא היום לחופש הגדול ויעשה בטן גב. הקטנים יש להם קיטנה אבל גיל הביינים לא עובד עדין ולקיטנה לא הולך. אני מודאגת משעמומו. ולקיץ בנותי כבר תופסות מקום אצלי על מי אשמור קודם? סבתא אחת לכולם. (הצד השני לא משתף פעולה)

למעלה