בוקר נפלא

א)לא חשבתי שהדרישות למנהלת הפורום הזה

הם פחות ממה שציינת
ב) ואני בטח לא חושב שמנהלת הפורום הזה לא מסוגלת לעשות את כול מה שציינת עם יד אחת קשורה, אז מה זה בשבילך גם להודיע?

ש חף

New member
את זה דווקא

לא בדקו במיונים לתפוז... צריך לבדוק את זה פעם באמת

ביום של עומס אין זמן לשתות מים

בטח לא קפה וקרואסון.. היום לא יצאתי להפסקה אחת, אחרת הטלר שעובד איתי היה קורס מעומס העבודה.

ש חף

New member
יש כאלה שאין להם זמן

ויש כאלה שעבדו אבל משם הלכו לסיבוב ויצאו עם הרבה שקיות של בגדים חדשים וכוס אייס שוקו אחת :)

היתה לי הפסקה של שעתיים וחצי(יום מפוצל)

אבל אין לי מזגן באוטו אז אני מעדיף לנסוע כמה שפחות, הלכתי ברגל להורים לאכול צהריים ולנוח. היום היה ממש בית משוגעים.

ש חף

New member
אההה אז נחת באמצע

מה אתה מתבכיין?
עכשיו גיליתי שלא קניתי חולצה שרציתי מרוב דברים מחר אני הולכת לקחת אותה בא לי לבשל (איך רואים שאני בחופש...) מי מצטרף לפסטה טובה? באסה לאכול לבד

miritale

New member
אני

אישית אוהבת פסטה ברוטב שמת עם פטריות. למרות שהמאכל שהכי אוהבת הוא תפוח אדמה בתנור של אמא, הכי פשוט והכי טעים.

miritale

New member
נשמע

כיף ביותר! שקיות של בגדים ושוקו...נשמע טוב,תמיד בעד. אולי ביום שישי בבוקר שלא אעבוד אעתיק ממך את הרעיון, נשמע פינוק אמיתי ומגיע לנו לפעמים לא?

ש חף

New member
לגמרי מגיע

אני עכשיו בקטע של אקסטרה פינוק אחרי תקופה של נטו עבודה עוד מעט יבוא המסז' והים,כל אחד בתורו :)

miritale

New member
דווקא מסז'

עברתי לא מזמן, ממליצה בחום. ואין ספק שים זה אחד הדברים המופלאים ביותר, לא רק לכיף אלא להרגע,לנשום, יש בו אנרגיות נקיות וטובות. בעיקר מוקדם מאוד בבוקר. אפשר את שניהם ביחד, מסז' על הים

ש חף

New member
ודרך אגב

חייבים לתת לך הפסקה. אני גם עושה ימים כאלה של מרתון אבל זה בגלל שאני לא מוציאה את עצמי להפסקה,משוגעת מקסימום סיגריה בלחץ

אין חייבים

אני בכלל לא שואל מישהו אם אני רוצה הפסקה, זה לא שהמנהלת יושבת לי על הראש כל היום(לעומת המנהלת מכ"א). כשאין זמן לא לוקחים הפסקה.

ש חף

New member
ברור שכן

יש נהלים בסיסיים שמחייבים כל מעביד ואני מכירה אותם כי יש לי עובדים אבל לכל מקום יש את הדינאמיקה שלו הזמנים הכי טובים זה בנסיעה בדרך מפגישה לפגישה רגעים קטנים של שקט

miritale

New member
קפה וקוראסון

תמיד מוצאת להם זמן, גם ביום הכי עמוס,בעיקר לקפה. זה סוג של פינוק גם באמצע עבודה מפרכת.

אז יום עבודה עמוס אצלכם לא זהה

ליום עבודה עמוס בבנק. כשאין זמן אז אין זמן...המקסימום שאני יכול זה לשירותים.

miritale

New member
לא יודעת

איך זה אצלך אבל גם אצלי עמוס (למרות שאוהבת את העומס
) אבל לא יכולה לעבור את היום בלי הקפה שלי ההפוך המוקצף מעט, לא משנה איך אני אשיג אותו

למעלה