בוקר נפלא |שוט|

יערית

New member
בוקר נפלא |שוט|

אחרי לילה מטורף.....אין דברים כאלו <בעצם יש>. סופ"ש למנוחה ולעשייה טובה

יערית

New member
השוט לגמריי קשור לעיניין

וזה היה אחד הערבים היותר משגעים שעברתי
<פרטים עסיסייים באוזן>

menny1970

New member
השבת אבידה - מצווה גדולה......

לא זוכר בדיוק איפה או איך אבל אתמול בערב איבדתי שוט. זה לא שוט של סוסים או "שוט" ששותים אותו מדובר בשוט מאוד מיוחד שבד"כ משתמשים בו "לשכנע את "המין השני" בכל מיני דברים אם משהי או מישהו במקרה מצא אשמח לתת סימנים כדי לקבלו חזרה השוט נקנה בחנות "מעצבי דעת קהל" באמסטרדם ואני מאוד קשור אליו.ץ בכל מקרה "הייתי קשור אליו" עם שרשראות ומן עבעת כזו רק משהו נשבר ופשוט "הקשר לשוט" אבד אנא התקשרו אלי דחוף ב- 1-800-המשכנע ואשמח לתת פרטים. שתיהיה שבת טובה

G a v ® i e L

New member
למה את תמיד חייבת...

לנקר לנו את העינים עם הלילות המוטרפים שלך? קחי אותנו איתך... את גורמת לנו להרגיש שחיינו מתפספסים! מתי כבר תתברגני ותהיי אפורה ומשעממת כמונו? די...

יערית

New member
גבוש

אני עדיין לא ניקרתי
זה התחיל ממסיבה בורגנית ומשם נחתך למסיבה "עממית". חיי לא יכולים להיות משעממים, ת'אמת שזה לא היה הרעיון שלי
בפעם הבאה אתם איתנו! אני יודעת שאתה היית מאד אבל מאד נהנה "מהאוירה" חחחח

מה אתה מעדיף

שהיא תנקר לך משהו אחר?
תאמין לי היא מספיק משעממת <
ברחתי ברחתי
>

אין בעיה

אני אארגן לך אזיקים, שוט וכמה נרות עם שעווה חמה ומוכנה כבר אני בטוחה שתמצאי כבר איך להפיג את השעמום עם כל הציוד הנכבד

G a v ® i e L

New member
התחרפתן לגמרי?

לא מספיק לכם כל הסאדו שעברתן עם האקס שאתם מחפשות השלמות מהצד?!

א פרסקי

New member
אני מכיר כמה...

משרות של חלוקת עיתונים ושטיפת חדר מדרגות להשלמה מהצד
יש כמובן דרכים מהנות יותר חחח

חז מולד שמח!../images/Emo230.gif

אחחחחחח זה החג היחידי שאני מקנאה שאני לא חוגגת, שלג בחוץ, בבית עץ אשוח עם הרבה נצנצים והמוןןןןןןןןן מתנות שוות בתוך גרביים, אלכוהול ואוכל משובח. ג'יסס קרייסט שיהיה חג שמייח!

NoaModiin

New member
שוט, גרבי רשת, ואלכוהול...../images/Emo152.gif

מנחשת שזה היה חלק מהטירוף ? בכל מקרה, מידעלע, בפעם הבא, count us in... ושיהיה בשמחות

למעלה