בוקר נפלא

• פותח הנושא @@
  • פורסם בתאריך

@@

New member
בוקר נפלא ../images/Emo141.gif

אני אנסה את מזלי שוב, אולי פרידה או מטאור תוכלו להשיב לי. הכרתי בחור נחמד, ורציתי לדעת אם יהיה המשך לקשר הזה, או שזה סתם לא יוביל לכלום. ריקי 3/2/75 יורם 29/1/67 או שנת 68 (לא זוכרת) יום נהדר

psychodad

New member
כימיה נהדרת מונח בבסיס הקשר,

מאחר ושניכם נושאים,כל אחד לחוד ושניכם ביחד,בזכות להימנות על עם ה"דליים",שהם מיוחדים,מקסימים,יוצאי דופן,ובעיקר חינניים. כששניים אלו נפגשים,זיקוקים עפים... אבל,תיאמר האמת,שוב,שסברה זו רחוקה מלהיות וודאית,אף על פי שיש סיכוי שתיהפך לכזו; זאת משום,שאישיות האדם הינה מורכבת ביותר...למעשה מורכבת מעוד 9 ארכיטיפים נפשיים מלבד מזל השמש... בהצלחה

@@

New member
תודה על ההתייחסות

אתה באמת חושב שזאת זכות להימנות עם "הדליים", ת´אמת גם אני מרגישה כך. אז מה אתה אומר בעצם? שהזיקוקין הם לא וודאים??? תודה ויום נפלא

psychodad

New member
כן או לא,את זה גם את יכולה לדעת.

בשביל לענות תשובה רצינית,אבל באמת רצינית,עלי לערוך פתיחת מערכת יחסים שהיא מורכבת ,בעלת 15 קלפים. יש כמובן פתיחות אחרות שמתייחסות למערכת יחסים,אבל אני לא מחבבן,ולא משתמש בהן,מכיוון שהן אינן מעניקות,לפי דעתי,את מלוא האינפורמציה שדרושה לי על מנת לעבד תשובה ,אפעס,נורמלית. sorry,אבל כרגע אין זה רצוני לערוך פריסות מורכבות לאיש,משום שהשבוע התעסקתי בקלפים די והותר,ומי שמכיר את הדבר הזה יודע,שההרגשה זהה לבוקר שאחרי השתכרות... יום נעים

XמטאורX

New member
חחחחח../images/Emo6.gif

"ומי שמכיר את הדבר הזה יודע,שההרגשה זהה לבוקר שאחרי השתכרות..."

psychodad

New member
מה,לא,מטאור:)))??

תגידי שאין כזו תחושה של התעופפות משונה ,היי מטורף,בקיצור משהו הזוי לגמרי,כאילו שאת הולכת ברחוב,רואה מראות ושומעת קולות,אבל הכול אפור,משני ולא חשוב-לעומת המערבולת שהולכת לך בפנים,מין תחושת אופטמיות מוזרה------וכיפית!(שכמובן לא מאפשרת לפתוח בקלפים ולתת פרשנות של מעבר ל...מה...קלפים...כן...:)) יאללה ביי

@@

New member
תודה בכל אופן ../images/Emo140.gif

אני לא אלחץ, כי זה ממש לא מנומס, ולערוך פתיחה בעצמי , אין סיכוי כי אני לא יודעת, בכל אופן, אני אמשיך הלאה ואלך עפ"י התחושות שלי. תודה יום קסום
ומלאה אה
ה

@@

New member
אלפי ../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif

מילה שווה זהב

למעלה