בוקר נפלא!

anatbit

New member
בוקר נפלא!../images/Emo42.gif

ולמה הוא נפלא? ככה סתם! יש לי שאלה: בסוף השבוע אני אמורה לקבל בפעם הראשונה לאחר הפקת הגלולות. כבר יותר משבועיים אני מסתובת עם מיחושים בבטן התחתונה- כמו הרגשה לקראת מחזור. בבדיקות החום שאני עורכת (עדיין לא בטבלה) ממוצע החום שלי הוא 36.2-36.3. פעם אחת עלה ל36.8! ופעם אחת ל36.5. שתי הפעמים היו חוקות זו מזו ולא נלוו להן עליות נוספות. עפ"י המדדים האלה בכלל לא זיהיתי את תאריכי הביוץ שלי! ולהזכירכן שוב, ביום חמישי אני אמורה לקבל.... אז מה, הגוף שלי מבצע תעלולים ושיגועים ? למרות שלא נראה לי בכלל אני בהריון (כי אחרת החום היה עולה) יש אולי סיכוי או שאני חברת מחזור יוני מוצהרת??

ענת

כמה דברים: קשה לדעת תאריך ביוץ אם לא רואים גרף אם תשימי את הנתונים שלך על הגרף אפשר יהיה לנסות ולהסיק מסקנות החום יכול לעלות ולרדת במהלך המחזור (כלומר בין ווסת לווסת). רק כשמאובחנת עליה שנמשכת אפשר לדעת שהיה ביוץ אם הוא עולה ויורד, כנראה שלא היה ביוץ עדיין אם תוכלי להעלות גרף, נוכל לנסות ולהבין את המחזור שלך אם הפסקת גלולות, הגוף משתגע קצת. על סמך מה את בטוחה שתקבלי מחזור בסוף השבוע? אם לא היה ביוץ, יתכן והמחזור יגיע יותר מאוחר ולא בשבוע הקרוב ואם היה ביוץ יש סיכוי שאת בהריון. יש כאלה שמצליח להן בחודש הראשון לאחר הפסקת גלולות ויש כאלה שלוקח להן הרבה יותר זמן. נקווה שאת שייכת לקבוצה הראשונה. לגבי כאבי הבטן, הגוף של כל אחת מתנהג אחרת. יכול להיות שאת בהריון, וככה הוא מתנהג ויכול להיות שאת לא בהריון והוא מתנהג ככה בגלל הפסקת הגלולות. יש סיכוי שאת נשארת במירוץ מאי ויש סיכוי שאת תעברי למחזור יוני. צריך סבלנות. והרבה...

קובולט

New member
בוקר אור../images/Emo39.gif

אני עדין לא בקיאה במדידות חום וכאלה אבל אצלי עם סיום הגלולות המחזור המשיך להגיע כמו עם הגלולות אני מקווה בשבילך שיהיה לך אותו דבר לא בעצם אני מקווה שתחושת הבטן שלך נכונה אז בהצלחה

anatbit

New member
../images/Emo24.gifתודה

על התשובות...נראה לי שסבלנות זה שם המשחק... לולה- אני משערת שאקבל יום חמישי- עפ"י התנהגות גופי עם גלולות.כמובן שהגוף שלי מסוגל להפתיע ולא ממש להסתנכרן.... אז מי אמר שמשעמם??

למעלה