|@ | בוקר נפלא

• פותח הנושא amet
  • פורסם בתאריך

amet

New member
|@ | בוקר נפלא ../images/Emo20.gif

בוקר טוב נשמות נפלאות
מה שלומכם בבוקר נפלא שכזה, ולמה נפלא
כי ככה אני בוחר לראות אותו היום
.... סוף שבוע בפתח וזה תמיד סיבה טובה להתחיל להרגיש את ה.....סוף שבוע. אז מה חלקכם מתכננים לעשות בסוף שבוע זה עם בן זוגכם, חוץ מלשבת בסוכה. אם יש עצות ודברים טובים וחיובים
, אז זה המקום להמליץ
. ו....יש לי בקשה ממכם. נניח ואתם רוצים להכין לבן זוגכם ככה הפתעה ערב
רומנטי
מה הייתם עושים, איך הייתם מתכננים את
הערב
ואני מדבר על ערב בבית. אז....אני יוצא קצת לסידורים מקווה לחזור ולמצוא כמה רעיונות עסיסיים. יום טוב מקסים ונפלא שיהי לכולנו אוהב

InnerKid

New member
מה אני מתכנן לסופ"ש עם הבן זוג

זה קודם כל למצוא אותו...

kid of love

New member
רעיון מעולה!

אני אשקול גם לאמץ אותו, ברשותך. במקום להשקיע בזוגיות שלי (שגם ככה אין כרגע...), אני אשב בערב החג בסוכה (בלאד) עם כל המשפחה לארוחה. גם למחרת בצהריים, אבל אז זה יהיה בצפון. ובערב אני במומולדת של חבר. בקיצור- הרבה אוכל!

James Hammerton

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

סוף שבוע חגיגי בפתח, וזה בכלל סיבה טובה לבוקר נפלא
למשועממים או סתם אלה שיש להם רגע פנוי שהם רוצים לנצל, יש כאן מין משחק חביב: חושבים על אובייקט מסוים, והמחשב ינסה לנחש מהו לפי סדרת שאלות (בינתיים הוא הצליח לנחש כמעט כל מה ששאלתי, גם דברים אממממ ביזאריים
)

Yaniv-DC

New member
גדול הדבר הזה.

בפעם הראשונה חשבתי על cock ring, ומסתבר שזה out of his knowledge. בפעם השנייה, החלטתי ללכת על קל יותר, וחשבתי על MAN. הנה כמה מהשאלות המשעשעות שלו, והתשובות המשעשעות לא פחות שלי... שאלה 6. Can you use it with friends? כמובן. שאלה 7. Can you play games with it? בטח. שאלה 9. Does it stand on two legs? כן (נו, עד ש... אתם יודעים). שאלה 11. Do most people use this daily? לרוב... עם קצת מזל... שאלה 15. Would you use it in the dark? בין השאר. שאלה 16. Is it larger than a microwave oven (or bread box)? בהנחה שהשואל התכוון לכל המידה ולא איבר ספציפי, כן! שאלה 17. Can you use it at school? בבית ספר, בגינה, בכנסייה, עוד רעיונות? שאלה 18. Does it get wet? בוודאי. שאלה 19, האהובה עלי מכל - Can you put something into it? והניחוש של המחשב... I am guessing that it is myself?

S h a m i

New member
גם כן חג...

בחג הזה אני הולך לעבוד לעבוד לעבוד. סכה אני אולי אראה בדרך לעבודה ליד בני ברק... או בטלויזיה... ובסופ"ש? אני עובד בשישי בבוקר, שלומי בשישי בלילה עד הבוקר. מה שמשאיר את שבת בערב בלבד ודוגרי... רוצה לשבת בבית! עייף קצת מהכל. אז סורי אמט שלא הברקתי - אבל זה התכנון שלי...

amet

New member
נו מה יהיה איתכם

איפה היצירתיות שלכם נעלמה שנה חדשה בפתח ואתם כאלה יבשים ח'ברה להתעורר תנו ליצירתיות שלכם לצאת החוצה אפשר גם לדמיין שיש בן זוג
טוב........אני אמשיך לחכות

James Hammerton

New member
רעיונות יצירתיים ../images/Emo28.gif

טוב זה רק כמה רעיונות, לא משהו מסודר:
תכין מוזיקה שמתאימה לאווירה (שירים שהוא אוהב, דברים שקטים, מוזיקה כמו באתר שלך
וכו')
תכין לו את האוכל שהוא אוהב, אבל לא דברים כבדים שתהיה ארוחה יחסית קלה... ובקינוח תכין משהו מיוחד ומפתיע (יש דברים משוקולד שנראים נהדר, המראה כאן הוא חשוב...) ושתייה - אפשר להכין אחד ממשקאות אמט המפורסמים
תנסה לארגן אלבום תמונות שלכם ביחד, זה יכול להיות נחמד לצפייה בזמן הארוחה
לגבי תאורה: אם הוא אוהב אפשר להשתמש בנרות ריחניים (וניל למשל נותן ריח טוב לדעתי) או כאלה בצורות יפות. בנוסף, אפשר לקנות בחנויות כמו הפנינג מין מעמדים יפים כאלה לנרות במחיר לא גבוה (בהנחה שאין לך...
) עוד כמה רעיונות קצת לא שגרתיים:
תקשור לו את העיניים ותאכיל אותו (לדעתי יש בזה משהו ממש רומנטי, חוץ מזה שמרגישים כאן את הטעם יותר טוב
)
תשיר לו את שיר שהוא ממש ממש אוהב (או למשל השיר שהתנגן בזמן שנפגשתם או רקדתם לראשונה)
ואחרי הארוחה תעניק לו טיפול מרגיע ומפנק
אממממ זהו לבינתיים, אם יהיה לי עוד אני אכתוב...

Liroy26

New member
רוצה להכין הפתעה?

אני דווקא הייתי הולך בכיוון של הגשמת פנטזיות. זוגיות ארוכת טווח דורשת לא מעט תשומת לב גם בתחום הסקס. קפוץ לחנות הסקס הקרובה לביתכם ותרכוש כמה אביזרים פחות שיגרתיים כמובן מהרגיל. יש לו פאטיש למדים? זרוק על עצמך את מדי הב'! שימו סרט כחול בוידיאו ותנסו לתרגל תנוחות חדשות שטרם עשיתם.

amet

New member
ג'יימס ולירוי הממממממ ../images/Emo3.gif

אחלה רעיונות נתתם לי ג'יימס אתה נשמה טובה, רואים עליך
, אכן יישמתי כמה מהדברים שרשמת בעיקר בתחום המוסיקלי. ולירוי מותק ליד הבית שלי אין חנות סקס וחוץ מזה, בזמן שקראתי את הצעתך חשבתי אולי אני אבוא איזה שישי אחד (עוד החודש) ונלך ביחד לחנות סקס ונקנה לקוקי משהו מעניין ואחרי זה אתה תזמין אותי לקפה מה אתה אומר
?

Liroy26

New member
אל תאיים על זונה בזין

אני אזמין אותה לקפה ואפילו אפנק אותך בקוראסון ככה בשביל הפיגורה.

amet

New member
אתה לא רוצה לדעת

זה היה הזוי לחלוטין ועדיין היה בזה משהו רומנטי....... היה בטוח שהיה טוב

Yaniv-DC

New member
סוף שבוע ארוווווך ../images/Emo13.gif

איזה כיף שהיהודים סידרו לי יום שישי חופש בגלל שחג ואין יומן, ושהאמריקאים סידרו לי קולומבוס דיי ביום שני, אז הסופ"ש התחיל אתמול בלילה ויגמר בשלישי בוקר. אתמול הלכנו קבוצת חברים לראות את החבר הכי טוב שלי מופיע באופרה. לאופרה קוראים "נורמה", וזו טרגדיה מהמאה ה-19. זו הפעם הראשונה שלי אי פעם באופרה, היה נחמד מאוד, כולנו היינו חנוטים בחליפה ועניבה, ואחר כך יצאנו לשתות שמפניה. מה יש, מותר להרגיש קצת סנובים לפעמים. כמובן שמיד אחר כך הלכנו להעלות את רמת ההומואיות שלנו בקובלט. היום להבדיל, נלך להופעה של שר. אמנם כבר 200 שנה היא בסיבוב הפרידה שלה, אבל אני מניח שכשעושים $100K בלילה, קשה להפרד. מיד אחר כך נלך לקובלט, יש שם מסיבת שר עם תחרות כפילים. יהייה משעשע. מחר שבת, הטעים שלי יצטרך להסתדר בלעדי כל הערב והלילה, יש ארוחת ערב עם החבר הכי טוב שלי ועם משפחתו שקפצה לבקר מקליפורניה. וביום ראשון, מסיבה בליזארד לאונג', בגלל החג יהייה מפוצץ והם פותחים את הקומה השלישית המהממת, הכל שם לבן לבן, יש שם ספות ומיטות לבנות, הבר לבן, ממש שלגייה. JP היקר מתקלט, דיויד היקר עוד יותר על הבר, אנחנו על הגסט ליסט, וביום שני - שופינג! בקיצור, סופשבוע עמוס ופרוע

Yaniv-DC

New member
משתדל נורא

וגם קיבלתי במתנה מיטה עם מזרון סילי בן חצי שנה, אז עכשיו בכלל יהיה לי נעים בגב

למעלה